Εορτολόγιο app για το iPhone
Δημοσίευση 26/07/2009 - 00:51
Ad
Δημοσίευση 08/08/2009 - 14:28
και πρεπει να πω πως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την συγκεκριμενη εφαρμογη.
μπραβο στον/στους developers και περιμενουμε updates, κυριως για να μπορουμε
να βλεπουμε τις γιορτες για ΟΛΕΣ τις μερες οχι μονο της μιας μερας!
Δημοσίευση 13/08/2009 - 00:19
Δημοσίευση 16/08/2009 - 21:38
Δημοσίευση 17/08/2009 - 20:29
Δημοσίευση 10/09/2009 - 22:43
Δημοσίευση 11/09/2009 - 10:28
Δημοσίευση 18/09/2009 - 00:11
Όπως προαναφέρθηκε θα υπήρχε ένα major update για την εφαρμογή με πολλά νέα features.
Λοιπόν το update είναι πλέον γεγονός! Κυκλοφορεί απο χθές το βράδυ η έκδοση 2.0 της εφαρμογής Εορτολόγιο που συμπεριλαμβάνει πολλά νέα features που ζητήθηκαν τους περασμένους 2 μήνες από εσάς και από πάρα πολλούς άλλους users που βρήκαν την εφαρμογή να είναι ένα απαραίτητο βοήθημα στη συσκευή τους.
Περιληπτικά αναφέρω πως πλέον υποστηρίζεται πλοήγηση σε οποιαδήποτε ημερομηνία, αναφορά ονομάτων που εορτάζουν ανεξαρτήτως από το αν υπάρχουν αντίστοιχες επαφές καταχωρημένες καθώς και υπενθύμιση γενεθλίων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο http://eortologio.atworks.gr
Περιμένουμε τα σχόλια σας στο forum καθώς και τα reviews σας στο App Store.
Με εκτίμηση,
ATWORKS
Υ.Γ: Πολύ σύντομα ένα ολοκαίνουριο και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χρήσιμο app από την ATWORKS θα κάνει την εμφάνιση του. Stay tuned folks!
Δημοσίευση 18/09/2009 - 02:04
Και παλι συγχαρητηρια.
Υγ: το πρωτο μου post εδω μεσα απο το 3Gs μου γιατι βαριομουνα να αναψω υπολογιστη τωρα.
Δημοσίευση 18/09/2009 - 07:01
Δημοσίευση 18/09/2009 - 09:28
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΜπράβο παιδία,πάντα τέτοια...
Δημοσίευση 18/09/2009 - 10:07
Συγχαρητήρια και πάλι.
Δημοσίευση 18/09/2009 - 15:12
Μπράβο για την προσπάθεια σας συνεχίστε έτσι
Εγώ δυστυχώς δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εφαρμογή ίσως λόγο απειρίας η επειδή ζητώ πολλά…
Πρώτο πρόβλημα και ποιο σημαντικό που βρήκα είναι ότι δεν μπορώ να προσθέσω εγώ ονόματα που θέλω! παράδειγμα έχω δυο Μαρίες στις επαφές μου που γιορτάζουν σε ξεχωριστές ημερομηνίες. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Πρέπει να θυμάμαι ποια γιορτάζει πότε?
Νο2 πως κάνω εισαγωγή ημερομηνίας γενεθλίων? Πήγα στις επαφές είδα το edit αλλά δεν έχει όπως είναι φυσικό κάτι εκεί. Στην εφαρμογή πάλι δεν είδα κάποιο κουμπί για να κάνω καταχώριση των γενεθλίων.
Νο3 Εδώ και κάποιο καιρό περάσαμε στην os 3.1 και ακόμα δεν υπάρχει push notification στην εφαρμογή. Γιατί? Πλέον είναι must το push σε οποιαδήποτε νέα εφαρμογή!
Καλό θα ήταν επίσης να μπορούμε να διαλέξουμε την ώρα που θα βόλευε να μας ενημερώσει η εφαρμογή για γιορτές και γενέθλια!
Νο4 δεν μπορώ να αλλάξω έτος!!
Νο5 τελευταίο κ εξίσου σοβαρό δεν υπάρχει ευρετήριο! Το οποίο το έχουν αναφέρει οι χρήστες πριν την version 2.0
Θα υπάρξει κάποιο νέο update? Εάν ναι πότε το υπολογίζουμε?
Δημοσίευση 21/09/2009 - 12:31
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Στο App Store και στο iTunes ( λινκ στο πρώτο ποστ ).
Μπορείς να συμμετάσχεις και στο διαγωνισμό του φόρουμ για αυτήν την εφαρμογή!
Δημοσίευση 21/09/2009 - 20:36
Καλησπέρα παιδία
Μπράβο για την προσπάθεια σας συνεχίστε έτσι
Εγώ δυστυχώς δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εφαρμογή ίσως λόγο απειρίας η επειδή ζητώ πολλά…
Πρώτο πρόβλημα και ποιο σημαντικό που βρήκα είναι ότι δεν μπορώ να προσθέσω εγώ ονόματα που θέλω! παράδειγμα έχω δυο Μαρίες στις επαφές μου που γιορτάζουν σε ξεχωριστές ημερομηνίες. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Πρέπει να θυμάμαι ποια γιορτάζει πότε?
Νο2 πως κάνω εισαγωγή ημερομηνίας γενεθλίων? Πήγα στις επαφές είδα το edit αλλά δεν έχει όπως είναι φυσικό κάτι εκεί. Στην εφαρμογή πάλι δεν είδα κάποιο κουμπί για να κάνω καταχώριση των γενεθλίων.
Νο3 Εδώ και κάποιο καιρό περάσαμε στην os 3.1 και ακόμα δεν υπάρχει push notification στην εφαρμογή. Γιατί? Πλέον είναι must το push σε οποιαδήποτε νέα εφαρμογή!
Καλό θα ήταν επίσης να μπορούμε να διαλέξουμε την ώρα που θα βόλευε να μας ενημερώσει η εφαρμογή για γιορτές και γενέθλια!
Νο4 δεν μπορώ να αλλάξω έτος!!
Νο5 τελευταίο κ εξίσου σοβαρό δεν υπάρχει ευρετήριο! Το οποίο το έχουν αναφέρει οι χρήστες πριν την version 2.0
Θα υπάρξει κάποιο νέο update? Εάν ναι πότε το υπολογίζουμε?
Συμφωνω απόλυτα και εδω θα ηθελα να προσθεσω ενα ακομη πιο classic display mode του εορτολογιου. Ισως αν μπορουσατε να το κανετε οπως το κλασσικο ημερολογιο που ολοι, λιγο η πολυ εχουμε στα σπιτια μας (αυτο που αφαιρουμε τα χαρτακια καθε μερα), κ να μας δινετε την δυνατοτητα να επιλεξουμε αναμεσα σε ενα πιο μοντερνο view και σε ενα πιο κλασσικο. Καθημερινα υπαρχουν γιορτες, οι περισσοτερες αγνωστες στους πιο πολλους απο εμας. Και ισως μεσα σε αυτο το classic view να υπαρχει η ωρα που ξημερωνει και η ωρα που βραδιαζει την συγκεκριμενη ημερα που κοιταμε.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες