μενουν κανονικοτατα εαν κανεις μονο update κανε και ενα sync μετα και ολα οκοκ ''ηρακλη'' ευχαριστω!!!παιδια αν ξερει κανενας πλζ ενημερωστε!αν κανεις update σε 4.3.1 τα app μενουν κανονικα ε?η πρεπει και μπακ απ απο itunes?
Το Untethered Jailbreak της 4.3.1 είναι γεγονός!
Δημοσίευση 06/04/2011 - 22:48
Ad
Δημοσίευση 06/04/2011 - 22:51
σωζεις ζωες σορρυ κιολας για τις ερωτησεις ειμαι καινουριος στην jailbreak κοινοτητα...μενουν κανονικοτατα εαν κανεις μονο update κανε και ενα sync μετα και ολα οκ
Δημοσίευση 06/04/2011 - 22:52
να σαι καλα οτι θες εδωσωζεις ζωες σορρυ κιολας για τις ερωτησεις ειμαι καινουριος στην jailbreak κοινοτητα...
Δημοσίευση 06/04/2011 - 22:52
ευχαριστω φιλε ξεκιναω jailbreakΣτο iPod δεν έχει σημασία από που το έχεις πάρει!
Δημοσίευση 07/04/2011 - 03:32
Φίλε μου όλα αυτά τα ξέρω!Απλά δεν λειτουργεί πλέον!Ακόμα και σ αυτή την αναβάθμιση!Μόνο στο πρώτο λογισμικό που πρωτοπαρουσιαστηκε (νομίζω στο iOS 4.0.1) δούλευε κανονικά!Μετά ότι του λέω μου βγάζει τα δικά του ονόματα!Εγώ την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά
1. Λες όνομα και μετά επώνυμο
2. Μιλάς στη γλώσσα που έχεις ορίσει στο κινητό
3. Αν έχεις ελληνικό φωνητικο έλεγχο δεν μπορείς να καλεσεις αγγλικές επαφές
4 δεν δουλεύουν τα greeklish...
Ελπίζω να βοήθησα.
Δημοσίευση 07/04/2011 - 09:50
Those running redsn0w may have noticed we enabled too many Settings options in some versions of the jailbreak (for instance, what you want your side switch to do, even if you have no side switch because you’re not using an iPad). Release rc10 of redsn0w corrects that (you can just run it over your existing jailbreak…be sure to de-select Cydia to avoid package conflicts).
Along the way, we’ve also added the option to enable boot animations…these animations can be installed via Cydia, but be sure to select which animation to use via the Settings->Bootlogo setting after you’ve downloaded an animation (and again, you can just run rc10 over your existing jailbreak…be sure to de-select Cydia to avoid package conflicts).
(The boot animation we tested against was “Android Boot Logo”. It correctly installs all the dependencies needed to run the animation at each boot).
[via blog.iphone-dev.org]
Δημοσίευση 07/04/2011 - 10:38
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 07/04/2011 - 10:43
φιλε μου υπαρχει Untethered για την 4.2.1Έχω ένα iPAD 1 και είχα κάνει tethered jailbreak στην 4.2.1 με το redsnow. Τώρα που προσπάθησα να το κάνω αναβάθμιση στην 4.3.1 και στην συνέχεια untethered jailbreak, μου βγάζει μηνυμα το itunes : "this device is not eligible for update".. ακόμη και όταν παω να κάνω restore μου βγαζει παρόμοιο μήνυμα.. Μπορείτε να με βοηθήσετε σε τι οφείλεται αυτό και πως μπορώ να κάνω update;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 07/04/2011 - 10:43
Update #1:
Those running redsn0w may have noticed we enabled too many Settings options in some versions of the jailbreak (for instance, what you want your side switch to do, even if you have no side switch because you’re not using an iPad). Release rc10 of redsn0w corrects that (you can just run it over your existing jailbreak…be sure to de-select Cydia to avoid package conflicts).
Along the way, we’ve also added the option to enable boot animations…these animations can be installed via Cydia, but be sure to select which animation to use via the Settings->Bootlogo setting after you’ve downloaded an animation (and again, you can just run rc10 over your existing jailbreak…be sure to de-select Cydia to avoid package conflicts).
(The boot animation we tested against was “Android Boot Logo”. It correctly installs all the dependencies needed to run the animation at each boot).
[via blog.iphone-dev.org]
Και για όσα παιδιά δεν κατάλαβαν πριν από λίγο η Dev Team κυκλοφόρησε το Redsnοw rc10 για Mac και για Windows,όπου στην καινούρια έκδοση προστέθηκαν boot animation και αφαιρέθηκαν κάποιες ρυθμίσεις.
Τελευταία επεξεργασία από: kostasrodos29, 07/04/2011 - 10:44
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 07/04/2011 - 10:52
φιλε μου υπαρχει Untethered για την 4.2.1
θα πρέπει δηλαδή να το κάνω πρώτα untethered και έπειτα να δοκιμάσω οποιοδήποτε update;
Για να το κάνω untethered στην 4.2.1 θα πρέπει να τρέξω το greenpoison και να εγκαταστήσω ξανά το cydia ή απλά τρέχω το greenpoison και το cydia θα είναι ήδη εγκατεστημένο;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 07/04/2011 - 10:59
αν δεν αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα τρεξε το greenpois0n πανω απο το redsnow χωρις να κανεις τιποτα αλλο.θα πρέπει δηλαδή να το κάνω πρώτα untethered και έπειτα να δοκιμάσω οποιοδήποτε update;
Για να το κάνω untethered στην 4.2.1 θα πρέπει να τρέξω το greenpoison και να εγκαταστήσω ξανά το cydia ή απλά τρέχω το greenpoison και το cydia θα είναι ήδη εγκατεστημένο;
Ευχαριστώ
οχι δεν εχει σχεση το jb που δε σου γινεται η αναβαθμιση.
Δημοσίευση 07/04/2011 - 11:33
ετοιμο;
Ναι όλα καλά , τελικά το έφτιαξα μέσω Terminal στα Hosts
Να 'σαι καλά που με βοήθησες και εσύ και ο hercules
Τωρα είμαι Happy
Δημοσίευση 07/04/2011 - 11:34
χαχα παντα happyΝαι όλα καλά , τελικά το έφτιαξα μέσω Terminal στα Hosts
Να 'σαι καλά που με βοήθησες και εσύ και ο hercules
Τωρα είμαι Happy
Δημοσίευση 07/04/2011 - 11:36
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4