Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Custom firmware 4.2.1 για 3gs activated unlocked

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
100 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   katerina22

katerina22

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 01/05/2011 - 14:05

Εχω στείλει ήδη αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση.Κάποιος άλλος που μπορεί να βοηθήσει?Είναι σαν να είναι το τηλέφωνο σε dfu mode και να κολλάει στο τελευταίο βήμα με τα itunes..όλα τα άλλα γίνονται κανονικά.δεν έχει ανοίξει καν δηλαδή..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   Ferez

Ferez

iPH newbie

• 92 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/05/2011 - 20:30

Λεωνιδα εχω iphone 3gs με bb 05.16.02 απο αμερικη με 4.3.1 υπαρχει κανενας τροπος να το ξεκλειδωσω?ενα μηνα τωρα το εχω στο συρταρι.τι να κανω να βαλω τη bb του ipad? θα μπορεσω να την κανω donwgrade καποια στιγμη στο μελλον?τι εχεισ ακουσει?βοηθησε σε παρακαλω τι προτεινεις να κανω μα το ξεκλειδωσω?ευχαριστω πολυ!!

#78   sakis0

sakis0

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/05/2011 - 20:44

εχω iphone 3gs με bb 05.16.01 απο αμερικη με 4.3 υπαρχει κανενας τροπος να το ξεκλειδωσω?

#79   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/05/2011 - 07:10

Mόνο με αυτόν http://www.redmondpi...ow-to-tutorial/ αλλά πολύ πιθανόν να χάσεις το gps σου,τώρα εσύ θα κρίνεις και θα απόφασίσεις αν πρέπει ή όχι να το κάνεις...

ps .Tην καλημέρα μου ...

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#80   aekdimitris

aekdimitris

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 16:17

Το "74.208.10.249 gs.apple.com" το προσθέτουμε ανοίγωντας το C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts με notepad?Αν ναι,σε ποιο σημείο το προσθέτουμε?

#81   aekdimitris

aekdimitris

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 11/05/2011 - 17:58

Καλησπέρα

Επειδή είδα πολλούς να έχουν προβλήματα με τα locked iphone 3gs τους από το εξωτερικό

σας έφτιαξα ένα custom firmware δοκιμασμένο που δουλεύει τέλεια

Είναι η έκδοση 4.2.1 με τα παρακάτω χαρακτηριστικά

1. Δεν κάνει upgrade την baseband που έχετε ήδη
2. Είναι activated, δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνετε ενεργοποίηση το iphone σας
3. Είναι προεγκατεστημένο το ultrasn0w.deb και τα υπόλοιπα deb files που είναι απαραίτητα για να δουλέψει σωστά το ultrasn0w 1.2
Άρα είναι UNLOCKED και η ελληνική σας κάρτα sim ή οποιαδήποτε άλλη θα δουλέψει αμέσως ή στην χειρότερη με μια επανεκκίνηση του iphone.

Με λίγα λόγια εάν ξέρετε πως να κάνετε restore μέσω itunes ένα custom firmware το iphone σας θα συμπεριφερθεί κατά την πρώτη του κιόλας εκκίνηση λες και είναι UNLOCKED
εφόσον έχετε ήδη μια από τις παρακάτω baseband 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04, 06.15.00 εγκατεστημένες

εάν δεν ξέρετε
απλά κατεβάστε το redsn0w_win_0.9.6rc8
τρέξτε το και
κάντε browse το firmware 4.2.1 που θα κατεβάσετε από εδω , αν δεν το έχετε ήδη
Βάλτε το iphone σας σε dfu mode και επιλέξτε μόνο το Just enter pwned DFU mode right now
πρέπει στο hosts file των windows (C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts)
ή των Mac (/etc/hosts) να προσθέσετε την παρακάτω γραμμή

74.208.10.249 gs.apple.com

και μετά να κάνετε restore με shift+restore μέσω itunes αυτό το firmware Custom activated unlocked no bb upgrade 4.2.1 iphone 3gs

Η παραπάνω διαδικασία με το redsnow και το hosts file απαιτείται για να αποφύγετε πιθανά errors που θα σας εμφανίσει το itunes κατά την διαδικασία του restore

Επιφυλάσσομαι οποιασδήποτε ευθύνης για την υγεία των iphone σας
ο οδηγός και τα αρχεία δουλεύουνε άριστα αλλά ότι κάνετε έχετε εσείς όλη την ευθύνη

Ευχαριστώ
batjump (Λεωνίδας)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μόλις λύθηκε το πρόβλημα με το σήμα που είχε το 3gs της κοπελιάς μου...Ο οδηγός είναι άριστος αρκεί να τον ακολουθήσει κάποιος ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.Την πρώτη φορά που το έκανα δεν κατέβασα το firmware που αναφέρεται στο post και έβγαλε error 1600.Αλλα μετα που το παρατήρησα, το πρόβλημα διορθώθηκε.
Και κάτι τελευταίο,όταν ολοκληρωθεί το πρώτο πράγμα που κάνουμε στο Cydia είναι install Ultrasn0w και reboot device
Ευχαριστώ και πάλι :lol: :lol:

#82   Tommyp2

Tommyp2

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2012 - 22:30

Καλησπερα μπορει να φανω βλακας με αυτο που θα ρωτησω αλλα
σαν νεο χρηστη iphone συγχωρηστε με!Εαν εφαρμοσθει κατα γραμμα ο οδηγος σε ενα τηλ
με την 6.15.00 ipad baseband και την 4.1 ios που ειναι ηδη και jailbreaked αλλα και
ξεκλειδωμενο για τον παροχεα δικτυου (λογο του οτι πριν ηταν κλειδωμενο απο Σουηδια)
θα διορθωθει το προβλημα με το gps?
Το τηλεφωνο ειναι 3gs!

Συγγνωμη και παλι αν ειναι κλασικη και βλακωδη η ερωτηση μου!

Τελευταία επεξεργασία από: Tommyp2, 13/03/2012 - 22:30

#83   viperlesgr

viperlesgr

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 13/03/2012 - 22:35

Δυστυχώς φίλε μου .Η baseband δεν αλλάζει προς τα κάτω . Οπότε δεν μπορεί να αλλαχτεί και να φτιάξει το GPS . Κατι είχαν πεί οτι πάλευαν κάποιοι γνωστοί της jailbreak σκηνης να καταφέρουν downgrade στην baseband αλλα δεν είδαμε ποτέ φώς . Υπομονή και καλη πίστη ...

#84   Tommyp2

Tommyp2

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2012 - 22:39

Δυστυχώς φίλε μου .Η baseband δεν αλλάζει προς τα κάτω . Οπότε δεν μπορεί να αλλαχτεί και να φτιάξει το GPS . Κατι είχαν πεί οτι πάλευαν κάποιοι γνωστοί της jailbreak σκηνης να καταφέρουν downgrade στην baseband αλλα δεν είδαμε ποτέ φώς . Υπομονή και καλη πίστη ...

Βρε υπομονη υπαρχει το θεμα ειναι εαν καποτε θα φτιαχτει το ολο θεμα!
Η να μην ελπιζουμε καν οτι θα ξαναεχουμε gps στα 3gs μας?!?
Γιατι και εμενα απο αλλο ατομο κλειδωθηκε το gps ενω σε γνωστο καταστημα του πειραια η ολη βλακεια απο οτι εμαθα εκ των υστερων
θα μπορουσε να ειχε αποφευχθει!

#85   MinasKriti

MinasKriti

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 24/01/2013 - 02:14

Γεία σας.Μάλλον και εγώ χρειάζομαι το Custom activated unlocked no bb upgrade 4.2.1 iphone 3gs μήπως και είναι η λύση στο πρόβλημά μου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,Έκανα τα προηγούμενα βήματα και είναι η τελευταία μου ελπίδα

#86   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/01/2013 - 02:15

Σε ποιο iOS είσαι τώρα?

Τι πρόβλημα έχεις?
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#87   MinasKriti

MinasKriti

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2013 - 10:07

Μακάρι να ήξερα...Το χε ο ξαδερφός μου απ ότι μου είπε του έκανε update στο ios 6.Το κινητό (όχι αμέσως) άρχισε να κολλάει να κάνει reboot και το πήρα λέει να το φιάξω αλλά μέχρι τώρα όσα έχω κάνει είμαι στο σημείο με το σήμα του itunes. Θα ήθελα να ξέρω αν φτιαχνει και αν μπορώ να πάω στο ios4.

#88   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/01/2013 - 11:33

Για να γυρίσεις σε iOS 4 χρειάζεσαι τα SHSH. Εκτός απο τη 4.1 που υπογράφεται ακόμα.

Δεν υπάρχει λόγος όμως να το κάνεις αυτό.

Kατέβασε την 6.0.1 βάλ'το σε DFU και πέρνα τη απο iTunes με Shift + Restore για αρχή.

Τα υπόλοιπα τα φτιάχνουμε.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#89   MinasKriti

MinasKriti

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2013 - 14:38

Έχω κατεβάσει αυτή δεν ξέρω αν κάνει iPhone2,1_6.0.1_10A523_Restore.ipsw
Άν και νομίζω οτι την έχω περάσει και μου βγάζει σφάλμα θα ξανακάνω μια προσπάθεια και θα ενημερώσω.Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις

#90   MinasKriti

MinasKriti

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 24/01/2013 - 15:20

Λοιπόν υπήρχε ένα πρόβλημα με τα Hosts. Το iphone άνοιξε!!! Υπάρχει τρόπος να πάμε σε παλιότερη έκδοση?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες