H Apple ανακοινώνει το WWDC στις 6-10 Ιουνίου
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:06
Ad
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:09
οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι
ουτε iPhone 5 δεν θα δουμε που μερικοι το περιμένουν με ονειρώξεις
Θα δούμε preview του iOS 5. πρωσοπικά περιμένω Notifications για Widgets κανένα λόγος και αλλα πράγματα που στο μέσο χρήστη θα είναι άχρηστσα, αν και θα ήθελα ενα ρεφρες στο ολο συστημα του λειτουργικού, το εχω βαρεθει αυτο απο την εποχή του 2G.
Θα δουμε καινουργια νεα για το Mac OS X Lion (το μισώ μιας και κεντράρει στην ενοποιήση του iOS με το mac os X)
οτιδήποτε άλλο ερθει ευπροσδεκτο.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:14
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:17
ουτε iPhone 5 δεν θα δουμε που μερικοι το περιμένουν με ονειρώξεις
Χαχαχαχαχαχ... Γέλασα πάρα πολύ μπράβο
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:24
live streaming θα εχουμε φετος ?
To engadget θα το δείξει.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:27
iPhone 3G με iOS 2
iPhone 3GS με iOS 3
iPhone 4 με iOS 4
iOS 5 με ;;;;;;;;
Μήπως έχουμε καμία σποντα σήμερα για καινούργιο idevice
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:30
Συγγνωμη αν εχει γινει ξανα η ερωτηση...
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:30
Απλα θα δειξουν νεα χαρακτηριστικα του iOS 5 και εμεις θα ενωσουμε τα κομματια και θα καταλαβουμε απο μονοι μας τι θα εχει το iPhone 5.
Μολις δωθει και το iOS 5 beta θα εχουμε ανακαλυψεις στον κωδικα που θα δειχνουν επιπλεον στοιχεια για το iPhone 5! Κλασσικα πραγματα
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:31
Παιδια η ελληνικη ωρα ποτε ειναι;;;
Συγγνωμη αν εχει γινει ξανα η ερωτηση...
8 ωρα Ελλαδας
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:31
Εμένα πάντως κάτι δεν μου κάθεται καλά.Κυκλοφορία
iPhone 3G με iOS 2
iPhone 3GS με iOS 3
iPhone 4 με iOS 4
iOS 5 με ;;;;;;;;
Καλά τα λες, αλλά το iOS 5 δε θα κυκλοφορήσει (πιθανότατα σήμερα). Όταν το βγάλουν σε διαθεσιμότητα τότε ίσως να έχουμε και το επόμενο iPhone.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:34
ευχαριστω πολυ!!8 ωρα Ελλαδας
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:35
αυτη ειναι μια λογικη σειρα συλλογισμου, αλλα σκεψου οτι μεχρι να βγει το ios 5 (αφου πρεπει να περιμενουμε πρωτα τις beta και την GM) το οποιο κατα πασα πιθανοτητα δε θα συμβει σημερα - παρα μονο ενα preview αυτου, ισως εχουμε και νεο idevice.Εμένα πάντως κάτι δεν μου κάθεται καλά.Κυκλοφορία
iPhone 3G με iOS 2
iPhone 3GS με iOS 3
iPhone 4 με iOS 4
iOS 5 με ;;;;;;;;
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:36
και δε στο ειχα...Ξέρεις τί; Τους έχει φάει ζήλια όλους τους άλλους και έχουν σκάσει από το κακό τους που τα χαλιοandroid είναι για τα σκουπίδια, που τα windows mobile έχουν τέτοιο λειτουργικό που μοιάζει πως το κάθε κλικ, αλλάζει διαφάνεια σε παρουσίαση.
Και κάτι άλλο γιατί πολλά λέγονταο από πολλούς που πήραν ένα iPhone ή ένα iPad και νομίζουν πως ανήκουν στην οικογένεια της Apple...
Ναι, έχουμε τα καλύτερα μηχανάκια στον κόσμο και γουστάρουμε γί αυτό. Κοροϊδεύουμε κάθε αντιγραφή του λειτουργικού μας ή της εμφάνισης των προϊόντων μας, είτε αυτό λέγετε Vista, Samsung κλπ. Ναι είμαστε fanboys ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ λόγος που είμαστε. Απεναντίας η δική σας εταιρεία (όποια και αν είναι-και δε δίνω μία στην τελική) ποτέ δεν κατάφερε ούτε να κάνει τόσο ντόρο για μία απλή εκδήλωση, ούτε 3 χρόνια να κυριαρχήσει.
Βρισκόμενος εδώ μέσα αναγνωρίζεις άμεσα και σαφέστατα την υπεροχή μας, την υπεροχή της Apple. Ο ίδιος σου αγόρασες. Ας μην αγόραζες ρε φίλε αν σε χαλάει το Χ και το Ψ. Ας έπαιρνες ένα ΝΟΚΙΑ, τώρα που είναι και καλοκαίρι θα το δοκίμαζες και με τις ρακέτες...ΝΑΙ, είμαστε και fanboys και καραγουστάρουμε αυτά που έχουμε. Αν μας θεωρείς κάπως ή την Apple κάπως είτε κατώτερη σήκω τράβα και φύγε από δω. Μόνος σου ήρθες σε μία κοινότητα η οποία γουστάρει Apple. Δε μας νοιάζει ούτε αν βρίσκεις τα Android καλύτερα, στα τέτοια μας αν θέλεις flash και δε μας καίγεται καρφάκι για το τι πιστεύεις. Εσύ ήρθες στην ομάδα μας, δε σε φέραμε. Με το ζόρι. Πόσους ξέρεις με iPhone πουμπήκαν σε φόρα τou android?who careeessss? ´Ολοι χτυπούν το δέντρο που να δώσει για να φάνε. Τυχαίο? ´ολοι τα έχουν βάλει με την Apple γιατί καίγονται είτε από φόβο είτε από ζήλια.
Ναι, το ξέρω, θα πεις το post είναι δυναμιτισμένο. Θα πεις πως είμαι κολλημένος. Εσύ ήρθες εδώ, στον κόσμο μας. Η κάθε κοινότητα υπάρχει επειδή όμοιος, ομοίω αεί πελάζει. Αν έχεις απορία ρώτα την, πάρε απάντηση και στρίβε. Εμείς γουστάρουμε αυτό που όλος ο κόσμος έχει αποδείξει έμπρακτα την ανωτερότητά του.
Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το επόμενο android Corn Flakes.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:39
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:42
και δε στο ειχα...
Οι περιστάσεις...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες