Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

4.3.1 και Jailbreak - Συμβατότητες & Αντιμετώπιση Προβλημάτων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
235 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   nosgr

nosgr

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Twitter:@nosgr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 09/04/2011 - 00:33

Δεν ξερω αν εχει γραφτει αλλου, η αν ειναι σωστο το μερος, αλλα οσοι θελετε Clear Lockscreen και ειστε στην 4.3.1, επειδη απο κανενα package του Cydia δεν δουλευει (Το background στο slide παραμενει), ακολουθηστε τον οδηγο απο κατω:

Εχουμε και λεμε. Στην 4.3.1 εχουνε αλλαξει μερικες ονομασιες οσον αφορα το θεμα του κινητου. Οποτε, για να δουλεψει το Clear Lockscreen: Παμε στο ηδη υπαρχον θεμα ( η φτιαχνουμε καινουριο*)και βαζουμε στον φακελο ".../com.apple.TelephoneUI αυτα τα 4 αρχεια (WellLock.png, BarBottomLock.png, WellLock@2x.png, and BarBottomLock@2x.png) τα οποια μπορειται να κατεβασετε απο εδω: Clear Slide.

*Μπορειται να το βαλετε μεσω iFile ή WinSCP στον φακελο " /private/var/stash/Theme.XXXXX/*.*/Bundles/com.apple.TelephonyUI ". Οπου " *.* " το ονομα του Theme που θελετε να αντικαστασεστε/φτιαξετε.

Μετα Winterboard->*Theme* ή Respring (αναλογα αν θα φτιαξετε καινουριο η θα modifarete το παλιο σας Theme.

**ΠΡΟΣΟΧΗ** Αυτο αφορα μονο το Slide. Το Clock λειτουργει κανονικα.

Τελευταία επεξεργασία από: nosgr, 09/04/2011 - 00:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   bobo13

bobo13

iPH Member

• 286 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 09/04/2011 - 11:17

Κάτι άλλο που παρατήρησα εδώ και δυο μέρες.
Ενώ μέχρι πριν κοιμηθώ το βράδυ μου έδειχνε την χρήση που έχω κάνει από την τελευταία φόρτιση το πρωί που ξυπνησα έχει παυλες και λέει πως οι χρόνοι θα εμφανιστούν μετά από πλήρη φόρτιση.
Αυτό το έχω παρατηρήσει 2 βραδιά

#198   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/04/2011 - 11:18

Μήπως έκανες Respring?

Γιατι με το Respring μηδενίζονται.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#199   bobo13

bobo13

iPH Member

• 286 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 11:31

Λες?εγώ δεν πάτησαν respring αλλά σκαλιζοντας σε μια στιγμή το είδα να κάνει μόνο του σαν επανεκκινηση.μου έβγαλε για 5 sec το μηλαρακι και ξανανοιξε...λέτε αυτό να τα μηδενισε;
πάντως η μπαταρία πέφτει για πλάκα ρε γαμωτο...
Βέβαια το έχω και τρεις μέρες οποτε θέλει κάποιες φορτίσεις ακόμα για να δουλέψει καλά αλλά είναι πολύ γρήγορα.
Κλεινω και τις εφαρμογές με το sbsettings δεν ξέρω αν φταίει το jailbrake κτλ που δεν νομίζω γιατί με το που το πήρα του έκανα jailbrake....χαχα

#200   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 11:34

Μήπως δεν έκανες πλήρη φόρτιση?

Μήπως έχεις διάφορα tweaks και σου τρώνε μπαταρία?

LG8ISzO.gif

#201   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 09/04/2011 - 11:49

Μήπως δεν έκανες πλήρη φόρτιση?

Μήπως έχεις διάφορα tweaks και σου τρώνε μπαταρία?

Τις ίδιες απορίες θα εκφράσω και εγώ...

#202   bobo13

bobo13

iPH Member

• 286 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 12:17

Έκανα πλήρη φόρτιση.αφού πριν κοιμηθώ το είχα δει ότι έγραφε χρόνους κτλ.έχω βάλει διάφορες αηδίες και μη!αλλά τα κλεινω με το sbsettings.αυτά δηλαδή παρόλο που τα κλεινω συνεχίζουν να τρώνε μπαταρία;

#203   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 12:19

Γενικότερα, αν το έχεις πολυ "φορτωμένο" δεν είναι και ο,τι καλύτερο..

LG8ISzO.gif

#204   bobo13

bobo13

iPH Member

• 286 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 12:32

Καλά ναι έχεις δίκιο αλλά δεν νομίζω να έχω περισσότερες εφαρμογές απο σας που το έχετε καιρό.
Ίσως φταίει ότι το σκαλιζω όλη μέρα μιας και το χω πάρει τώρα.μόλις ηρεμήσω λίγο θα δείξει

#205   panfou

panfou

iPH Member

• 218 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 12:46

πολλά θέματα ρε παίδες ήδη 200 Posts.. και γώ με την μπαταρία πάντως νομίζω υπάρχει θεματάκι όχι τόσο όταν είναι στην αναμονή αλλά κατά την χρήση ξεζουμίζεται πιο γρήγορα.. και δεν έχω περάσει ακόμα καν sbsettings . μάλλον μπορεί και ναναι θέμα του OS όχι του τζμπ, αφού θα βγάλουν τόσο γρήγορα καινούριο..

#206   Xedimi

Xedimi

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 12:47

Παιδιά έχω καιρό να ασχοληθώ με jailbreak και σκέφτομαι να το προχωρήσω και πάλι. Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με την 4.3.1? Αξίζει, ή θα βγει στα κοντά καινούργια έκδοση και πρέπει να περιμένω; Όπως και να χει με ποιά μέθοδο να το προχωρήσω σε αυτήν;

#207   panfou

panfou

iPH Member

• 218 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 12:50

Παιδιά έχω καιρό να ασχοληθώ με jailbreak και σκέφτομαι να το προχωρήσω και πάλι. Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με την 4.3.1? Αξίζει, ή θα βγει στα κοντά καινούργια έκδοση και πρέπει να περιμένω; Όπως και να χει με ποιά μέθοδο να το προχωρήσω σε αυτήν;

iPhone | iPad | iPod Touch: Jailbreak – Unlock guides

Τελευταία επεξεργασία από: panfou, 09/04/2011 - 12:51

#208   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1.191 μηνύματα
  • Twitter:@nikosmdtps
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 09/04/2011 - 13:02

Καλησπέρα παιδιά... λοιπόν... έκανα jailbreak στην 4.3.1 στο τεσσάρι μου, πέρασα διάφορα πραγματάκια απο cydia..παρατήρησα και γω κάποιες ασυμβατότητες, τις οποίες δεν είχα προσέξει ότι είχατε αναφέρει και σεις...αποτέλεσμα: το κινητό σε safe mode και γω τρελαμένος που πρώτη φορά το έβλεπα... σβήνοντας λοιπόν αυτά που είχαν ασυμβατότητα το κινητό ξανα στα φυσιολογικά του...έχω όμως ένα ακόμα πρόβλημα... to bitesms...έχω πάθει πλάκα μαζί του, θεωρώ ότι έπρεπε να το χει από τη μάνα του το iphone. το πλήρωσα λοιπόν 6,5 euro... δύο φορές /(σε διάστημα δυο μερών) την ώρα που πατάω να απαντήσω σε μνμ που μου χουν στείλει, το iphone κάνει respring και το κινητό ανοίγει σε safe mode με εξαφανισμένο cydia και όλες τις εφαρμογές χύμα χωρίς φακέλους....!!!! Όπως καταλαβαίνεται έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό.... κάνω Hard reset και το κινιτο επανέρχεται...λ'εω θα φταίει το infinifolders που πέρασα τελευταίο (το σκέφτηκα επειδή οι εφαρμογές ήταν εκ΄τος φακέλων). Σβήνω το infinifolders, kai σήμερα πάω να διαβάσω ένα μνμ και πάααααλι respring πάααααααλι safemode.... τι να κάνω ρε τσακάλια? να σβήσω το bitesms...? εκτός από το ότι τα έχω σκάσει, είναι και τρομερό εργαλείο για να το σβήσω έτσι απλά.... αν έχετε να προτείνεται κάτι θας σας ήμουν ευγνώμων....

#209   Xedimi

Xedimi

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 13:20

iPhone | iPad | iPod Touch: Jailbreak – Unlock guides

Thanks man...

#210   Dimitris5

Dimitris5

iPH Member

• 332 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 13:31

Aν κάνεις Respring τα μηδενίζει.

Επίσης να πέφτει κάτω απο 8-10%. Και μετα φορτίζεις.

φιλε σε εμενα δεν τα μηδενιζει...(repsring κανω απο το sbsettings)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες