Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Όταν η απόκρυψη γίνεται αποκάλυψη...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/04/2011 - 22:11

Αναρτημένη εικόνα

Όλοι ανά διαστήματα έχουμε σκεφτεί όταν βλέπουμε στην οθόνη της συσκευής μας κατά την εισερχόμενη κλήση το γνωστό και εκνευριστικό πλέον "Απόκρυψη Αριθμού" με ποιο τρόπο θα μπορούσαμε να το παρακάμψουμε και να το προσπεράσουμε ώστε να δούμε ποιος είναι στην άλλη άκρη της γραμμής και κρύβει από εμάς τα στοιχεία του..

Φυσικά στο ερώτημα αν μπορουμε να δούμε ποιος κρύβετε στην άλλη άκρη της γραμμής μέχρι στιγμής η απάντηση που παίρνουμε είναι καταφατικά ΟΧΙ και πως είναι παράνομο κάτι τέτοιο..

Στην προκειμένη περίπτωση η εταιρία και οι Devlopers που κρύβονται πίσω από την εφαρμογή TrapCall έχουν άλλη γνώμη.Η εν λόγο εφαρμογή έπειτα από αλλεπάλληλες προσπάθειες να πάρει μια θέση στο App Store "άκουσε" το μεγάλο ναι από την Αpple έπειτα από 201 ημέρες.

Ναι καλά καταλάβατε..

Πλέον υπάρχει ο τρόπος να βρείτε το ποιος κρύβεται πίσω από την "Απόκρυψη Αριθμού"..Το απίστευτο στην όλη ιστορία ότι δεν θα βρείτε μόνο το νούμερο του αλλά θα βρείτε και την διεύθυνση και το όνομα του με ένα απλό Sms από την εταιρία....

Αν παρ΄όλα αυτά που σας είπαμε έχετε ακόμα αμφιβολίες δεν έχετε παρά να το δείτε και στην πράξη :

http://www.youtube.com/watch?v=IrSR0XCWA-o&feature=player_embedded

Η εφαρμογή ΔΕΝ είναι διαθέσιμη για την Ελλάδα ( Ακόμα?!) και διατίθεται δωρεάν στο Αμερικάνικο App Store..

Αν αναρωτηθείτε για προσωπικά δεδομένα τότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε μαζί με εμάς να ανησυχείτε γιατί όπως φαίνεται πλέον ανήκουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας..

Via | 9to5Mac

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 24/06/2011 - 21:20

ezgif_com_crop_2.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1.068 μηνύματα
  • Twitter:@Abatzis
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 04/04/2011 - 22:31

δεν πιστευω να μπορεις να το χρησιμοποιησεις μια φορα και μετα απο εκει και περα να πρεπει να αγορασεις extra ποντους απο την εταιρια για να μπορεσεις να το ξαναχρησιμοποιησεις...

σαν εφαρμογη ειναι τρομερη ομως!

#3   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 05/04/2011 - 21:39

To κατέβασα από το αμερικάνικο app store και δυστυχώς δεν δουλεύει στην Ελλάδα γιατί έχει στις επιλογές μόνο τα αμερικάνικα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, μπορεί η εφαρμογή να είναι δωρεάν, αλλά για να γραφτείς στην υπηρεσία τους, πληρώνεις $4,99 / μήνα, αλλιώς δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Τζίφος δηλαδή... >:(

#4   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 06/04/2011 - 12:29

Παρόλο που αρκετοί εδώ μέσα θα ξέρουν ότι είμαι από τους πρώτους που υπερασπίζονται τα προσωπικά μας δεδομένα, είμαι εντελώς κατά της λειτουργίας που επιτρέπει την απόκρυψη του αριθμού κλήσεων. Αν κάποιος έχει να πει κάτι σε αυτόν που καλεί υπάρχουν δυο περιπτώσεις:
1) καλεί για έναν απολύτως νόμιμο λόγο
2) καλεί για λόγο που "παίζει" στα όρια μεταξύ νομίμου και παρανόμου με ροπή προς το παράνομο, είτε αυτό είναι λόγος γκομενικός είτε για εκβιασμούς κλπ

Η δεύτερη περίπτωση κλήσης προϋποθέτει την ύπαρξη της λειτουργίας απόκρυψης, ειδικά πλέον που τα κινητά τηλέφωνα είναι όλα ονομαστικά καταγεγραμμένα στην Ελλάδα.

Φυσικά και υπάρχουν άτομα που καλούν απόλυτα νόμιμα κάποιον αλλά από τηλέφωνα με κρυφό αριθμό από τον ΟΤΕ κλπ οπότε και να ξέρει ο άλλος τον αριθμό τους με αυτό το πρόγραμμα δεν υπάρχει πρόβλημα, στην δεύτερη περίπτωση όμως που ανέφερα πιο πάνω, η χρήση της απόκρυψης είναι για παράνομο λόγο (στην καλύτερη περίπτωση είναι ύποπτη). Οπότε καλά κάνει το πρόγραμμα και αποκαλύπτει την ταυτότητα του επιδοξου... Φυσικά αν κάποιος θέλει να κρυφτεί λύσεις υπάρχουν, αλλά καλό είναι οι επίδοξοι να αποθαρρύνονται...

Τέλος, προσωπικά έχω σαν αρχή να μην σηκώνω τηλέφωνα με απόκρυψη και δεν με ενδιαφέρει αν αυτός που καλεί είναι κολλητός μου. Από την στιγμή που αυτός που καλεί δεν με αφήνει για οποιονδήποτε λόγο να δω ποιός είναι, δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί του. Όλοι οι γνωστοί μου είναι ενημερωμένοι και αν θέλουν να με βρουν θα πρέπει να φροντίσουν να βρουν τηλέφωνο χωρίς απόκρυψη.

Το ύπουλο το απεχθάνομαι! (ειδικά τις εταιρείες που καλούν με απόκρυψη και προσπαθούν να σου πλασάρουν από πιστωτικές μέχρι κότερο)

Τελευταία επεξεργασία από: marian, 06/04/2011 - 12:31

#5   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/04/2011 - 12:44

Μακάρι να έρθει και Ελλάδα αυτή η εφαρμογή και ας πληρώνω τη συνδρομή ... Αξίζει

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες