και δεν την ρίχνεις!πω πω ζόμπι ήμαστε 4 το πρωί και ποστάρουμε!δεν εχω pc να δοκιμασω τον κωδικο..εχω μια ιδεα ομως να την ριξω στο τραπεζι?
Flash News: Ο i0n1c κυκλοφόρησε το untethered jailbreak της 4.3.1 αλλά... με κωδικό!
Δημοσίευση 03/04/2011 - 03:00
Ad
Δημοσίευση 03/04/2011 - 03:02
..αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο απλη... ενα παιδι πριν ειπε οτι η εικονα εχει καποια γραμματα αν τα γραμματα αυτα γρφουν με τη μορφη του 0 και του 1?και δεν την ρίχνεις!πω πω ζόμπι ήμαστε 4 το πρωί και ποστάρουμε!
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 03/04/2011 - 03:03
Δημοσίευση 03/04/2011 - 03:06
τα πραγματα ειναι ΤΟΣΟ απλα που πραγματικα ΑΠΟΡΩ με την επιμονη και την (μη) υπομονη μερικων.
Ο i0nic σημερα επειδι γενικα ειναι λιγο λακαμας και του αρεσει να βασανιζει τον κοσμο (υπεροψια σε ολο της το μεγαλειο αλλα τι να κανουμε αυτος μπορει εμεις οχι) εβγαλε το untether σε ζιπ αρχειο με κωδικο φποκςε;ποκτρ32π5κ32ρκποσκφποασκφποασκφποασκφποακσσπφοκα ισως και πατωντας τυχαια κουμπια που ΟΝΤΩΣ ουτε ο ιδιος θυμαται. Κωδικο που δε σπαει σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα brute forcing με υπερυπολογιστες. (ως τοτε θα εχει βγαλει το redsnow και το pwnage η dev team. Ακομα και να τον σπασουν ομως τα αρχεια μεσα ειναι χυμα δεν ειναι κανενα .deb αρχειο που τρεχεις και τελειωσες. Γιατι ασχολειστε και δινετε αξια στον ιδιο και στα καλαμπουρια του και δεν περιμενετε τους ειδικους να το βγαλουν συντομα με τον σωστο τροπο (ηδη τα εχει στειλει ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ στην dev team)?
Επισης ΟΧΙ δεν θα ειναι για ipad 2 το jailbreak που θα κυκλοφορησει το εχει δηλωσει ο i0nic πολλακις. Τωρα το τι θα καταφερει ο comex θα δειξει, αν και αυτος εχει ποοολυ καιρο να μας δωσει κατι.
ΥΓ νομιζω ο comex εχει καταφερει ενα jailbreak και σε ipad 2 αλλα εχει μεσα copyrighted apple code που το κανει παραμονο και πρπεει να γινουν αλλαγες για να το κυκλοφορησουν. Εχουμε καιρο δηλαδη. Υπομονη ομως το redsnow και το pwnage tool για 4.3.1 θα βγει πολυ πολυ συντομα. Ως τοτε ειναι τουλαχιστον χαζο να ψαχνετε κωδικους 30 ψηφιων σαββατοβραδα.
Τελευταία επεξεργασία από: TheTruth, 03/04/2011 - 03:08
Δημοσίευση 03/04/2011 - 03:07
ρε φίλε τζάμπα το ψάχνεις και ακονίζεις το μυαλό σου βραδιάτικα!καλή η σκέψη άλλα όπως φάνηκε το zip ήταν μάλλον μούφα και γενικά όλη η φάση για να δει αν το κοινό θέλει το JB!και μην ρωτήσεις γιατί να το κάνει αυτό!ε κάπως πρέπει να "φτιαχτούν" και αυτοί οι hackers!λεφτά δεν περνούν δουλειά δεν βρίσκουν...κάπως πρέπει να ικανοποιηθούν ας πούμε!..αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο απλη... ενα παιδι πριν ειπε οτι η εικονα εχει καποια γραμματα αν τα γραμματα αυτα γρφουν με τη μορφη του 0 και του 1?
Δημοσίευση 03/04/2011 - 03:08
Δημοσίευση 03/04/2011 - 03:10
Αυτό έχει δοκιμαστεί http://www.limera1n....-on-iphone.html δεν έχω iphone 4 ακόμα να το δοκιμάσω.
Εμείς θέλουμε Unetethered..
Δημοσίευση 03/04/2011 - 03:12
με μια λέξη (με δυο βασικά) "!εμπεριστατωμένο post!" well done φίλε!+1 από έμενα!αν και με στεναχώρεσες βραδιάτικα...ύπνο δεν θα έχω που θα αργήσει το JB για το ipad2!οχι να μην την ριξεις αν με ρωτας.
τα πραγματα ειναι ΤΟΣΟ απλα που πραγματικα ΑΠΟΡΩ με την επιμονη και την (μη) υπομονη μερικων.
Ο i0nic σημερα επειδι γενικα ειναι λιγο λακαμας και του αρεσει να βασανιζει τον κοσμο (υπεροψια σε ολο της το μεγαλειο αλλα τι να κανουμε αυτος μπορει εμεις οχι) εβγαλε το untether σε ζιπ αρχειο με κωδικο φποκςε;ποκτρ32π5κ32ρκποσκφποασκφποασκφποασκφποακσσπφοκα ισως και πατωντας τυχαια κουμπια που ΟΝΤΩΣ ουτε ο ιδιος θυμαται. Κωδικο που δε σπαει σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα brute forcing με υπερυπολογιστες. (ως τοτε θα εχει βγαλει το redsnow και το pwnage η dev team. Ακομα και να τον σπασουν ομως τα αρχεια μεσα ειναι χυμα δεν ειναι κανενα .deb αρχειο που τρεχεις και τελειωσες. Γιατι ασχολειστε και δινετε αξια στον ιδιο και στα καλαμπουρια του και δεν περιμενετε τους ειδικους να το βγαλουν συντομα με τον σωστο τροπο (ηδη τα εχει στειλει ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ στην dev team)?
Επισης ΟΧΙ δεν θα ειναι για ipad 2 το jailbreak που θα κυκλοφορησει το εχει δηλωσει ο i0nic πολλακις. Τωρα το τι θα καταφερει ο comex θα δειξει, αν και αυτος εχει ποοολυ καιρο να μας δωσει κατι.
ΥΓ νομιζω ο comex εχει καταφερει ενα jailbreak και σε ipad 2 αλλα εχει μεσα copyrighted apple code που το κανει παραμονο και πρπεει να γινουν αλλαγες για να το κυκλοφορησουν. Εχουμε καιρο δηλαδη. Υπομονη ομως το redsnow και το pwnage tool για 4.3.1 θα βγει πολυ πολυ συντομα. Ως τοτε ειναι τουλαχιστον χαζο να ψαχνετε κωδικους 30 ψηφιων σαββατοβραδα.
Δημοσίευση 03/04/2011 - 03:13
Δημοσίευση 03/04/2011 - 03:49
Σόρυ παιδιά αλλά όταν είχα πάρει το 3GS ήταν ήδη JB και έτσι δεν ασχολήθηκα με το θέμα tethered και Unetethered. Δηλαδή περιμένετε JB που όταν κλείνει το iphone να μην χρειάζεται υπολογιστής, σωστά?
Ναι φίλε μου σωστά.
Δημοσίευση 03/04/2011 - 06:23
Δημοσίευση 03/04/2011 - 07:02
εγω θα παραμεινω στην 4.2.1Εγω θα περιμενω την Dev team
Δημοσίευση 03/04/2011 - 08:30
Δημοσίευση 03/04/2011 - 08:40
Δημοσίευση 03/04/2011 - 08:42
Μπαα...Βρηκαμε τον κωδικο ?
Δημοσίευση 03/04/2011 - 08:49
Μπαα...
Εν τω μεταξυ δεν μπορω να κατεβασω απο τα link το jb.....Αμα μου το δωσετε θα το σπασω.....Δεν ειναι τιποτα.....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες