Νικο εχεις δικιο συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες!!!Θα πρέπει να το παει στο μαγαζί όπου το αγόρασε ως μεσολαβητής και το μαγαζί να απευθυνθεί στην εταιρεία κινητής που το προμηθευσε. Διαφορετικά δεν θα το δεχτούν. Αν ήταν iPad δεν θα είχε πρόβλημα και χωρίς απόδειξη αρκεί να ήταν εντός εγγύησης.
Ο λόγος είναι ο εξής: τα iPhone τα εισάγουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ενώ όλα τα υπόλοιπα προϊόντα apple η isquare ως επίσημος αντιπρόσωπος.

Εύρεση και επανεκτύπωση απόδειξης
Δημοσίευση 01/06/2011 - 09:59
Ad
Δημοσίευση 01/06/2011 - 10:16
Αλλά ακόμα και να είχαν την αποδ.αγοράς δεν θα μπορούσαν να δώσουν στοιχεία με προσωπικά δεδομένα. Απαγορεύεται.
Απο εκεί και μετά το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να κοιταξεις το online registration μήπως βρεις κάποια λύση.
Δημοσίευση 01/06/2011 - 12:08
Το έκανα και ισχύει έως 10/09/2011.Που μπορώ να το πάω για σερβις αλλά με την εγγύηση?Θα το δεχτούν αυτό?βαλε εδω το S/N και δες μεχρι ποτε ισχυει η εγγυηση
https://selfsolve.ap...rantyDynamic.do
Δημοσίευση 01/06/2011 - 12:09
Οκ Θα δοκιμάσω.Μήπως γνωρίζεις το τηλέφωνο?Έκανα ένα ψάξιμο στο νετ αλλά δεν έχω καταφέρει να το βρώ.Φίλε γεια σου,
η εγγύηση βάσει του επίσημου site της Apple ισχύει από την ημέρα δήλωσεις του προϊόντος στην ηλεκτρονική τους σελίδα. Δε χρειάζεται η απόδειξη διότι πολύ απλά, για να έχει δηλωθεί σημαίνει έχει αγοραστεί. Η εγγύηση της Apple είναι το online registration. Αυτό θα πεις και αν σου πουν μα και μου, ανάφερέ το στο ΙΝΚΑ και στην Apple. Πες τους να μπουν οι ίδιοι και να δουν πως είναι registered. Και αν σου πουν είναι κλεμμένο πες τους να ελέξουν τα αρχεία τους να δουν αν κάποιος έχει δηλώσει πως του έχει κλαπεί iPhone 4 με αυτό το ΙΜΕΙ. Δεν είναι δική σου δουλειά.
Aπό την διεθνή εγγύηση του iPhone:
"...ΕΝΟΣ (1) ΕΤΟΥΣ από την ημερομηνία λιανικής αγοράς του προϊόντος από τον αρχικό αγοραστή και τελικό χρήστη ("Περίοδος εγγύησης")...".
Πάρε ένα τηλέφωνο στο applecare hellas να ρωτήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 01/06/2011 - 12:11.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 10:12
( Είχα ελέξει πρώτα σε Γερμανό και σε Πλαίσιο και μου είχαν πει από το ΙΜΕΙ ότι το κινητό είναι κατά 99% από VODAFONE).
Από την VODAFONE λοιπόν μου είπαν να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών και να κλείσω ραντεβού για να έρθουν να το παραλάβουν. Όταν το έκλεισα τους είπα πάλι ότι δεν έχω την απόδειξη αγοράς για τον προαναφερθέντα λόγο και μου είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο διότι θα δουν την εγγύηση μέσα από το site της Apple. Επίσης με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα υπάρξει καμοία χρέωση.
Αυτά προς ενημέρωση.
Θα περιμένω να επισκευαστεί και θα σας ξανά ενημερώσω.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Δημοσίευση 06/06/2011 - 10:21
Τελικά έκανα το εξής. Πήγα σε κατάστημα VODAFONE και τους είπα ότι το τηλέφωνο είναι δώρο από πέρισυ το Σεπτέμβριο και ότι δεν έχω την απόδειξη.
( Είχα ελέξει πρώτα σε Γερμανό και σε Πλαίσιο και μου είχαν πει από το ΙΜΕΙ ότι το κινητό είναι κατά 99% από VODAFONE).
Από την VODAFONE λοιπόν μου είπαν να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών και να κλείσω ραντεβού για να έρθουν να το παραλάβουν. Όταν το έκλεισα τους είπα πάλι ότι δεν έχω την απόδειξη αγοράς για τον προαναφερθέντα λόγο και μου είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο διότι θα δουν την εγγύηση μέσα από το site της Apple. Επίσης με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα υπάρξει καμοία χρέωση.
Αυτά προς ενημέρωση.

Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:44
Τελικά έκανα το εξής. Πήγα σε κατάστημα VODAFONE και τους είπα ότι το τηλέφωνο είναι δώρο από πέρισυ το Σεπτέμβριο και ότι δεν έχω την απόδειξη.
Αυτά προς ενημέρωση.
Φίλε αν τους πεις να σου τυπώσουν την απόδειξη ξανά θα το κάνουν?
Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:42
Ναι αλλά το δικό μου είναι αγορασμένο από franchise vodafone όπως μου λένε και δεν μπορούν να το δούν.Κανονικά γίνεται.Φίλε αν τους πεις να σου τυπώσουν την απόδειξη ξανά θα το κάνουν?

Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 06/06/2011 - 13:43.
Δημοσίευση 09/06/2011 - 13:56
Και όλα τα ανωτέρο μόνο με την εγγύηση από το site της Apple.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Δημοσίευση 09/06/2011 - 14:11
Μου εστειλαν χτες ενα μηνυμα που ελεγε "μετα την ταδε ημερομηνια, μπορειτε να περασετε να παραλαβετε τη συσκευη που αφησατε για service απο το καταστημα vodafone." Πηρα και ρωτησα για την εξελιξη και αν στελνουν το ιδιο πισω. Μου λενε βρεθηκε το προβλημα και αντικατασταθηκε με καινουρια συσκευη.
Και σε ρωταω φιλε μου εσενα που το παρελαβες, ειναι αλλη συσκευη ή η ιδια που ειχες αφησει για service, απλα επισκευασμενη; Στην εδωσαν σκετη ή μαζι με καινουριο κουτι και παρελκομενα;
Δημοσίευση 09/06/2011 - 16:02
Παίρνεις ανακατασκευασμένη η οποία είναι σαν καινούρια χωρίς κουτί. Θα σου δώσουν και μια απόδειξη αντικατάστασης του imei γιατί το καινούργιο θα έχει άλλο imei από το παλιό.Φιλε μου και γω το ιδιο επαθα. Το πηγα την προηγουμενη βδομαδα στα κεντρικα στο χαλανδρι, χτυπησαν το ΙΜΕΙ και ειδαν ποτε, ποιος, που, πως το πηρε και τι επιπεδα ζαΧάρου ειχε εκεινη την ημερα ο αγοραστης. Το δεχτηκαν λοιπον πισω, εφοσον εχει εγγυηση μεχρι τον αυγουστο και μου λενε θα σας ειδοποιησουμε.
Μου εστειλαν χτες ενα μηνυμα που ελεγε "μετα την ταδε ημερομηνια, μπορειτε να περασετε να παραλαβετε τη συσκευη που αφησατε για service απο το καταστημα vodafone." Πηρα και ρωτησα για την εξελιξη και αν στελνουν το ιδιο πισω. Μου λενε βρεθηκε το προβλημα και αντικατασταθηκε με καινουρια συσκευη.
Και σε ρωταω φιλε μου εσενα που το παρελαβες, ειναι αλλη συσκευη ή η ιδια που ειχες αφησει για service, απλα επισκευασμενη; Στην εδωσαν σκετη ή μαζι με καινουριο κουτι και παρελκομενα;
Δημοσίευση 09/06/2011 - 16:19
Απλα λεω αν ειναι η ιδια που εδωσες και την εχουν φτιαξει εδω. Το λεω αυτο, γιατι δεν τους πολυεμπιστευομαι τους τεχνικους εδω. Καλυτερα να ειναι ανακατασκευασμενο που εχει ερθει απ'εξω.
Δημοσίευση 09/06/2011 - 16:36
To ξερω οτι ειναι ανακατασκευασμενη.
Απλα λεω αν ειναι η ιδια που εδωσες και την εχουν φτιαξει εδω. Το λεω αυτο, γιατι δεν τους πολυεμπιστευομαι τους τεχνικους εδω. Καλυτερα να ειναι ανακατασκευασμενο που εχει ερθει απ'εξω.
Εφοσον δεν εχει το ιδιο IMEI,αυτόματα δεν ειναι η ιδια συσκευη που τους παρεδωσες εσυ..
Δημοσίευση 09/06/2011 - 16:40
Εφοσον δεν εχει το ιδιο IMEI,αυτόματα δεν ειναι η ιδια συσκευη που τους παρεδωσες εσυ..
Κάτι άσχετο ρε παιδια πως μπορω να δω από το IMEI από που είναι αγορασμένο?
(και εγω δεν εχω απόδειξη λόγω δώρου)
Δημοσίευση 09/06/2011 - 16:44
Αυτο που δεν ξερω ειναι το αν τα ανακατασκευαζουν εδω, ή σε καποιο εξουσιοδοτημενο απ'την Apple επισκευαστικο κεντρο. Tους τεχνικους στα συνεργαζομενα κεντρα με τις εταιριες κινητης στην αθηνα δεν τους πολυ εμπιστευομαι.

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες