Unlock/Jailbreak iPhone 4
Δημοσίευση 07/04/2011 - 13:16
molis agorasa apo agglia ena iPhone 4 kai einai sim locked sthn O2...phga sthn comote kai phra thn mini sim!thelw na to kanw unlock na diavazei thn karta kai meta jailbreak!den kserw an einai swsth h seira pou ta lew!h ekdosh pou exei fortwmenh einai 4.3.1!mhmpws xreiazetai na kanw downgrade sthn 4.2.1 k meta ola ta ypoloipa??
an ta lew swsta mporei kapoios na mou dwsei odhgies??
eyxaristw
Ad
Δημοσίευση 07/04/2011 - 13:18
Δεν υπάρχει Unlock ουτε στη 4.3.1 ουτε στη 4.2.1.. Δυστυχώς. Και για να κάνεις Downgrade οπως λες, θες τα SHSH.
Δε ξέρω βεβαια, αν μπορούν αυτοι να στο ξεκλειδώσουν..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/04/2011 - 13:20.
Δημοσίευση 08/04/2011 - 10:00
Δημοσίευση 08/04/2011 - 10:19
Τα shsh δεν τα κατεβαζεις απο καπου...δεν υπαρχουν!Πρεπει να τα εχεις εσυ απο αλλες εκδοσεις δυστυχως..Δεν υπαρχει unlock για την 4.3.1 οποτε δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν κινητο αλλα μονο σαν ipod μεχρι να βγει unlock..αν βγει ποτε για την 4.3!Μεχρι τωρα υπαρχει unlock για την 4.0 μονο!Πρεπει να δεις τι γινετε απο ebay που εχουν βρει μερικοι χρηστες που δινουν το IMEI και τους το ξεκλειδωνουν...οποτε πρεπει να περιμενω λιγο καιρο μεχρι να βγει κατι τετοιο...το shsh που χρειαζομαι για να κανω downgrade που θα το βρω?στο cydia αν δεν κανω λάθος αλλά που ακριβώς??
Δημοσίευση 08/04/2011 - 10:23
οποτε πρεπει να περιμενω λιγο καιρο μεχρι να βγει κατι τετοιο...το shsh που χρειαζομαι για να κανω downgrade που θα το βρω?στο cydia αν δεν κανω λάθος αλλά που ακριβώς??
Δεν μπορείς δυστυχώς να κάνεις downgrade!
Η καλύτερη σου εκδοχή είναι να επικοινωνίσεις με την Ο2 και να τους ρωτησεις εαν γινεται να σου το ξεκλειδώσουν!
Δημοσίευση 08/04/2011 - 10:44
Δημοσίευση 08/04/2011 - 10:49
οποτε πρεπει να περιμενω λιγο καιρο μεχρι να βγει κατι τετοιο...το shsh που χρειαζομαι για να κανω downgrade που θα το βρω?στο cydia αν δεν κανω λάθος αλλά που ακριβώς??
Στο Cydia στη κεντρική σελίδα θα στα έχει πάνω με πράσινα γράμματα. Αλλα πρέπει να το έχεις κάνει έσυ απο πρίν.
Χωρις αυτα δεν μπορείς να κάνεις Downgrade.
Δημοσίευση 08/04/2011 - 10:51
βρηκα στο e-bay κατι κάρτες extra ποθ τις βαζεις κατω απο την sim και σου ξεκλειδωνουν το iPhone!λέει οτι ξεκλειδώνει και την 4.3.1...τι λέτε να δοκιμάσω ή δεν υπαρχει περιπτωση να κάνω κάτι??τελικά είναι κλειδωμένο στο 3UK network όχι σε Ο2.έψαξα για το ΙΜΕΙ στο e-bay αλλα μονο για Ο2 και vodafone βρήκα.
Kοίτα αυτό.
Δημοσίευση 08/04/2011 - 10:51
Η μονη λυση που βρισκω μηπως και μπορεσεις να το δουλεψεις ειναι αυτη εδω. Διαβασε προσεκτικα ολο το αρθρο να δεις τι λενε τα παιδια και μετα αν κρινεις οτι θα κανεις δουλεια...παραγγελνεις μια.

Edit: Με προλαβες nikosgnr

Τελευταία επεξεργασία από: giorgiog13, 08/04/2011 - 10:53.
Δημοσίευση 08/04/2011 - 11:14
Ακολουθεί ο Δικός μου οδηγός:
Υπάρχουν τρεις τρόποι για unlock δοκιμασμένοι από εμένα:
1ος
Πέρνεις τηλέφωνο την Ο2 στην Αγγλία και ζητάς να σε ενώσουν με το Pay As you Go. Θα τους πεις την αλήθεια πως θες να ξεκλειδώσεις το iphone4. Θα σου ζητήσουν κάποια στοιχεία και συγκεκριμένα:
i) Τον αριθμό της sim card σου
ii) Τι ποσό χρημάτων έχει μέσα η κάρτα sim σου
iii) Τι πακέτο ανοικει η κάρτα σου (δηλαδή free sms etc)
iv) Κάποιους αριθμούς με τους οποίους τηλεφώνησες πρόσφατα με την συγκεκριμένη sim
ΠΡΟΣΟΧΗ:
v)Εαν το κινητό σου δεν έχει χρησιμοποιηθεί στην ΑΓΓΛΙΑ και να γίνουν κάποιες κλήσεις δυστηχώς δεν μπορούν να στο ξεκλείδώσουν δια τον λόγο ότι το κινητό σου δεν κάνει match με την κάρτα σου
vi) Για να κάνεις την πιο πάνω διαδικασία πρέπει να έχεις 15 UK pounts μέσα στην κάρτα σου
2ος
Μπορεις την διαδικασία που προανάφερα να την κάνεις Online πρέπει όμως να πληρείς επίσης τα σημεία (v) και (vi)
https://www.o2.co.uk... Unlocking Form
Όταν κάνεις την διαδικασία δεν σε ενημερώνουν τίποτα. Απλά περιμένει 7 μέρες και σου στέλνουν μήνυμα στο κινητό αν το έκαναν ή όχι
3ος
Υπάρχουν άτομα στο ebay τα οποία ξεκλειδώνουν μέσω IMEI
Δες αυτόν που είναι δοκιμασμένος από εμένα προσωπικά τόσο σε Iphone 4 όσο και σε Iphone 3G
http://cgi.ebay.co.u...E:X:RTQ:GB:1123
Όπως φένεται αυτός έχει πρόσβαση σε server της Apple.
To μόνο ρίσκο που έχεις με αυτή τη διαδικασία είναι αν θέλει μετά στο ξανακελειδώνει. Φυσικά για να σου κλειδωθεί θα πρέπει να κάνεις upgrade (αυτό δεν το έχω πάθει ακόμα)
Αυτά από εμένα! Πλήρως δοκιμασμένα και επιτυχημένα. Για περαιτέρω πληροφορίες απλά pm.
Δημοσίευση 11/04/2011 - 20:43
Δημοσίευση 16/04/2011 - 17:13
Δουλεύει... το έχει φίλος για iphone 4 και λειτουργει άψογα (ήταν κλειδωμενο σε ΑΤ&Τ)...
Δυστυχώς είναι η μόνη λύση. Ψάξτε και βρείτε το. Είναι από 44€ ή λίρες (δε θυμάμαι καλά) και ανεβαίνει.
Τελευταία επεξεργασία από: George5555, 16/04/2011 - 17:13.
Δημοσίευση 16/04/2011 - 17:28
Δημοσίευση 18/04/2011 - 22:32
Όχι είχε τονισθεί επανηλημένα. Ήταν ένα update για να διορθώσει κάποια προλήματα στο iOS 4.3.1 και ξεκλειδώνει μόνο τις ήδη ξεκλειδωμένες baseband( iphone4: 01.59.00)ρε παιδια είδα σημέρα πως κυκλοφόρησε το ultrasn0w για 4.3.1!!το προσπάθησα στο δικό μου να το κάνω unlock αλλά τίποτα!!δεν υπάρχει σήμα πάλι...κάνω κάτι λάθος η δεν ξεκλειδώνει το 4.10.1 baseband?τσαμπα χάρηκα?
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες