Το Untethered Jailbreak της 4.3.1 είναι γεγονός!
Δημοσίευση 10/04/2011 - 19:20
ΤΟ jb ΤΟ ΕΤΡΕΞΑ ΜΕ REDSNOW RC12 KAI COMPABILLITY WINDOWS 98/ME.
SOFTWARE WINDOWS VISTA X32BIT.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ CYDIA.
IPHONE 3GS 32GB.4.3.1
Ad
Δημοσίευση 10/04/2011 - 21:41
Εχω ενα προβληματακι αν μπορει να βοηθησει καποιος...
Εχω iPhone4g jb στην 4.2.1 tethered...
Ειπα λοιπον να κανω αναβαθμιση στην 4.3.1 ωστε να το κανω untethered...
Την κατεβασα απο iTunes αλλα ειτε οταν παω να κανω update ειτε restore μου γραφει οτι και καλα δεν γινεται γιατι εχω παρανομο υλικο(η κατι τετοιο τελοσπαντων...)
Τι να κανω ρε παιδια?
Δημοσίευση 10/04/2011 - 21:42
Θα είσαι 4.2.1 untethered...
http://www.simonblog...x-ibooks-issue/
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 10/04/2011 - 21:58
Δημοσίευση 11/04/2011 - 01:15
iphone 4 σε 4.3.1 ελληνικοτατο(cosmote)ανευ JB
windows (S)vista ελληνικοτατα
το προβλημα :
uploading ramdisk
μετα απο καμια 100αρια reboot dfu και φτου απο την αρχη ειπα να στειλω μυνημα μπας και βρω ακρη.
ουτε σαν admin ουτε σε 3.11/95/98/98se/me/2000/nt/2003/xp/vista εχω αλλαξει usb εχω κατεβασει 7 φορες το redsnow δεν ειδα φως παντα κολαει στο σημειο uploading ramdisk ανοιχτο κλειστο δεν εχει προβλημα.... θα κολησει ετσι κι αλλιως.
βαρεθικα εχει κανεις καμια αλλη ιδεα?
Είχα το ίδιο πρόβλημα σε win7 όμως εγώ.
Τρέξε το redsnow σε compatibillity για windows xp και run as administrator.
Ανοίγεις task manager πας καρτέλα processes και δεξί κλικ στο redsnow. Επιλέγεις affinity και εκεί επιλέγεις cpu1. Λογικά μετά θα είσαι εντάξει, πες μου αν δούλεψε.
Δημοσίευση 11/04/2011 - 01:18
Ευχαριστω πολυ φιλος!!!
Τίποτα Σταύρο να σαι πάντα χαρούμενος ....;-)
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 11/04/2011 - 19:34
έχω το 3gs, έκανα χθές Update στη 4.3.1 και jailbreak απο το redsnow αλλα έχω το εξής προβλημα:
όποτε ανοίγω to Cydia για να περάσω κάποια εφάρμογη μου εμφανίζει 1 ασπρο μήλο με μια μπάρα στην μεση και αναβοσβήνει η οθόνη
οταν πχ πηγα να κάνω Install το installous μου γράφει NetDB:Open nodename nor servname provided or unknown
καμία ιδέα??
Δημοσίευση 12/04/2011 - 19:25
Μετα απο πολυ κοπο αποφάσισα να γραψω μήπως καποιος έχει καποια ιδεα για το τι συμβαινει.
Εχω 3GS από Γερμανία, το οποίο το παρέλαβα σήμερα και ήταν στην έκδοση 4.0.2 οποτε και για να το ξεκλειδώσω έκανα αναβάθμιση στη 4.3.1. Κατέβασα στη συνεχεια redsnow και στον υπολογιστη την firmware. Παίζει να εχω κανει και εικοσι φορες την προσπαθεια να το σπασω για να το ξεκλειδώσω στη συνεχεια. και τιποτα..εχω διαβασει τα παντα απο εδω για το τι μπορει να φταιει, αλλά η διαδικασια κολλάει συνεχως στο reboot μετα το πατημα home και power button και τα ανάλογα δευτερολεπτα.
εχω κάνει επανακκινηση υπολογιστη, αλλαγή usb , εχω βάλει compability mode xp και εκτελεση ως διαχειριστης, κλειστη συσκευη κατα τη διαρκεια τησ διαδικασιας και πραγματικά τιποτα!!! Κολλά συνεχώς! Εχω κανει Jailbreak πολλες φορές συσκευες φίλων και συναδέλφων και πρώτη φορά αντιμετωπίζω αυτο το πραγμα...
Καμία ιδέα ρε παιδια?
Σας ευχαριστώ πολυ.
Δημοσίευση 12/04/2011 - 19:29
Είχα το ίδιο πρόβλημα με το jailbreak σε W7 .Τα παιδιά εδώ μου συνέστησαν να τρέξω το πρόγραμμα (redsn0w) σε xp mode για δοκίμασε το σε εμένα έπιασε βέβαια.Γεια χαρα σε όλους!
Μετα απο πολυ κοπο αποφάσισα να γραψω μήπως καποιος έχει καποια ιδεα για το τι συμβαινει.
Εχω 3GS από Γερμανία, το οποίο το παρέλαβα σήμερα και ήταν στην έκδοση 4.0.2 οποτε και για να το ξεκλειδώσω έκανα αναβάθμιση στη 4.3.1. Κατέβασα στη συνεχεια redsnow και στον υπολογιστη την firmware. Παίζει να εχω κανει και εικοσι φορες την προσπαθεια να το σπασω για να το ξεκλειδώσω στη συνεχεια. και τιποτα..εχω διαβασει τα παντα απο εδω για το τι μπορει να φταιει, αλλά η διαδικασια κολλάει συνεχως στο reboot μετα το πατημα home και power button και τα ανάλογα δευτερολεπτα.
εχω κάνει επανακκινηση υπολογιστη, αλλαγή usb , εχω βάλει compability mode xp και εκτελεση ως διαχειριστης, κλειστη συσκευη κατα τη διαρκεια τησ διαδικασιας και πραγματικά τιποτα!!! Κολλά συνεχώς! Εχω κανει Jailbreak πολλες φορές συσκευες φίλων και συναδέλφων και πρώτη φορά αντιμετωπίζω αυτο το πραγμα...
Καμία ιδέα ρε παιδια?
Σας ευχαριστώ πολυ.
Δημοσίευση 12/04/2011 - 19:34
Είχα το ίδιο πρόβλημα με το jailbreak σε W7 .Τα παιδιά εδώ μου συνέστησαν να τρέξω το πρόγραμμα (redsn0w) σε xp mode για δοκίμασε το σε εμένα έπιασε βέβαια.
compatibility σε xp mode εννοείς? αυτο το έκανα όπως θα διάβασες και παραπάνω....τιποτα....
Δημοσίευση 13/04/2011 - 01:13
Ολα οκ και σε εμενα,με windows 7.Απλα χρειαστηκε να τρεξω το Redsn0w σε συμβατοτητα με xp service pack 2.
ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ resn0w ΣΤΟ ramdisk Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ jailbreak ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΣΑΡΕΙ,ΤΡΕΞΤΕ ΤΟ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ XP
αυτο ηταν το προβλημα...επιτελους
Δημοσίευση 13/04/2011 - 01:23
Δημοσίευση 13/04/2011 - 07:43
και run as admin να το έτρεχες πάλι θα σου έπαιζε. Εγώ σε Vista έτσι το έτρεξα και έπαιξε μία χαρά!
Παιδιά εμένα γιατί δεν γίνεται τίποτα...εχω απογοητευτεί !! Ούτε σε compatibility xp service pack 2 ούτε 3. Κολλάει συνεχώς στο reboot. Έκανα και δύο φορές στο 3GS restore και ξαναπέρασα απο itunes την 4.3.1 και συνεχίζει να κολλάει στο reboot.
Καμιά άλλη ιδέα ?
Δημοσίευση 13/04/2011 - 08:02
Παιδιά εμένα γιατί δεν γίνεται τίποτα...εχω απογοητευτεί !! Ούτε σε compatibility xp service pack 2 ούτε 3. Κολλάει συνεχώς στο reboot. Έκανα και δύο φορές στο 3GS restore και ξαναπέρασα απο itunes την 4.3.1 και συνεχίζει να κολλάει στο reboot.
Καμιά άλλη ιδέα ?
Να αλλάξεις θύρα usb...
Δημοσίευση 13/04/2011 - 08:08
το λεω αυτο γιατι εχτες ειχαν και αλλα μελη αυτο το προβλημα και ειχαν κατεβασει λαθος firmware αλλα και ενας ειχε 3g και μου ελεγε οτι ειναι 3gs αν δεν ειναι δικο σου το τηλεφωνο ρωτα αν 3g η 3gs
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες