Νομίζω ότι ακόμα και αυτό αγαπητέ Ηρακλή παλεύεται! Αν καλο-σκεφτείς τον τρόπο τους θα ξενερώσεις.
Ας πούμε είναι δυνατόν να αγοράζεις μία ταμπλέτα τύπου ipad 2 και να μην έχει μία usb θύρα να μετα-
φέρεις τα δεδομένα σου ? ? ? Να πρέπει να είσαι με το laptop/desktop σου αγκαλιά για να περάσεις κάτι ? ? ?
Ε πες μου τώρα εσύ...δεν με κοροϊδεύουν ? Θα μας πουν σε 6 μήνες... μάγκες, ipad3 και με usb θύρα, τρέχα
πάλι να εξοικονομίσεις 500-800 ευρώ και να πουλήσεις το παλιό να ρεφάρεις και να πάρεις το νέο.
Ε τι θα γίνουμε τώρα resellers της Apple ? ? ? Θα φτιάξει κάτι καλό, πλήρες και θα το πάρω. Ύστερα...
από ένα σημείο και μετά-και όχι μεγάλο-αποσύρει την υπογραφή της στα προϊόντα της. Από ένα σημείο και μετά αυτό
είναι θεμιτό αλλά το κάνει πολύ σύντομα με αποτέλεσμα να σε βάζει στο «τρυπάκι» να αγοράζεις τα προϊόντα
της μονίμως διότι δεν παρέχει υποστήριξη μετά!!!Κάπου άρχισα να αισθάνομαι θύμα και δεν γουστάρω...εγώ
προσωπικά στο εγγύς μέλλον θα στραφώ σε και σε άλλες τεχνολογίες για να έχω σφαιρικότερες απόψεις επί των
παραπάνω θεμάτων! Οι εμπειρίες μου με το θέμα είναι ένα iphone
3GS το οποίο και έδωσα και ένα
4G. Δεν θα συνεχίσω το γαϊτανάκι τους όμως...
Στην αγορά του ipad και του ipad 2 δεν έχω κινηθεί και δεν σκοπεύω!!!
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 29/03/2011 - 11:08