iPad 2: Θήκες και προτάσεις προστασίας
Δημοσίευση 30/03/2011 - 13:15
Ad
Δημοσίευση 30/03/2011 - 13:33
Αυτες εδω μου αρεσουν Scosche Cases αν κ νομιζω πως θα ηθελα μια οπως αυτη που προτεινε ο sakis007
και μενα μ αρεσε πολυ και ψαχνω τροπο να την αγορασο
http://www.xgearlive.com/products
Δημοσίευση 30/03/2011 - 13:34
Δημοσίευση 30/03/2011 - 13:37
και μενα μ αρεσε πολυ και ψαχνω τροπο να την αγορασο
αν παραγγειλει κανεις απο αυτο το site, και ειναι φυσικα απο αθηνα ας μου πει διοτι θελω και εγω
Δημοσίευση 30/03/2011 - 13:45
αν παραγγειλει κανεις απο αυτο το site, και ειναι φυσικα απο αθηνα ας μου πει διοτι θελω και εγω
Δεν τις εχει ετοιμες δεχεται απλα προ παραγγελιες... δεν παιζει να παρουμε απο εκει ακομα αλλα με το που βρω κατι αντιστοιχο θα σου πω. γιατι σιγουρα θα χρειαστουμε 3 εμεις!!! minimum
Δημοσίευση 30/03/2011 - 13:50
Δεν τις εχει ετοιμες δεχεται απλα προ παραγγελιες... δεν παιζει να παρουμε απο εκει ακομα αλλα με το που βρω κατι αντιστοιχο θα σου πω. γιατι σιγουρα θα χρειαστουμε 3 εμεις!!! minimum
φενεται πολυ καλη, any way, αν βρεις κατι εδω ειμαι my friend
Δημοσίευση 30/03/2011 - 16:55
Η ίδια η apple θέτει κριτήρια σύγκρισης, με το μαγνητικό της κάλυμα για ipad 2 (το οποίο καθότι ανθεκτικότερο από το 1 κι επιπλέον μικρότερο σε όγκο και βάρος ίσως και να μην χρειάζεται κάτι άλλο). Οι υπόλοιποι κατασκευαστές μας δείχνουν θήκες χάρη στις οποίες ένα ipad 1 θα μπορούσε να αποκτήσει ευκολία στη χρήση ανάλογη με αυτή που δείνει το κάλυμα της apple στο ipad 2. Πρέπει όμως να προσπαθήσουν να προσφέρουν κάτι περισσότερο από αυτό. Να βρουν κάτι καλύτερο, πρακτικότερο, ίσως μάλιστα και οικονομικότερο από ότι ήδη προσφέρει η apple.
Δημοσίευση 30/03/2011 - 17:00
Παίδες οι θήκες για τις οποίες γίνεται μέχρι τώρα συζήτηση είναι στην πραγματικότητα θήκες για ipad 1 και όχι για ipad 2.
Η ίδια η apple θέτει κριτήρια σύγκρισης, με το μαγνητικό της κάλυμα για ipad 2 (το οποίο καθότι ανθεκτικότερο από το 1 κι επιπλέον μικρότερο σε όγκο και βάρος ίσως και να μην χρειάζεται κάτι άλλο). Οι υπόλοιποι κατασκευαστές μας δείχνουν θήκες χάρη στις οποίες ένα ipad 1 θα μπορούσε να αποκτήσει ευκολία στη χρήση ανάλογη με αυτή που δείνει το κάλυμα της apple στο ipad 2. Πρέπει όμως να προσπαθήσουν να προσφέρουν κάτι περισσότερο από αυτό. Να βρουν κάτι καλύτερο, πρακτικότερο, ίσως μάλιστα και οικονομικότερο από ότι ήδη προσφέρει η apple.
για δες καλυτερα φιλε μου
Δημοσίευση 30/03/2011 - 17:13
βαλτε και εμενα μεσα και πειτε μου οταν ειναι με πμ
Δημοσίευση 30/03/2011 - 17:49
Δημοσίευση 30/03/2011 - 23:28
Πάντως πως τα καταφέρνουμε στην Ελλάδα και τα τιμολογούμε όλα όπως θέλουμε!!
Είμαι στον Καναδά τώρα και κοιτάω τις τιμές.. Ό,τι έχουν εδώ σε δολλάρια το κάνουμε ευρώ εμείς! Δηλαδή: κοιτάξτε εδώ apple.ca $45 σε ευρώ είναι 33ευρώ...
Να μην μιλήσω για το iPad 2 από μόνο του! 16GB - Wifi $519.00 δηλαδή 378 ευρώ, ενώ εμείς 509!!! Γιατί ρε παιδιά? και μην μου πείτε πάλι για το ΦΠΑ...
Δημοσίευση 31/03/2011 - 00:36
επειδη το λιγο που χρησιμοποιησα το ipad2 και ενω ηταν πανω στο γραφειο μου εκανε κατι μικρα σημαδακια πισω.
Εχω παραγγειλει απο ebay silicone case εψαξα να βρω κατι απο εδω καλο και οικονομικο. Βρηκα λοιπον στο play247
(δεν εχω καμμια σχεση μαζι του, δε τους ξερω, δε με ξερουν, το λεω για να μη νομμιζει καποιος οτι τα γραφω επειδη
εχω οφελος απλα επειδη το θεωρησα πολυ καλο το μοιραζομαι μαζι σας) ενα gel διαφανο πισω καλυμμα που ταιριαζει απολυτα
μονο με 11 ευρω δε γρατζουναει καθολου τη πλατη του ipad και με λιγη προσοχη προσαρμοζεται και το smart cover.
Σας δειχνω και μερικες φωτο.
Δημοσίευση 31/03/2011 - 01:59
http://www.marware.c...vue-ipad-2-case
Εχει και review στο youtube,αλλα δεν μπορω κανενα "normal" site σε τιμες για να την παρω.αν βρει καποιος κατι ας ενημερωσει...
Δημοσίευση 31/03/2011 - 12:56
Τελικά κατέληξα στο istorm στο κολωνάκι και πήρα της apple την original που είναι σαν ντοσιε παιδιά super!! Έχει καταπληκτικό υλικό προστατεύει όλο το iPad κ έχει κ πανακι καθαρισμού και βέβαια όλα αυτά με το σηματακι της apple απέξω! Γίνεται κ stant για να γράφεις κ να βλέπεις ταινίες! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες