Καλησπερα σε ολους στο forum.Ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σχετικες με το θεμα αγορας προιοντων apple απο Αμερικη.
Θα παω το πρωτο 15μερο Αυγουστου και λεω να αγορασω απο το καταστημα στην 5thAvenue τα παρακατω:
ipod nano6th gen
mac book pro 13'
iphone 4g unlocked
mac mini new
mac wireless mouse and wireless keypad
iwatch band
Ερωτησεις
1) σκεπτομουν να τα παρω στην τσαντα μου στην καμπινα χωρις τις συσκευασις για τους ευνοητους λογους...πιστευετε να εχω προβλημα στο τελωνειο?
2) παιζει να μου κανουν καμια εκπτωση απο το καταστημα? (εδω και μερες εψαξα και αλλα καταστηματα ηλεκτρονικων μηπως και εχουν καμια προσφορα αλλα ματαια)
3) τελος ειδα στο site οτι με καποιες απο τις παραπανω αγορες σου δινουν κουπονι των 100δολ για αγορα εκτυπωτη.ελεγα λοιπον επειδη σε 2προιοντα το δικαιουμαι αυτο να συνδυαζα τα κουπονια και ετσι να εχω για χρηση ενα κουπονι των 200δολ και να παρω κανενα πιο μαματο εκτυπωτη φυσικα απο αυτους που δινει η εταιρεια.αν γνωριζει καποιος γινεται αυτο?(εψαξα να στειλω σχετικο mail στην apple αλλα δε βρηκα ακρη)
4) Οι τιμες στο site ειναι χωρις φορο?και αν ναι ποσο περιπου ειναι αυτος?
Η πολη που θα επισκεφτυω ειναι η Νεα Υορκη κ το λεω αυτο μηπως ξεερει κανεις τι παιζει με φορους εκει συγκεκριμενα.
Σας ευχαριστω
εχεις πμ