Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εύρεση και επανεκτύπωση απόδειξης

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
31 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 12/04/2011 - 19:29

Έχω αγοράσει μεταχειρισμένο από κατάστημα ένα iphone4 με όλα του τα παρελκόμενα (κουτί,φορτιστή κλπ) αλλά από εκεί δεν μου έδωσαν την απόδειξη αγοράς του iphone.Μου έδωσαν μόνο απόδειξη ταμιακής.
Υπάρχει κάποιος ο οποίος θα μπορούσε με το imei να μου βρεί και να μου επανεκτυοπώση την απόδειξη αγοράς πχ εάν είναι από Vodafone? :unsure:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikolask16

nikolask16

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/04/2011 - 19:49

και γιατί ρε φίλε μου δεν την ζήτησες εκείνη την ώρα...

#3   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/04/2011 - 19:59

Εάν πας σε ένα κατάστημα VODAFONE θα στην επανεκτυπώσουν...

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#4   sasoulini007

sasoulini007

iPH Contributor

• 1.127 μηνύματα
  • Twitter:@sasoulini007
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:sasoulini007

Δημοσίευση 12/04/2011 - 19:59

γιατί δεν πας να την ζητήσεις απο το μαγαζί που το αγόρασες? αν το έχουν πάρει απο κάποιο μεγάλο επώνυμο μαγαζί, θα μπορέσει να σου δώσει, αν είναι άλλου τυπου "αγορα" (!) δε νομίζω....

#5   nikolask16

nikolask16

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/04/2011 - 20:05

Εάν πας σε ένα κατάστημα VODAFONE θα στην επανεκτυπώσουν...

μα δεν ξέρει απο ποιο κατάστημα ειναι αγορασμένο κώστα, η δεν παιζει ρόλο οπου και να παει του επανεκτυπώνουν?

#6   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 12/04/2011 - 20:10

Δεν παίζει ρόλο Νικολή ...

Αν δεν βγάλεις άκρη στείλε μου πμ να σου πω τι θα κάνεις φίλε μου αν και δεν νομίζω να μην στην επανεκτυπώσουν...

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#7   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα

Δημοσίευση 13/04/2011 - 15:59

Το κατάστημα που την αγόρασαν μου είπε ότι δεν δίνει τις αποδείξεις επειδή περειέχουν τα στοιχεία του πρώτου αγοραστή (αφμ κλπ). Μου έδωσαν μια απόδειξη ταμιακής για το ποσό που έδωσα για την αγορά Οπότε αυτή δεν μπορώ να την δώσω σε περίπτωση που πάθει κάτι. Επίσης πήγα από VODAFONE και μου είπαν ότι δεν έχουν τέτοια δυνατότητα. Το μαγαζί που πήγα σίγουρα δεν πουλάει κλεμένα μιας και το έχω χρησιμοποιείση αρκετά και σε κάθε τι που του πουλάω με βάζει και υπογράφων υπεύθηνη δήλωση με τα στοιχεία μου ότι πχ το laptop που του πούλησα είναι δικό μου και επίσης πάντα μου ζητάει να του δώσω την απόδειξη αγοράς για να είναι και αυτός καλυμένος.
Έχει κάποιος άκρες με VODAFONE να με βοηθήσει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#8   kostastnt

kostastnt

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/04/2011 - 17:47

Μαλλον σε δουλευουν λιγο.. Αφου εχουν την αποδειξη πες τους να σου δωσουν ενα αντιγραφο με ΣΒΗΣΜΕΝΑ τα στοιχεια του πρωτου αγοραστη.. Αρκει να φαινεται ο αριθμος αποδειξης και δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση..

Αν αρνηθουν απλα δεν την εχουν και πουλαν παπα..

#9   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 07:19

Μαλλον σε δουλευουν λιγο.. Αφου εχουν την αποδειξη πες τους να σου δωσουν ενα αντιγραφο με ΣΒΗΣΜΕΝΑ τα στοιχεια του πρωτου αγοραστη.. Αρκει να φαινεται ο αριθμος αποδειξης και δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση..

Αν αρνηθουν απλα δεν την εχουν και πουλαν παπα..

Πιθανόν αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πάντως το κινητό έχει ενεργοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2010. Το βρήκα από την apple και είχα ζητήσει και μου έστειλαν και το αυθεντικό bumper.

#10   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα

Δημοσίευση 31/05/2011 - 21:59

Επανέρχομαι στο θέμα διότι τι κινητό μου απέκτησε πρόβλημα με το κεντρικό κουμπί το οποίο δεν ανταποκρίνεται σωστά.
Μέσα από το site της Apple μου δείχνει ότι έχω εγγύηση έως 10/09/2011.Έχω τα πάντα (κουτί,ακουστικά παρελκόμμενα) αλλά δεν έχω την απόδειξη.
Όπως εξηγησα και ποιό πάνω το είχα αγοράσει πέρυσι το Σεπτέμβριο μεταχειρισμένο από κατάστημα με μεταχειρισμένα κινητά.Δεν πιστεύω ότι ήταν κλεμένο μιας και έχω τα πάντα (εκτός εάν είχε κλαπεί με το κουτί).
Υπάρχει τρόπος να καλυφθεί από εγγύηση με το IMEI?Υπάρχει τρόπος να βρώ την αρχική απόδειξη?
Όποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του.

Είμαι Αθήνα και το κινητό είναι iphone 4.
:( :( :(

Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 31/05/2011 - 22:02

#11   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2011 - 09:15

Καμοία βοήθεια ; 

#12   gprokias

gprokias

-

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.675 μηνύματα
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 01/06/2011 - 09:25

Καμοία βοήθεια ; 

Φιλε αντε και πανε στοι καταστημα απο το οποιο εχει αγοραστει το τηλεφωνο αν ειναι κοντα σου και δωσε τα στοιχεια σου καθως κι οτι αλλο εχεις και θα σου εκδωσουν αλλη, που θα αναγραφει τους μηνες εγκυησης του μηλοφωνου σου και θα ισχυει κανονικα σαν αποδειξη. Ακομη να ξερεις τα στοιχεια του ατομου που το αγορασες διοτι μπορει να στα ζυτησουν αν δεν εισαι εσυ ο αρχικος κατοχος του.

#13   batjump

batjump

iPH Contributor

• 1.467 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/06/2011 - 09:37

βαλε εδω το S/N και δες μεχρι ποτε ισχυει η εγγυηση
https://selfsolve.ap...rantyDynamic.do

Τελευταία επεξεργασία από: batjump, 01/06/2011 - 09:37

#14   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2011 - 09:41

Φίλε γεια σου,

η εγγύηση βάσει του επίσημου site της Apple ισχύει από την ημέρα δήλωσεις του προϊόντος στην ηλεκτρονική τους σελίδα. Δε χρειάζεται η απόδειξη διότι πολύ απλά, για να έχει δηλωθεί σημαίνει έχει αγοραστεί. Η εγγύηση της Apple είναι το online registration. Αυτό θα πεις και αν σου πουν μα και μου, ανάφερέ το στο ΙΝΚΑ και στην Apple. Πες τους να μπουν οι ίδιοι και να δουν πως είναι registered. Και αν σου πουν είναι κλεμμένο πες τους να ελέξουν τα αρχεία τους να δουν αν κάποιος έχει δηλώσει πως του έχει κλαπεί iPhone 4 με αυτό το ΙΜΕΙ. Δεν είναι δική σου δουλειά.

Aπό την διεθνή εγγύηση του iPhone:
"...ΕΝΟΣ (1) ΕΤΟΥΣ από την ημερομηνία λιανικής αγοράς του προϊόντος από τον αρχικό αγοραστή και τελικό χρήστη ("Περίοδος εγγύησης")...".

Πάρε ένα τηλέφωνο στο applecare hellas να ρωτήσεις.

#15   Nikos123

Nikos123

iPH Addict

• 691 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/06/2011 - 09:56

Θα πρέπει να το παει στο μαγαζί όπου το αγόρασε ως μεσολαβητής και το μαγαζί να απευθυνθεί στην εταιρεία κινητής που το προμηθευσε. Διαφορετικά δεν θα το δεχτούν. Αν ήταν iPad δεν θα είχε πρόβλημα και χωρίς απόδειξη αρκεί να ήταν εντός εγγύησης.
Ο λόγος είναι ο εξής: τα iPhone τα εισάγουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ενώ όλα τα υπόλοιπα προϊόντα apple η isquare ως επίσημος αντιπρόσωπος.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες