[SOLVED] No signal after jailbreaking 4.3.1
Δημοσίευση 05/04/2011 - 18:11
Ad
Δημοσίευση 05/04/2011 - 18:14
Πολύ σωστός ο φίλος μας. Αμέσως ρε παιδιά ορμήξατε στο κοκό. Χάλασε ο κόσμος να περιμένουμε να ακούσουμε από τους πλέον ανυπόμονους πιθανά προβλήματα που πιθανόν να υπάρξουν; Εγώ δεν το κουνάω από την 4.2.1βρε παιδια η 4.3.1 ειναι η τελευταια εκδοση πριν την 5 ,οποτε γιατι κανετε upgrade απο την στιγμη που η 4.2.1 j/b δουλευει πολυ καλα,έχετε χρονο μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει ios 5 να το κανετε .Διαβαστε καλα ,ακουστε προβληματα και μετα εαν γουστάρετε προχωράτε που κατα την ταπεινη μου αποψη δεν αξιζει διοτι οι διαφορές ειναι μηδαμινες.
+1 για το φίλο τον Ηρακλή
Δημοσίευση 05/04/2011 - 18:15
χρησιμοποιειστε το δικο σας ipsw που βρισκεται εδω:
- Στο Mac, εφόσον κάνατε update μέσω του iTunes, το .ipsw βρίκσεται στο ~username/Library/iTunes/iPod Software Updates
- Στα Windows, εφόσον κάνατε update μέσω του iTunes, το .ipsw βρίκσεται στο %Userprofile%\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates
Δημοσίευση 05/04/2011 - 18:22
βοήθησε λίγο παραπάνω....Παιδιά το έλυσα το προβλημα μου
χρησιμοποιειστε το δικο σας ipsw που βρισκεται εδω:
- Στο Mac, εφόσον κάνατε update μέσω του iTunes, το .ipsw βρίκσεται στο ~username/Library/iTunes/iPod Software Updates
- Στα Windows, εφόσον κάνατε update μέσω του iTunes, το .ipsw βρίκσεται στο %Userprofile%\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates
Δημοσίευση 05/04/2011 - 18:25
Δημοσίευση 05/04/2011 - 18:28
Ανοιξτε το redsn0w.exe και καντε jb με το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ipsw
(- Στο Mac, εφόσον κάνατε update μέσω του iTunes, το .ipsw βρίκσεται στο ~username/Library/iTunes/iPod Software Updates
- Στα Windows, εφόσον κάνατε update μέσω του iTunes, το .ipsw βρίκσεται στο %Userprofile%\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates).
Ακολουθηστε τις οδηγιες και ΠΡΟΣΟΧΗ να θυμηθειτε να απενεργοποιησετε τη συσκευή όταν σας ζητηθεί.
Επίσης τότε κλείστε και το itunes.
οταν τελειωσει το jb εγκαταστειστε το installous και μετα καντε restore στο itunes με το backup που γουσταρετε και εχετε όλα σας τα Apps.
Αυτο ηταν. Έτσι μου λειτουργησε εμενα η δυνατοτητα για κλησεισ
Για οτι αποριες εδω ειμαι
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 05/04/2011 - 18:36
Δημοσίευση 05/04/2011 - 18:42
Τελευταία επεξεργασία από: amorphis, 05/04/2011 - 18:44
Δημοσίευση 05/04/2011 - 18:44
Δεξια από το start button ειναι ο file blowser. Κάνεις κλικ.δεν βρισκω το δικο μου ipsw. μπορεις λιγο πιο αναλυτικα να πεις πως το βρισκω σε windows 7?
Ψηλά στη μπάρα κάνει copy-paste αυτο
%Userprofile%\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates
Δημοσίευση 05/04/2011 - 18:46
αν νομιζετε οτι εχει μπερδευτει η κατασταση με restore κλπ επιλεξτε setup as new iphone, οταν σας ζητηθει βαλτε το pin σας καισυνεχιστε μεχρι να ερθετε στο κεντρικο μενού του iphone.
Επιβεβαιωστε οτι πανω αριστερα εμφανιζεται ο φορεασ σας.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ SYNC ΟΥΤΕ RESTORE ΑΠΟ BACKUP απλά δείτε την κεντρική οθόνη του iphone.
Ανοιξτε το redsn0w.exe και καντε jb με το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ipsw (επιλέξτε το από την επιλογή browse)
(- Στο Mac, εφόσον κάνατε update μέσω του iTunes, το .ipsw βρίκσεται στο ~username/Library/iTunes/iPod Software Updates
- Στα Windows, εφόσον κάνατε update μέσω του iTunes, το .ipsw βρίκσεται στο %Userprofile%\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates).
Μπορείτε να το κάνετε και copy-paste στο desktop για ευκολια και να το επιλέξετε από εκεί.
Ακολουθηστε τις οδηγιες και ΠΡΟΣΟΧΗ να θυμηθειτε να απενεργοποιησετε τη συσκευή όταν σας ζητηθεί.
οταν τελειωσει το jb εγκαταστειστε το installous.
Μετά καντε restore στο itunes και επιλέξτε το backub που γουσταρετε και εχετε όλα σας τα Apps τακτοποιημένα, αυτό δηλαδή που χρησιμοποιείτε κανονικά (όχι αυτό που προέκυψε από το setup as new iphone)
Αυτο ηταν.
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 05/04/2011 - 18:46
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:01
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:03
μπραβο σου .Λίγο βελτωμένες οι οδηγίες επειδή δεν με αφήνει να κάνω edit
αν νομιζετε οτι εχει μπερδευτει η κατασταση με restore κλπ επιλεξτε setup as new iphone, οταν σας ζητηθει βαλτε το pin σας καισυνεχιστε μεχρι να ερθετε στο κεντρικο μενού του iphone.
Επιβεβαιωστε οτι πανω αριστερα εμφανιζεται ο φορεασ σας.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ SYNC ΟΥΤΕ RESTORE ΑΠΟ BACKUP απλά δείτε την κεντρική οθόνη του iphone.
Ανοιξτε το redsn0w.exe και καντε jb με το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ipsw (επιλέξτε το από την επιλογή browse)
Μπορείτε να το κάνετε και copy-paste στο desktop για ευκολια και να το επιλέξετε από εκεί.
οταν τελειωσει το jb εγκαταστειστε το installous.
Μετά καντε restore στο itunes και επιλέξτε το backub που γουσταρετε και εχετε όλα σας τα Apps τακτοποιημένα, αυτό δηλαδή που χρησιμοποιείτε κανονικά (όχι αυτό που προέκυψε από το setup as new iphone)
Αυτο ηταν.
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:04
Χαίρομαι φιλε μου. Να το χαρεις το jb. Κι εγω σημερα το Εβαλα πρωτη φορα. Ψάχνω καλα cydia apps τωρα.Εισαι θεος μεγαλε. Δουλεψε τελεια!!!
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:10
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:17
Όχι φίλε μου, αυτή είναι η διευθυνση για να βρείς το δικό σου αρχείο ipsw που είναι της μορφής "iPhone3,1_4.3.1_8G4_Restore.ipsw"%Userprofile%\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates αυτο το βάζω ο΄ταν τρέχω to redsnow;;
για το iPhone4 που έχω εγώ.
Συνήθως έχει αυτό το εικονίδιο http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRv9AVL_pTdsnB4nixESocGHoq95EdzLIc8nri1Zv8oRl6TB5xH
Για να μην μπερδευτείς, όταν βρείς αυτό το αρχείο κάντο copy-paste στο desktop.
Οταν ανοίξεις το redsn0w.exe πάτα browse και φορτωσε το απο το desktop.
Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 05/04/2011 - 19:19
Δημοσίευση 05/04/2011 - 19:18
εδω θα δεις πιο firmware θες http://www.iphonehel...are-ipsw-files/%Userprofile%\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates αυτο το βάζω ο΄ταν τρέχω to redsnow;;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες