Στην αρχή του post αυτού, είδα ότι πολλοί λέγανε να βάλεις compatibility σε XP service pack 2 και run as administrator.παιδια εκανα restore και update στην 4.3.1. εβαλα το κινητο set us new και πηγα να κανω, περασα επαφες και γνησιες εφαρμογες κια μετα πηγα να κανω JB αλλα μου κρασαρει στο PC σε windows 7 το red snow
Έτσι ξεκίνησα και εγώ...
Επειδή μου κόλλαγε το πρόγραμμα κάθε φορά στο σημείο που κατέβαζε το λειτουργικό στο τηλέφωνο (και το τηλέφωνο έλεγε "downloading files") του έβγαζα και από κάτι. Πρώτα το compatibility mode μετά το run as administrator
Τελικά κατάλαβα ότι τίποτα από αυτά δεν μου φταίγανε (στην δική μου περίπτωση) αλλά το πως έβαζα το DFU mode
Επειδή είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις το timing σωστά που πρέπει να βάλεις το τηλ σε DFU mode
δοκίμασα αυτό που έκανε το video στο iclarified εδώ:
http://www.iclarifie...nid=14562&laid=
Ενώ λέει στο κείμενο από κάτω από το video να έχεις το τηλέφωνο κλειστό όταν ξεκινάς το jailbreak,
το έκανα όπως το video που το είχε ανοιχτό.
Αν προσέξεις το timing, αφήνει να περάσουν τα πρώτα δύο δευτερόλεπτα και μετά όταν το redsnow λέει να πατήσει το sleep button και το home button τότε ξεκινάει και αυτός την διαδικασία.
Έτσι λοιπόν δεν μου κόλλησε πια το redsnow και κατάφερα να το κάνω jailbreak
Ελπίζω να σε βοήθησα