Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[SOLVED] No signal after jailbreaking 4.3.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
78 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 05/04/2011 - 13:59

λοιπον παιδια εγω τελικα εκανα restore με τον ενδεδειγμενο τροπο δηλαδη πατωντας το shift και ακολουθωντας αυτον τον οδηγο και εφτιαξε αν και την πρωτη φορα που το εκανα δεν ειχα σημα.Αρα παιδια ξαναδοκιμαστε μην απογοητευεστε!!!

καλοριζικος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   MiracleGr

MiracleGr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 14:02

και μία παρατήρηση
έχω παρατηρήσει ότι το σήμα μου (gsm/3g)
είναι πιο αδύνατο μετά το update σε 4.3.1

Εχω 4 αρι σε 4.3.1 JB αλλα tethered (δεν εχω δοκιμασει ακομα το untethered λογο ελλιψης χρονου) αλλα απο τοτε που το εχω κανει JB, οπου και να ειμαι παντα μου βγαζει σαν ποιοτητα σηματος 1 μονο μπαρα (ακομα και στο γραφειο που ξερω πως πριν με την 4.1 ειχα φουλ σιμα) και οπως λεει και παραπανω ο φιλος Αλεξ κι εγω παρατηρησα καποια αδυναμια του σηματος μετα τη 4.3.1

Εχει συμβει και σε αλλον ?? Επισης αυτη που εχουν κανει untethered ειχαν προβλημα με της μπαρες του σηματος ???

ΜΦΧ

#18   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 14:04

Εχω 4 αρι σε 4.3.1 JB αλλα tethered (δεν εχω δοκιμασει ακομα το untethered λογο ελλιψης χρονου) αλλα απο τοτε που το εχω κανει JB, οπου και να ειμαι παντα μου βγαζει σαν ποιοτητα σηματος 1 μονο μπαρα (ακομα και στο γραφειο που ξερω πως πριν με την 4.1 ειχα φουλ σιμα) και οπως λεει και παραπανω ο φιλος Αλεξ κι εγω παρατηρησα καποια αδυναμια του σηματος μετα τη 4.3.1

Εχει συμβει και σε αλλον ?? Επισης αυτη που εχουν κανει untethered ειχαν προβλημα με της μπαρες του σηματος ???

ΜΦΧ

φιλε μου πολλοι σημερα αναφερουν προβλημα με το σημα με j/b στην 4.3.1 και δεν μαρεσει

#19   alexsoul

alexsoul

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 16:28

λοιπον παιδια εγω τελικα εκανα restore με τον ενδεδειγμενο τροπο δηλαδη πατωντας το shift και ακολουθωντας αυτον τον οδηγο και εφτιαξε αν και την πρωτη φορα που το εκανα δεν ειχα σημα.Αρα παιδια ξαναδοκιμαστε μην απογοητευεστε!!!

fotara πολλά μπράβω
αυτό ηταν πολύ ευστοχο και βοηθητικό σχόλιο

#20   alexsoul

alexsoul

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 16:31

ΜΦΧ

Miracle και σε άλλα σημεία που το τσέκαρα το σήμα μου είναι σαφώς πιο αδύνατο...
ελπίζω μην περάσουν σε 4.3.2 που διωρθώνει το σήμα και χάνεις το jb :blink:

#21   nidi

nidi

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 05/04/2011 - 16:39

ΜΦΧ

μια από τα ίδια και σε μένα!!! η διαφορά είναι ότι είμαι untethered!
σε σημείο που είχα 3 μπάρες με την 4.2.1 (JB με GP) τώρα έχω μία (4.3.1 untethered JB, set up as new).
η ποιότητα των κλήσεων είναι ίδια, απλώς δεν αλλάζει ο αριθμός των μπαρών που εμφανίζονται...

#22   Gothrylos

Gothrylos

iPH User

• 112 μηνύματα
  • GameCenter:gothrylos

Δημοσίευση 05/04/2011 - 16:50

Σε μένα με 3gs, έχω full σήμα. Δεν νομίζω να φταιει το jb.

#23   panfou

panfou

iPH Member

• 218 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 17:03

εγω σημερα εκανα τζμπ σε 4αρι με 4.3.1 και δεν βλεπω διαφορα στο σημα, δεν ξερω ομως ακομα για την μπαταρια...? αν εχει καποιος αποψη ας μιλησει. τωρα

#24   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 17:09

μια από τα ίδια και σε μένα!!! η διαφορά είναι ότι είμαι untethered!
σε σημείο που είχα 3 μπάρες με την 4.2.1 (JB με GP) τώρα έχω μία (4.3.1 untethered JB, set up as new).
η ποιότητα των κλήσεων είναι ίδια, απλώς δεν αλλάζει ο αριθμός των μπαρών που εμφανίζονται...

βρε παιδια η 4.3.1 ειναι η τελευταια εκδοση πριν την 5 ,οποτε γιατι κανετε upgrade απο την στιγμη που η 4.2.1 j/b δουλευει πολυ καλα,έχετε χρονο μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει ios 5 να το κανετε .Διαβαστε καλα ,ακουστε προβληματα και μετα εαν γουστάρετε προχωράτε που κατα την ταπεινη μου αποψη δεν αξιζει διοτι οι διαφορές ειναι μηδαμινες.

#25   georgiosdam

georgiosdam

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 05/04/2011 - 17:29

το έκανα ήδη 2 φορές πάω για την τρίτη!!! ακόμα τπτ.. καμιά ιδέα αλλή...

#26   amorphis

amorphis

iPH newbie

• 79 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 17:36

κ εγω τα ιδια!!

#27   georgiosdam

georgiosdam

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 17:44

εβγαλα τη σιμ την ξαναεβαλα πάλι τπτ

#28   georgiosdam

georgiosdam

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2011 - 17:53

κανω ρεστορε τώρα χωρίς jb να δω αν έχω σήμα.. θα ξαναδοκιμασω μετα το jb...

#29   koukou

koukou

iPH Enthousiast

• 457 μηνύματα
  • Twitter:@ikoukou
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:koukou

Δημοσίευση 05/04/2011 - 17:58

Πριν κανεις οτιδήποτε Βάλε τη sim σου σε άλλο κινητο, να δεις αν έχεις σήμα! Μπορει να υπάρχει βλάβη στη περιοχή σου! Το είχα πάθει πριν απο ενα μήνα!

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

#30   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 05/04/2011 - 17:58

Εγώ κάνω restore και ξαναδοκιμαζω

Ad

Ad