Καλησπέρα παιδιά... λοιπόν... έκανα jailbreak στην 4.3.1 στο τεσσάρι μου, πέρασα διάφορα πραγματάκια απο cydia..παρατήρησα και γω κάποιες ασυμβατότητες, τις οποίες δεν είχα προσέξει ότι είχατε αναφέρει και σεις...αποτέλεσμα: το κινητό σε safe mode και γω τρελαμένος που πρώτη φορά το έβλεπα... σβήνοντας λοιπόν αυτά που είχαν ασυμβατότητα το κινητό ξανα στα φυσιολογικά του...έχω όμως ένα ακόμα πρόβλημα... to bitesms...έχω πάθει πλάκα μαζί του, θεωρώ ότι έπρεπε να το χει από τη μάνα του το iphone. το πλήρωσα λοιπόν 6,5 euro... δύο φορές /(σε διάστημα δυο μερών) την ώρα που πατάω να απαντήσω σε μνμ που μου χουν στείλει, το iphone κάνει respring και το κινητό ανοίγει σε safe mode με εξαφανισμένο cydia και όλες τις εφαρμογές χύμα χωρίς φακέλους....!!!! Όπως καταλαβαίνεται έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό.... κάνω Hard reset και το κινιτο επανέρχεται...λ'εω θα φταίει το infinifolders που πέρασα τελευταίο (το σκέφτηκα επειδή οι εφαρμογές ήταν εκ΄τος φακέλων). Σβήνω το infinifolders, kai σήμερα πάω να διαβάσω ένα μνμ και πάααααλι respring πάααααααλι safemode.... τι να κάνω ρε τσακάλια? να σβήσω το bitesms...? εκτός από το ότι τα έχω σκάσει, είναι και τρομερό εργαλείο για να το σβήσω έτσι απλά.... αν έχετε να προτείνεται κάτι θας σας ήμουν ευγνώμων....
Τη 5.2 έχεις στο BiteSMS?
Μήπως κάποιο άλλο tweak που έχεις δημιουργεί το πρόβλημα.