Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Το Untethered Jailbreak της 4.3.1 είναι γεγονός!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1558 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#616   Super

Super

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:20

Σε εμένα δεν εμφανίστηκε κάτι τέτοιο, τουλάχιστον προς το παρόν. iPhone 4 9/2010 αγορά.

κάνε τον διακόπτη πάνω κάτω καμια 10αρια φορές. :) μετά μπερδευεται

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#617   FlangouS

FlangouS

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:24

Κράτα πατημένο το power για 3-4 δευτερόλεπτα, μετά ενώ το κρατάς πατημένο (power), πάτα και κράτα πατημένο το home button μαζί, για 10 δευτερόλεπτα. Τέλος, άσε το power button ενώ κρατάς πατημένο το home button για 20 δευτερόλεπτα και κάτι. Θα σου εμφανίσει ένα μενού στο Itunes.

Euxaristw file mou kserw na diavazw k gw tis odhgies sto redsn0w... Den mpainei se DFU gia kanena logo dn m dixnei tpt sthn othoni tou iPhone einai nekro...

#618   johnmak

johnmak

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:27

εγω την εβαλα 4,3,1 και εκανα jb το προβλημα ειναι ομως οτι δεν μου βαζει τα σπασμενα προγραμματα που ειχα πριν,
καθως και οταν βαζω το app backup μου κλεινει οταν το ανοιγω. καμμια ιδεα??

#619   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:27

χαζη ερωτηση αλλα αμα το δοκιμασουμε με σε ipad 2 τι θα γινει ?

#620   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:28

Συνφορουμιτες βοηθεια, τρεχω το redsnow , παταω browse αλλα μετα δεν μπορω να εντοπισω το .ipsw του iPod 4g μου, τι να κανω?
Εχω ποσταρει την ιδια ερωτηση και σε γειτονικο topic
Eυχαριστω

#621   TriTTon

TriTTon

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:31

Username/AppData/Roaming/AppleComputer/iTunes/iPhoneSoftwareUpdates

ΥΓ.Υπ'όψιν οτι μάλλον θα πρέπει από τις επιλογές φακέλων να επιλέξεις να εμφανίζονται οι κρυφοί φάκελοι.Δε γνωρίζω εαν είναι απαραίτητο.

Τελευταία επεξεργασία από: TriTTon, 04/04/2011 - 16:34

#622   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:31

Euxaristw file mou kserw na diavazw k gw tis odhgies sto redsn0w... Den mpainei se DFU gia kanena logo dn m dixnei tpt sthn othoni tou iPhone einai nekro...

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ απο το μεσημέρι.

Ok, εφόσον ξέρεις να διαβάζεις, τότε δοκίμασε σε άλλη usb port να κάνεις την διαδικασία.
Υποθέτω πως το κινητό ήταν αρκετά φορτισμένο πριν ξεκινήσεις και όχι στο 5%.

#623   FlangouS

FlangouS

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:34

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ απο το μεσημέρι.

Ok, εφόσον ξέρεις να διαβάζεις, τότε δοκίμασε σε άλλη usb port να κάνεις την διαδικασία.
Υποθέτω πως το κινητό ήταν αρκετά φορτισμένο πριν ξεκινήσεις και όχι στο 5%.

twra dokimasa allh port alla @@... tha dokimasw k se allo PC se ligo.... 100% Htan H mpataria ;)

#624   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:35

Username/AppData/Roaming/AppleComputer/iTunes/iPhoneSoftwareUpdates

ΥΓ.Υπ'όψιν οτι μάλλον θα πρέπει από τις επιλογές φακέλων να επιλέξεις να εμφανίζονται οι κρυφοί φάκελοι.Δε γνωρίζω εαν είναι απαραίτητο.

Τζιφος, δεν το βρισκω με τιποτα

#625   meres

meres

iPH Enthousiast

• 463 μηνύματα

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:36

Όλα καλά αλλά αυτό το Appbackup αδυνατεί να ξεκινήσει...

#626   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:36

backup με το Aptbackup του Cydia έχει πάρει κανείς, ωστε μετά το τζ μπ να μη χρειαστεί να περάσω ξανά όλες τις εφαρμογές;

φίλε δεν ξέρω για το app που λες άλλα τσέκαρε λίγο στην 12 σελίδα το post μου!θα σε βοηθήσει πολύ πιστεύω!αριθμός post #231! 8)

#627   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:37

twra dokimasa allh port alla @@... tha dokimasw k se allo PC se ligo.... 100% Htan H mpataria ;)

Τότε δεν βλέπω τίποτα άλλο εκτός απο το να κατεβάσεις το recboot και να το βγάλεις απο το recovery mode...

#628   FlangouS

FlangouS

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:40

Τότε δεν βλέπω τίποτα άλλο εκτός απο το να κατεβάσεις το recboot και να το βγάλεις απο το recovery mode...

Thanx gia tis symvoules... tha dw ti tha kanw...

#629   TriTTon

TriTTon

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:40

Τζιφος, δεν το βρισκω με τιποτα

αναζήτηση...... *.ipsw

#630   johnmak

johnmak

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 04/04/2011 - 16:44

Για όσα παιδιά ρώτησαν η θα ρωτήσουν πως να κάνουν backup πριν προχωρήσουν σε αναβάθμιση υπάρχουν δυο λύσεις που πρέπει να ακολουθήσετε!

1ον :excl: για της εφαρμογές που έχετε κατεβάσει μέσω appstore (η τελοσπάντων μέσω installous) κάντε άπλα back up στο itunes ώστε να περάσουν όλο τα δεδομένα του idevice στο itunes (εικόνες-βίντεο/μηνύματα/επαφες/ και κλπ)!Για όσους αδυνατούν να ακολουθήσουν αυτό το στάδιο υπάρχουν άπειροι οδηγοί στο ίντερνετ σε όλες τις γλώσσες !google it!

2ον :excl: για τις εφαρμογές και τα tweaks η ότι έχετε περάσει στην συσκευή σας μέσω του cydia store υπάρχει η λύση και μάλιστα δουλεύει τέλεια!το app λέγετε PkgBackup και κάνει ακριβώς αυτήν την δουλειά!εντοπίζει και αποθηκεύει τα πακέτα σας με έναν μυστήριο τρόπο στον τηλεφωνικό σας κατάλογο ο οποίος ξαναπέρνα πίσω στο κινητό που έχετε κάνει restore μαζί με τις επαφές σας!θα το δείτε μετά το πρώτο backup στον τηλεφωνικό σας κατάλογο και φυσικά δεν το σβήνετε!απλώς όταν κάνετε ξανά JB την συσκευή κάνετε εγκατάσταση το πρόγραμμα για να βρει το backup και να σας τα περάσει όλα πίσω!αν και το πρόγραμμα διαθέτει εξαίσιο help center πάντα υπάρχει το google και εγώ (επειδή το έχω ψάξει άπειρα το θέμα,όχι ότι το παίζω ειδικός) που μπορώ να απαντήσω στις απορίες μέσω pm φυσικά,μην μας κράξουν και οι admins που ποστάρουμε εδώ!

Υ.Γ. για αυτούς που θέλουν να είναι σγουροί ότι δεν θα χάσουν ούτε ένα πρόγραμμα και για να μην γράφουν σε χαρτάκι πριν το restore τι έχουν μέσα στο κινητό υπάρχει το AppInfo από cydia που μπορεί να σου στείλει με email τον κατάλογο στην διεύθυνση που επιθυμείς με όλες τις εφαρμογές που έχεις στο idevice! ;)

και για οσους ειχαμε το appbackup και πηγαμε 4,3,1?? τα χασαμε ολα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες