Καλησπέρα!
Έχω κάποιες απορίες για το Jailbrake και σκέφτηκα να ζητήσω την βοήθειά σας πριν κάνω οτιδήποτε.
Είχα την 3.1.3 με Jailbrake σε iphone 3GS και δούλευαν όλα πάρα πολύ καλά με ικανοποιητική ταχύτητα και απόδοση.
Δυστυχώς αναβάθμισα στην 4.3.1(με firmware 05.16.02) την οποία και θεωρώ πολύ αργή σε σύγκριση με την 3.1.3 γιατί πίστευα ότι το multitasking θα ήταν κάτι χρήσιμο..αλλά μάλλον όχι!!!
α.Μπορώ να γυρίσω πίσω στην 3.1.3??? Και αν ναι πως?? (Κάτι διάβασα για κάτι αρχεία HSS που θα έπρεπε να έχω στο PC μου αλλά δεν πολυκατάλαβα τι είναι)Το μόνο που έκανα πριν αναβαθμίσω στην 4.3.1 ήταν να κάνω back-up της συσκευης απο το itunes .
β.Εχω διαβάσει ότι το Jailbrake για την 4.3.1 έχει μερικά προβλήματα ακόμη όπως για παράδειγμα ότι δεν θα πρέπει να σβήσει ποτε η συσκευή απο μπαταρία γιατί τότε δεν bootαρει ξανά.....υπάρχουν τέτοια και άλλα προβλήματα??
γ.Αν τελικά απλά κάνω Jailbrake τώρα που έχω την 4.3.1 θα μπορούν τα apps που κατέβασα με το JailBrake για 3.1.3 να δουλέψουν ξανά χωρίς να χρειάζεται να τα ξανακατεβάσω?
Please HELP!!!
Τελευταία επεξεργασία από: Abisynth, 13/04/2011 - 22:17.