iphone 4 imei unlock
Δημοσίευση 13/04/2011 - 22:05
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Ad
Δημοσίευση 16/04/2011 - 19:40
Ακολουθεί ο Δικός μου οδηγός (Τον έχω κάνει και εδώ post: http://www.iphonehel...break-iphone-4/):
Υπάρχουν τρεις τρόποι για unlock δοκιμασμένοι από εμένα:
1ος
Πέρνεις τηλέφωνο την Ο2 στην Αγγλία και ζητάς να σε ενώσουν με το Pay As you Go. Θα τους πεις την αλήθεια πως θες να ξεκλειδώσεις το iphone4. Θα σου ζητήσουν κάποια στοιχεία και συγκεκριμένα:
i) Τον αριθμό της sim card σου
ii) Τι ποσό χρημάτων έχει μέσα η κάρτα sim σου
iii) Τι πακέτο ανοικει η κάρτα σου (δηλαδή free sms etc)
iv) Κάποιους αριθμούς με τους οποίους τηλεφώνησες πρόσφατα με την συγκεκριμένη sim
ΠΡΟΣΟΧΗ:
v)Εαν το κινητό σου δεν έχει χρησιμοποιηθεί στην ΑΓΓΛΙΑ και να γίνουν κάποιες κλήσεις δυστηχώς δεν μπορούν να στο ξεκλείδώσουν δια τον λόγο ότι το κινητό σου δεν κάνει match με την κάρτα σου
vi) Για να κάνεις την πιο πάνω διαδικασία πρέπει να έχεις 15 UK pounts μέσα στην κάρτα σου
2ος
Μπορεις την διαδικασία που προανάφερα να την κάνεις Online πρέπει όμως να πληρείς επίσης τα σημεία (v) και (vi)
https://www.o2.co.uk... Unlocking Form
Όταν κάνεις την διαδικασία δεν σε ενημερώνουν τίποτα. Απλά περιμένει 7 μέρες και σου στέλνουν μήνυμα στο κινητό αν το έκαναν ή όχι.
3ος
Υπάρχουν άτομα στο ebay τα οποία ξεκλειδώνουν μέσω IMEI
Δες αυτόν που είναι δοκιμασμένος από εμένα προσωπικά τόσο σε Iphone 4 όσο και σε Iphone 3G
http://cgi.ebay.co.u...E:X:RTQ:GB:1123
Όπως φένεται αυτός έχει πρόσβαση σε server της Apple.
To μόνο ρίσκο που έχεις με αυτή τη διαδικασία είναι αν θέλει μετά στο ξανακελειδώνει. Φυσικά για να σου κλειδωθεί θα πρέπει να κάνεις upgrade (αυτό δεν το έχω πάθει ακόμα)
Αυτά από εμένα! Πλήρως δοκιμασμένα και επιτυχημένα. Για περαιτέρω πληροφορίες απλά pm.
ποσο κοστιζουν ο 1 και 2 τροπος?
Δημοσίευση 17/04/2011 - 00:08
Στοιχίζουν 15 λίρες αγγλικές.ποσο κοστιζουν ο 1 και 2 τροπος?
Δημοσίευση 17/04/2011 - 13:36
πρεπει να εχεις καρτα sim της Ο2 ομως αν καταλαβα καλαΣτοιχίζουν 15 λίρες αγγλικές.
Δημοσίευση 18/04/2011 - 07:03
Με τους δύο πρώτους τρόπους πρέπει να έχεις κάρτα Ο2 activated στο UK. Activated=να έχεις κάνει κλίσεις εντός Αγγλίας με το συγκεκριμένο κινητό iphone και την συγκεκριμένη κάρτα sim ώστε κάρτα και sim να κάνουν match στο σύστημα της Ο2.πρεπει να εχεις καρτα sim της Ο2 ομως αν καταλαβα καλα
Με τον τρίτο τρόπο δεν χρειάζεσαι τίποτα. Απλώς πληρώνεις 40 euros περίπου.
Δημοσίευση 18/04/2011 - 10:23
Με τους δύο πρώτους τρόπους πρέπει να έχεις κάρτα Ο2 activated στο UK. Activated=να έχεις κάνει κλίσεις εντός Αγγλίας με το συγκεκριμένο κινητό iphone και την συγκεκριμένη κάρτα sim ώστε κάρτα και sim να κάνουν match στο σύστημα της Ο2.
Με τον τρίτο τρόπο δεν χρειάζεσαι τίποτα. Απλώς πληρώνεις 40 euros περίπου.
οκ thank το 3 link δε δουλευει
Δημοσίευση 18/04/2011 - 10:36
Δημοσίευση 19/04/2011 - 17:11
Αυτός είναι ο τύπος που μου το ξεκλείδωσε. Αν δεις έχει 100%feedbacks. Έχει ρίξει και τις τιμές του απότι βλέπω.οκ thank το 3 link δε δουλευει
http://shop.ebay.co....services/m.html
Δημοσίευση 10/05/2011 - 12:28
noreply@unlockbycode.co.uk
προς Εμένα
προβολή λεπτομερειών 7:00 μ.μ. (Πριν από 2 ώρες)
Hi,
Your iPhone Unlock For imei: 01...........0 is now Activated
How to complete the unlock process
- install last version of iTunes
- Make sure phone is last version updated by official itunes sw
- Connect phone to iTunes with not accepted (not valid) simcard
- Wait until itunes detect phone
- Now diconnect phone and reconnect after 10 seconds.
- Phone Unlocked.
NOTE : This is the only "lifetime" unlock solution for Apple iPhone as the IMEI is registered as "Unlocked" in Apple database. Your phone will always be unlocked even after each new update of your phone firmware !
αυτο το mail μου εστειλε αλλα δεν εκανα αναβαθμιση.. στη 4.1 ειμαι...
Καλησπερα, αυτο ειναι το μαιλ του ? noreply@unlockbycode.co.uk
Σε ευχαριστω
Δημοσίευση 10/11/2011 - 09:30
δεν ανοιγει την σελιδα...μηπως εχεις καποιεσ περισσοτερες πληροφοριεσ?καλησπερα σε ολους.
πριν 10 λεπτα ξεκλειδωσα το iphone4 (μετα απο 2 μηνες)..
το τηλ ηταν κλειδωμενο στην orange uk και ο μαγκας που μου το ξεκλειδωσε ( με 6 λιρες βρηκε και την εταιρια που ηταν κλειδωμενο)
ειναι αυτος http://cgi.ebay.com/...em=270719298634
η ολη δουλεια κοστισε πανω απο 50 ευρω αλλα τελικα αξιζε..( και official unlock)
ευχαριστω τους διαφορους φιλους που με βοηθησαν και εδειξαν μεσα απο το forum τον τροπο..
ευχαριστω
Δημοσίευση 11/11/2011 - 20:18
Δημοσίευση 11/11/2011 - 20:30
γενικα, υπαρχει καποιος τροπος να ξεκλειδωσει? (ακομα και προσωρινος)Έχω ενα iPhone 4 στην iOS 5 κλειδωμενο στην at&t. Γινεται να ξεκλειδωθει μεσω IMEI??
Δημοσίευση 11/11/2011 - 20:33
Μιλώντας τώρα με την apple με ενημέρωσαν ότι στην Vodafone UK μπορείς να πας και να τους ζητήσεις να στο κάνουν unlock το τηλέφωνο προκειμένου να λειτουργεί και στην ελλάδα! Η απορία μου(την οποία και θα λύσω αύριο βέβαια γιατί θα τους επισκεφτώ) είναι για το αν μπορούν να στο κάνουν αυτό ενώ "τρέχει" το συμβόλαιο ή αν πρέπει να τελειώσει πρώτα και μετά να στο κάνουν!!Έχω ενα iPhone 4 στην iOS 5 κλειδωμενο στην at&t. Γινεται να ξεκλειδωθει μεσω IMEI??
Δημοσίευση 11/11/2011 - 20:35
Αν ειναι ομως απο αλλη εταιρια οπως το δικο μου(at&t) θα το ξεκλειδωσουν?Μιλώντας τώρα με την apple με ενημέρωσαν ότι στην Vodafone UK μπορείς να πας και να τους ζητήσεις να στο κάνουν unlock το τηλέφωνο προκειμένου να λειτουργεί και στην ελλάδα! Η απορία μου(την οποία και θα λύσω αύριο βέβαια γιατί θα τους επισκεφτώ) είναι για το αν μπορούν να στο κάνουν αυτό ενώ "τρέχει" το συμβόλαιο ή αν πρέπει να τελειώσει πρώτα και μετά να στο κάνουν!!
Edit: Πως μιλησες με την Apple? Σε ποιο αριθμο? στα ελληνικα?
Τελευταία επεξεργασία από: nikosvrouch, 11/11/2011 - 20:39
Δημοσίευση 14/11/2011 - 17:45
Αν ειναι ομως απο αλλη εταιρια οπως το δικο μου(at&t) θα το ξεκλειδωσουν?
Edit: Πως μιλησες με την Apple? Σε ποιο αριθμο? στα ελληνικα?
Έστειλα email σε έναν απο το eBay και του έστειλα το ΙΜΕΙ για να μου πει αν μπορεί να το ξεκλειδώσει και τελικά είναι απο Αγγλία απο τον πάροχο O2.
Τι διαδικασία πρέπει να κάνω;; Θα πατησω το Buy και μετα θα του στείλω email το IMEI μου;;
Sent from my iPhone 5 Prototype 128GB.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες