Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[SOLVED] No signal after jailbreaking 4.3.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
78 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   Feroxanimus

Feroxanimus

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/04/2011 - 18:30

Γεια σας παιδια... εχω iphone4 ακολουθησα τη διαδικασια του Κωστα για το jailbreak... κατεβασα το σωστο firmware( το 4 για το iphone 4) , δοκιμασα hard reset, δοκιμασα και αυτα που προτεινες alexsoul στο πρωτο ποστ,αλλα παρολα αυτα τιποτα... εχω πελαγωσει... Οτιδηποτε αλλο που μπορειτε να προτεινετε θα με εδινε ελπιδα... :/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/04/2011 - 18:32

Δοκίμασες να κάνεις ένα καθαρό restore και να δεις αν έχεις σήμα...?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#63   Feroxanimus

Feroxanimus

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 18:56

Καλησπερα καταρχην... Εσενα εψαχνα :P ... Οταν λες καθαρο restore εννοεις αφου εχω ολοκληρωσει τη διαδικασια του jailbreak, και αφου μπω στο itunes να κανω set up as a new device?

#64   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 18:58

Ναι φίλε μου ..

#65   Feroxanimus

Feroxanimus

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 19:04

Ναι φίλε μου ..

Το ξεκιναω τωρα και θα σε ενημερωσω εντος ολιγου...σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!

#66   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 19:05

Να σαι καλά ...;-)

#67   Feroxanimus

Feroxanimus

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 19:28

Να σαι καλά ...;-)

Θα ηθελα να με καθοδηγησεις λιγο για το νεο setup αν ειναι ευκολο...δλδ εχω κανει backup το προηγουμενο profile μου στο itunes... θα μπορω μετα να ανακτησω τα δεδομενα μου(επαφες κλπ) μετα τη δημιουργια του νεου προφιλ?Δν θα επεκταθω πολυ για να μη βγω offtopic,μια διευκρινηση μονο..στα κουτακια sync contacts, calendars κλπ κλπ να τα αφησω τικαρισμενα η δν παιζει καποιο ιδιαιτερο ρολο αυτο?(Ρωταω επειδη θελω μετα τη δημιουργια του προφιλ να περασω τα στοιχεια του Backup)

#68   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 19:30

Άνοιξε ένα νέο τοπικ γιατί αν συνεχίσουμε εδώ θα χαλάσουμε το τοπικ , να αναλύσουμε εκεί το πρόβλημα σου...

#69   Feroxanimus

Feroxanimus

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 19:53

Άνοιξε ένα νέο τοπικ γιατί αν συνεχίσουμε εδώ θα χαλάσουμε το τοπικ , να αναλύσουμε εκεί το πρόβλημα σου...

Ειμαι καπως αβεβαιος για το πως θα επρεπε να "ορισω" ενα νεο topic, και γι αυτο λεω να μην το τολμησω ακομα,καθως ισως να εφτιαχνα κατι μη λειτουργικο...Δευσμευομαι ομως οτι θα το θιξω το θεματακι εντος των ημερων αφου ψαχτω καπως περισσοτερο με το θεμα των blogs καθως περαν του blog της σχολης μου δεν συνηθιζα να ειμαι ιδιαιτερα ενεργος...κυριως αναγνωστης... Γι αυτο αν δν σε πειραζει ας το παρακαμψουμε λιγο το θεμα...θα το αφησω by default και θα επιμεινω σε οτι προκυψει σχετικα με την αρχικη μου δυσκολια που αφορουσε το no signal :)

#70   Feroxanimus

Feroxanimus

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 20:21

Εκανα καθαρο restore οπως με προετρεψες,το iphone ειναι αδειο, μονο το cyndia υπαρχει,αλλα δυστυχως το προβλημα με το σημα παραμενει..καμια ιδεα?
Να δοκιμασω ενα reset ισως? Sorry αλλα εχω πελαγωσει :(

#71   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 20:24

Το καθαρό restore as new και το Cydia τι δουλειά έχει...?

Χωρίς jb βρε συ θέλω, να δούμε αν είναι πρόβλημα του jb ή της 4.3.1...

#72   Feroxanimus

Feroxanimus

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 20:27

Το καθαρό restore as new και το Cydia τι δουλειά έχει...?

Χωρίς jb βρε συ θέλω, να δούμε αν είναι πρόβλημα του jb ή της 4.3.1...

Χεχε...οκ, αν και νομιζω πως μετα το firmware 4.3.1 το σημα χανοταν...anyway θα κανω αλλη μια δοκιμη... τσαμπα ειναι :Ρ

#73   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 20:30

Ότι θες έλα πμ ή άνοιξε νέο τοπικ...

#74   Feroxanimus

Feroxanimus

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 20:32

Μια ακομη διευκρινηση...Η καρτα sim οταν γινεται το restore συνισταται να ειναι στο iphone η οχι...εγω ολες τις φορες που το εκανα την ειχα μεσα.

#75   Feroxanimus

Feroxanimus

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2011 - 08:32

Κωσταρα πολλα πολλα ευχαριστω ρε φιλε... σε ζαλισα λιγο εχθες βεβαια...σε εμενα τελικα αυτο που φαινεται να βοηθησε για την επιλυση του προβληματος με το σημα ειναι οτι απενεργοποιησα το Pin της καρτας sim... Τι να πω...ισως και να ετυχε. Anyway keep helping και παλι thanks!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες