Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

4.3.1 και Jailbreak - Συμβατότητες & Αντιμετώπιση Προβλημάτων

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
235 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/04/2011 - 13:33

Καλησπέρα παιδιά... λοιπόν... έκανα jailbreak στην 4.3.1 στο τεσσάρι μου, πέρασα διάφορα πραγματάκια απο cydia..παρατήρησα και γω κάποιες ασυμβατότητες, τις οποίες δεν είχα προσέξει ότι είχατε αναφέρει και σεις...αποτέλεσμα: το κινητό σε safe mode και γω τρελαμένος που πρώτη φορά το έβλεπα... σβήνοντας λοιπόν αυτά που είχαν ασυμβατότητα το κινητό ξανα στα φυσιολογικά του...έχω όμως ένα ακόμα πρόβλημα... to bitesms...έχω πάθει πλάκα μαζί του, θεωρώ ότι έπρεπε να το χει από τη μάνα του το iphone. το πλήρωσα λοιπόν 6,5 euro... δύο φορές /(σε διάστημα δυο μερών) την ώρα που πατάω να απαντήσω σε μνμ που μου χουν στείλει, το iphone κάνει respring και το κινητό ανοίγει σε safe mode με εξαφανισμένο cydia και όλες τις εφαρμογές χύμα χωρίς φακέλους....!!!! Όπως καταλαβαίνεται έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό.... κάνω Hard reset και το κινιτο επανέρχεται...λ'εω θα φταίει το infinifolders που πέρασα τελευταίο (το σκέφτηκα επειδή οι εφαρμογές ήταν εκ΄τος φακέλων). Σβήνω το infinifolders, kai σήμερα πάω να διαβάσω ένα μνμ και πάααααλι respring πάααααααλι safemode.... τι να κάνω ρε τσακάλια? να σβήσω το bitesms...? εκτός από το ότι τα έχω σκάσει, είναι και τρομερό εργαλείο για να το σβήσω έτσι απλά.... αν έχετε να προτείνεται κάτι θας σας ήμουν ευγνώμων....

Τη 5.2 έχεις στο BiteSMS?

Μήπως κάποιο άλλο tweak που έχεις δημιουργεί το πρόβλημα.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   Dimitris5

Dimitris5

iPH Member

• 332 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 13:40

Καλησπέρα παιδιά... λοιπόν... έκανα jailbreak στην 4.3.1 στο τεσσάρι μου, πέρασα διάφορα πραγματάκια απο cydia..παρατήρησα και γω κάποιες ασυμβατότητες, τις οποίες δεν είχα προσέξει ότι είχατε αναφέρει και σεις...αποτέλεσμα: το κινητό σε safe mode και γω τρελαμένος που πρώτη φορά το έβλεπα... σβήνοντας λοιπόν αυτά που είχαν ασυμβατότητα το κινητό ξανα στα φυσιολογικά του...έχω όμως ένα ακόμα πρόβλημα... to bitesms...έχω πάθει πλάκα μαζί του, θεωρώ ότι έπρεπε να το χει από τη μάνα του το iphone. το πλήρωσα λοιπόν 6,5 euro... δύο φορές /(σε διάστημα δυο μερών) την ώρα που πατάω να απαντήσω σε μνμ που μου χουν στείλει, το iphone κάνει respring και το κινητό ανοίγει σε safe mode με εξαφανισμένο cydia και όλες τις εφαρμογές χύμα χωρίς φακέλους....!!!! Όπως καταλαβαίνεται έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό.... κάνω Hard reset και το κινιτο επανέρχεται...λ'εω θα φταίει το infinifolders που πέρασα τελευταίο (το σκέφτηκα επειδή οι εφαρμογές ήταν εκ΄τος φακέλων). Σβήνω το infinifolders, kai σήμερα πάω να διαβάσω ένα μνμ και πάααααλι respring πάααααααλι safemode.... τι να κάνω ρε τσακάλια? να σβήσω το bitesms...? εκτός από το ότι τα έχω σκάσει, είναι και τρομερό εργαλείο για να το σβήσω έτσι απλά.... αν έχετε να προτείνεται κάτι θας σας ήμουν ευγνώμων....

Η γνωμη μου ειναι να σβησεις το mobile substrate απο το cydia ( οπου θα σου διαγραφουν αρκετα πραγματα που εχεις κατεβασει απο cydia) και μετα θα τα ξανακατεβασεις ενα ενα και θα τα ελεγχεις προσεκτικα ενα-ενα.. Παρομοια π@π@ρι@ ειχα παθει κι εγω και εκανα αυτο που σου ειπα και ειμαι κομπλε

Τελευταία επεξεργασία από: Dimitris5, 09/04/2011 - 13:41

#213   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 09/04/2011 - 13:54

Πήγαινε μεσα απο το sbsettings - more - substrate add ons.. Και κλείσε όλες τις εφαρμογες βαλτες off respring εαν εισαι οκ ανοιξε μονο bitesms δες πως παει και μετα άνοιγε τες μια μια και δες ποια σου δημιουργεί το πρόβλημα....

#214   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1.191 μηνύματα
  • Twitter:@nikosmdtps
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 09/04/2011 - 14:13

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις... θα κάνει ότι μου είπατε και θα ενημερώσω..hercules, σωστό αυτό που προτείνεις, αλλά το bitesms το έχω τρεις μέρες και μου χει δημιουργήσει θέμα δύο φορές.. και να σβήσω τα υπόλοιπα μπορεί να μη δημιουρηθεί θέμα σύντομα.. κάπως έτσι το σκέφτομαι..ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.. μήπως υπάρχει κάποια γνωστή ασυμβατότητα bitesms και κάποιου tweak που πρέπει να γνωρίζω.. το 5.2 έχω....
τα tweaks που έχω είναι:

ask to send (απενεργοποιημένο)
bite sms to retina (theme για αλλαγή εικονιδίου του bitesms)
clear lockscreen (theme winderboard)
cydelete
iphone delivery
ipicmycontactslockscreen clock hide( απενεργοποιημένο)
locktopus (απενεργοποιημένο)
no slider (απενεργοποιημένο)
remove background (gia sbsettings)
sbsettings
snaptap
springflash
winterboard..

εκτός των free είναι όλα αγορασμένα, δεν έχω τίποτα σπασμένο στο iphone....

επίσης να επισημάνω ότι το πρόβλημα με το safe mode έχει δημιουργηθεί δύο φορές οπότε δε μπορώ να κλείσω όλες τις εφαρμογές και να δω ποια φταίει γιατί τώρα λειτουργεί κανονικά μετά απο το hard reset, με όλα τα παραπάνω ανοιχτά...

Τελευταία επεξεργασία από: nikosmdtps, 09/04/2011 - 14:15

#215   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 14:15

Κοίτα μήπως υπάρχει ασυμβατότητα με το iphonedelivery.

LG8ISzO.gif

#216   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 14:17

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις... θα κάνει ότι μου είπατε και θα ενημερώσω..hercules, σωστό αυτό που προτείνεις, αλλά το bitesms το έχω τρεις μέρες και μου χει δημιουργήσει θέμα δύο φορές.. και να σβήσω τα υπόλοιπα μπορεί να μη δημιουρηθεί θέμα σύντομα.. κάπως έτσι το σκέφτομαι..ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.. μήπως υπάρχει κάποια γνωστή ασυμβατότητα bitesms και κάποιου tweak που πρέπει να γνωρίζω.. το 5.2 έχω....
τα tweaks που έχω είναι:

ask to send (απενεργοποιημένο)
bite sms to retina (theme για αλλαγή εικονιδίου του bitesms)
clear lockscreen (theme winderboard)
cydelete
iphone delivery
ipicmycontactslockscreen clock hide( απενεργοποιημένο)
locktopus (απενεργοποιημένο)
no slider (απενεργοποιημένο)
remove background (gia sbsettings)
sbsettings
snaptap
springflash
winterboard..

εκτός των free είναι όλα αγορασμένα, δεν έχω τίποτα σπασμένο στο iphone....

επίσης να επισημάνω ότι το πρόβλημα με το safe mode έχει δημιουργηθεί δύο φορές οπότε δε μπορώ να κλείσω όλες τις εφαρμογές και να δω ποια φταίει γιατί τώρα λειτουργεί κανονικά μετά απο το hard reset, με όλα τα παραπάνω ανοιχτά...

δεν σου ειπα να τα σβησεις απλα να τα βαλεις ολα off και ασε ανοιχτο to bitesms για 2 μερουλες

Τελευταία επεξεργασία από: hercules, 09/04/2011 - 14:18

#217   nikosmdtps

nikosmdtps

iPH Contributor

• 1.191 μηνύματα
  • Twitter:@nikosmdtps
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 09/04/2011 - 14:22

οκ αυτό θα κάνω hercules... nikosgnr θα το κοιτάξω και αυτό..thanks a lot παιδιά...

#218   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 14:23

οκ αυτό θα κάνω hercules... nikosgnr θα το κοιτάξω και αυτό..thanks a lot παιδιά...

τιποτα καντο και περιμενω νεα σου :)

#219   sportguy

sportguy

iPH Member

• 251 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2011 - 12:01

το AppBackup ειναι συμβατο η οχι?

#220   rogerw3

rogerw3

iPH User

• 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/04/2011 - 13:55

Μια ερώτηση, η οποία δεν ξέρω αν έχει θέση εδώ αλλά μιας και υπάρχει jb θα την θεσω εδω.

Πηρα το τεσσαρι και απο τη στιγμη που ενεργοποιηθηκε η microsim καρτα μεχρι το jb δεν είχε παρα μονο καν δυο μερες. Καμια φορά οταν με καλουν βγαζει ότι η συνδεση με το τηλ μου δεν ειναι προσωρινα εφικτη... Υπάρχει περίπτωση να έχει να κάνει με το jb ή είναι θεμα παρόχου?

Δευτερον βάζοντας τον φορτιστή σήμερα (αλλά και μετά απο reboot, χωρις τον φορτιστή συνδεδεμένο) μου βγαζει για πρωτη φορά μια ειδοποίηση ότι το αξεσουάρ που είναι συνδεδεμενο (?) δεν είναι συμβατο με Iphone και ότι ενδεχομένως να εχω προβλήματα στην ποιοτητα ηχου κλπ...

#221   alexbb

alexbb

iPH Member

• 231 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2011 - 14:03

πάω στο iPod 4G να βάλω το appsync for 4.0+ και μου βγάζει τα εξής errors:

-''trying to overwrite /usr/bin/patchsync, which is also in package appsync
-sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

*σημείωση: έχω βάλει το http://cydia.hackulo.us

κανείς γι αυτό?

#222   alexis33

alexis33

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2011 - 14:04

Ενημερωνω πως το παιχνιδι RAGE δε παιζει σε 4.3.1 JB

Ευαριστω

#223   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 10/04/2011 - 14:17

Το Action Menu δεν πρέπει να μπει στην λίστα με τα συμβατά...χθες δεν βγήκε το update συμβατότητας με την 4.3.x;

#224   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2011 - 14:30

Ανακεφαλαίωση.. Μετά απο Updates, συμβατά με τη 4.3.1 είναι:

Categories
Vwallpaper
Remove Background
Infinidock
Multiasking Time 2
Backgrounder
Fice icon switcher
Five icon dock
FolderEnhancer
Fakecarrier
Graviboard
LockInfo
MultiIconMover
MxTube
MyOS
MyWi
My3G
NoWiggle
OpenSSH
PhoneHint
Photector
Photoalbums+ 2.0.0.3-1
Photo mail
PkgBackup
SBRotator4
ScreenDimmer
ScrollingBoard
SleepFX 1.1
Slide to unlock killer
YourTube2
YourTube HD
WeatherElement
WeatherIcon
Wifi analyzer
Wifi Sync
Winterboard

**Κάποιος Mod να τα μεταφέρει στο 1ο Post.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 10/04/2011 - 14:31

LG8ISzO.gif

#225   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.676 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/04/2011 - 11:17

Mywi4 και My3G παίζουν 100% στην 4.3.1?

Ad