Φωτεινό bezel ως οθόνη σε πατέντα της Apple
Δημοσίευση 07/04/2011 - 19:45
Apple intends to use the secondary display to introduce a set of new illuminated indicators that are able morph into various controls for work and play. Illuminated gaming and productivity controls could be built into the face-side of the bezel and/or selected back-side areas of iOS devices like the iPad.
Σε πρώτη φάση το bezel γύρω από την οθόνη μπορεί να γίνει touch επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε media χαρακτηριστικά για τον έλεγχο της αναπαραγωγής ή έλεγχο παιχνιδιών. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις για touch περιοχή στο πίσω μέρος του iPad για την μετατροπή της συσκευής σε ένα εικονικό game pad ή πολύ απλά για scrolling. Ακόμα, το bezel μπορεί να εκπέμπει φωτεινές ενδείξεις για καθοδήγηση όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή Maps και πολλά άλλα.
Μπορείτε να φανταστείτε το πόσο βολική και πρακτική θα ήταν μια τέτοια υλοποίηση σε μελλοντικές εκδόσεις του iPhone ή iPad. Μένει να ελπίζουμε ότι μια τέτοια πατέντα δεν θα μείνει στα χαρτιά αλλά θα πραγματοποιηθεί αρκετά σύντομα.
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 07/04/2011 - 19:49
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 07/04/2011 - 20:57
το πρώτο πράμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι αυτό που είπε ο DooMDiveR... αλλά νομίζω ότι δεν μιλάμε για απλά κουμπιά, αλλά για οθόνη..
ίδωμεν.
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:16
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 07/04/2011 - 21:54
Δημοσίευση 07/04/2011 - 22:10
Δημοσίευση 07/04/2011 - 22:27
τωρα το κανει και πατεντα;
Δημοσίευση 07/04/2011 - 22:30
Ακριβώς, απλά σκέτη κιτσαρία θα είναι! Αποκλείεται απλά ξεπεράστε το δεν πρόκειται να υλοποιηθεί αυτο το πράγμα...κατι τετοια δεν υποτιθεται οτι "κοροιδευε" η apple;
τωρα το κανει και πατεντα;
Δημοσίευση 08/04/2011 - 00:20
Ακριβώς, απλά σκέτη κιτσαρία θα είναι! Αποκλείεται απλά ξεπεράστε το δεν πρόκειται να υλοποιηθεί αυτο το πράγμα...
Και εμένα μου φαίνεται λίγο χάλια, αλλά αν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε ένα πράγμα στην apple αυτό είναι το design. Αν είναι να υλοποιηθεί το εν λόγω project δε θα είναι τίποτα λιγότερο από τέλειο (αισθητικά).
Δημοσίευση 08/04/2011 - 09:26
Τώρα για το virtual Gamepad σίγουρα κάπου εκεί πάμε αφού πλεον τα κινητα έχουν πολύ καλά γραφικά και επεξεργαστές να σηκώσουν βαριά παιχνίδια... Ίσως στο μέλλον να μην χρησιμοποιούμε παιχνιδομηχανές αλλά μόνο το κινητό μας συνδεδεμένο με την TV. Αυτό που θα πρότεινα εγώ είναι να μπουν 2 κουμπιά στο πίσω μέρος που θα χρεισημοποιούνται ως trigers για παιχνίδια. Σαν τον μοχλό του X-Box ένα πράγμα.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες