H Apple ανακοινώνει το WWDC στις 6-10 Ιουνίου
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:19
Ad
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:23
φιλε μου ανοιγεις μεγαααααλη κουβεντα και χρειαζομαστε μερες ατελειωτες να γραφουμε και το μονο σιγουρο ειναι δεν θα βγαλουμε παλι ακρη .Εγώ φιλε πάντως διαβάζοντας αυτο το forum κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι πελάτες τις apple είναι παιδάκια η μάλλον καλύτερα χαζα παιδιά χαρά γεμάτα. Μπαινουν εδώ και παρεξηγουνται με το τι γράφει ο ενα και ο άλλος...έλεος. Αν δεν έχετε να πείτε τίποτα σχετικό με το θέμα παιξτε κανά Warcraft να σας φύγει η κ...λα. Όσον αφορά WWDC 2011 η apple έκανε πάλι το θαυμα της. Όλος ο κόσμος ασχολείται με αυτο και προσωπικά πιστεύω ότι πάλι μια απο τα ίδια θα είναι. Δηλαδή κάτι χωρίς ουσια. Εκτός απο μια καλή συσκευή (με πολλές ελληψεις φυσικά όπως π.χ. βιντεοκληση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή εκτός απο iPhone, ραδιόφωνο κ.α. Πράγματα που ο ανταγωνισμός τα έχει εδώ και χρόνια ακόμα και στις ποιο απλές συσκευές) στο λογισμικό της δεν προσφέρει κάτι πρωτοποριακό άσχετα αν κάθε φορά θέλουν να το παρουσιαΖουν έτσι. Ας κοιτάξουν πρώτα να ξεκλειδωσουν το BT και μετά να βάλουν το icloud. Ας βάλουν πρώτα αναφορά παράδοσης στα μηνύματα και μετά να βάλουν NFC. Αυτοί ψάχνουν το δέντρο και έχασαν το δάσος. Αλλα και μεις καλά χαιβανια ήμαστε.
Ο καθενας εχει κολλημα με το iphone για τους δικους του λογους και ολοι ειναι σεβαστοί .Φιλικα
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:24
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:25
λενε πως το 3gs πλεον δεν θα υποστηρίζεται απο το ios 5Παιδιά μία ερώτηση.. Η iOS 5 δε θα είναι διαθέσιμη για iPhone 3GS; Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:26
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:33
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:35
Ευχαριστω πολυ
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:35
τιποτα φιλε μου ,να σαι καλαπφφ..:/ οκ σ' ευχαριστω Ηρακλή!
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:36
κανε υπομονη σε λιγες ωρες ισως ......ακουσουμε και για το iphone 5 (4s)Παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω κατι .... Ειστε σιγουροι οτι θα βγει το ιφονε 5 οχι το 4ς Επισης μπορειτε να μου πειτε αν το νεο ιφονε που θα βγει να μπορει να παιρνει βιντεο κλησεις σε αλλα κινητα οχι μονο ιφονε - ιφονε ... Γιατι ειμαι κωφος κ χρησιμοποιηω βιντεο κληση για να επικοινωνω...
Ευχαριστω πολυ
Τελευταία επεξεργασία από: hercules, 06/06/2011 - 12:38
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:37
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:41
Εγώ φιλε πάντως διαβάζοντας αυτο το forum κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι πελάτες τις apple είναι παιδάκια η μάλλον καλύτερα χαζα παιδιά χαρά γεμάτα. Μπαινουν εδώ και παρεξηγουνται με το τι γράφει ο ενα και ο άλλος...έλεος. Αν δεν έχετε να πείτε τίποτα σχετικό με το θέμα παιξτε κανά Warcraft να σας φύγει η κ...λα. Όσον αφορά WWDC 2011 η apple έκανε πάλι το θαυμα της. Όλος ο κόσμος ασχολείται με αυτο και προσωπικά πιστεύω ότι πάλι μια απο τα ίδια θα είναι. Δηλαδή κάτι χωρίς ουσια. Εκτός απο μια καλή συσκευή (με πολλές ελληψεις φυσικά όπως π.χ. βιντεοκληση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή εκτός απο iPhone, ραδιόφωνο κ.α. Πράγματα που ο ανταγωνισμός τα έχει εδώ και χρόνια ακόμα και στις ποιο απλές συσκευές) στο λογισμικό της δεν προσφέρει κάτι πρωτοποριακό άσχετα αν κάθε φορά θέλουν να το παρουσιαΖουν έτσι. Ας κοιτάξουν πρώτα να ξεκλειδωσουν το BT και μετά να βάλουν το icloud. Ας βάλουν πρώτα αναφορά παράδοσης στα μηνύματα και μετά να βάλουν NFC. Αυτοί ψάχνουν το δέντρο και έχασαν το δάσος. Αλλα και μεις καλά χαιβανια ήμαστε.
Ξέρεις τί; Τους έχει φάει ζήλια όλους τους άλλους και έχουν σκάσει από το κακό τους που τα χαλιοandroid είναι για τα σκουπίδια, που τα windows mobile έχουν τέτοιο λειτουργικό που μοιάζει πως το κάθε κλικ, αλλάζει διαφάνεια σε παρουσίαση.
Και κάτι άλλο γιατί πολλά λέγονταο από πολλούς που πήραν ένα iPhone ή ένα iPad και νομίζουν πως ανήκουν στην οικογένεια της Apple...
Ναι, έχουμε τα καλύτερα μηχανάκια στον κόσμο και γουστάρουμε γί αυτό. Κοροϊδεύουμε κάθε αντιγραφή του λειτουργικού μας ή της εμφάνισης των προϊόντων μας, είτε αυτό λέγετε Vista, Samsung κλπ. Ναι είμαστε fanboys ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ λόγος που είμαστε. Απεναντίας η δική σας εταιρεία (όποια και αν είναι-και δε δίνω μία στην τελική) ποτέ δεν κατάφερε ούτε να κάνει τόσο ντόρο για μία απλή εκδήλωση, ούτε 3 χρόνια να κυριαρχήσει.
Βρισκόμενος εδώ μέσα αναγνωρίζεις άμεσα και σαφέστατα την υπεροχή μας, την υπεροχή της Apple. Ο ίδιος σου αγόρασες. Ας μην αγόραζες ρε φίλε αν σε χαλάει το Χ και το Ψ. Ας έπαιρνες ένα ΝΟΚΙΑ, τώρα που είναι και καλοκαίρι θα το δοκίμαζες και με τις ρακέτες...ΝΑΙ, είμαστε και fanboys και καραγουστάρουμε αυτά που έχουμε. Αν μας θεωρείς κάπως ή την Apple κάπως είτε κατώτερη σήκω τράβα και φύγε από δω. Μόνος σου ήρθες σε μία κοινότητα η οποία γουστάρει Apple. Δε μας νοιάζει ούτε αν βρίσκεις τα Android καλύτερα, στα τέτοια μας αν θέλεις flash και δε μας καίγεται καρφάκι για το τι πιστεύεις. Εσύ ήρθες στην ομάδα μας, δε σε φέραμε. Με το ζόρι. Πόσους ξέρεις με iPhone πουμπήκαν σε φόρα τou android?who careeessss? ´Ολοι χτυπούν το δέντρο που να δώσει για να φάνε. Τυχαίο? ´ολοι τα έχουν βάλει με την Apple γιατί καίγονται είτε από φόβο είτε από ζήλια.
Ναι, το ξέρω, θα πεις το post είναι δυναμιτισμένο. Θα πεις πως είμαι κολλημένος. Εσύ ήρθες εδώ, στον κόσμο μας. Η κάθε κοινότητα υπάρχει επειδή όμοιος, ομοίω αεί πελάζει. Αν έχεις απορία ρώτα την, πάρε απάντηση και στρίβε. Εμείς γουστάρουμε αυτό που όλος ο κόσμος έχει αποδείξει έμπρακτα την ανωτερότητά του.
Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το επόμενο android Corn Flakes.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:47
σωστα τα λες φιλε. εχει καταντησει κουραστικο καθε τρεις και λιγο να τα βαζουν με την apple. το παιδι που πουλησε το νεφρο του για να παρει ipad κατηγορουσαν την apple παλι.Ξέρεις τί; Τους έχει φάει ζήλια όλους τους άλλους και έχουν σκάσει από το κακό τους που τα χαλιοandroid είναι για τα σκουπίδια, που τα windows mobile έχουν τέτοιο λειτουργικό που μοιάζει πως το κάθε κλικ, αλλάζει διαφάνεια σε παρουσίαση.
Και κάτι άλλο γιατί πολλά λέγονταο από πολλούς που πήραν ένα iPhone ή ένα iPad και νομίζουν πως ανήκουν στην οικογένεια της Apple...
Ναι, έχουμε τα καλύτερα μηχανάκια στον κόσμο και γουστάρουμε γί αυτό. Κοροϊδεύουμε κάθε αντιγραφή του λειτουργικού μας ή της εμφάνισης των προϊόντων μας, είτε αυτό λέγετε Vista, Samsung κλπ. Ναι είμαστε fanboys ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ λόγος που είμαστε. Απεναντίας η δική σας εταιρεία (όποια και αν είναι-και δε δίνω μία στην τελική) ποτέ δεν κατάφερε ούτε να κάνει τόσο ντόρο για μία απλή εκδήλωση, ούτε 3 χρόνια να κυριαρχήσει.
Βρισκόμενος εδώ μέσα αναγνωρίζεις άμεσα και σαφέστατα την υπεροχή μας, την υπεροχή της Apple. Ο ίδιος σου αγόρασες. Ας μην αγόραζες ρε φίλε αν σε χαλάει το Χ και το Ψ. Ας έπαιρνες ένα ΝΟΚΙΑ, τώρα που είναι και καλοκαίρι θα το δοκίμαζες και με τις ρακέτες...ΝΑΙ, είμαστε και fanboys και καραγουστάρουμε αυτά που έχουμε. Αν μας θεωρείς κάπως ή την Apple κάπως είτε κατώτερη σήκω τράβα και φύγε από δω. Μόνος σου ήρθες σε μία κοινότητα η οποία γουστάρει Apple. Δε μας νοιάζει ούτε αν βρίσκεις τα Android καλύτερα, στα τέτοια μας αν θέλεις flash και δε μας καίγεται καρφάκι για το τι πιστεύεις. Εσύ ήρθες στην ομάδα μας, δε σε φέραμε. Με το ζόρι. Πόσους ξέρεις με iPhone πουμπήκαν σε φόρα τou android?who careeessss? ´Ολοι χτυπούν το δέντρο που να δώσει για να φάνε. Τυχαίο? ´ολοι τα έχουν βάλει με την Apple γιατί καίγονται είτε από φόβο είτε από ζήλια.
Ναι, το ξέρω, θα πεις το post είναι δυναμιτισμένο. Θα πεις πως είμαι κολλημένος. Εσύ ήρθες εδώ, στον κόσμο μας. Η κάθε κοινότητα υπάρχει επειδή όμοιος, ομοίω αεί πελάζει. Αν έχεις απορία ρώτα την, πάρε απάντηση και στρίβε. Εμείς γουστάρουμε αυτό που όλος ο κόσμος έχει αποδείξει έμπρακτα την ανωτερότητά του.
Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το επόμενο android Corn Flakes.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:54
Αν κάποιος που διαβάζει έχει mac και ichat ας μου στείλει pm.
Τελευταία επεξεργασία από: Vasilis, 06/06/2011 - 13:03
Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:58
αλλά ούτε και την ηλικία μας !!! Αν εσύ νοιώθεις έτσι δικαίωμα σου , απλά επέτρεψε μας λίιιιιιιιγο να αμφιβάλουμε....
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:04
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες