Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Εύρεση και επανεκτύπωση απόδειξης

• Please log in to reply
31 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   gprokias

gprokias

-

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 01/06/2011 - 09:59

Θα πρέπει να το παει στο μαγαζί όπου το αγόρασε ως μεσολαβητής και το μαγαζί να απευθυνθεί στην εταιρεία κινητής που το προμηθευσε. Διαφορετικά δεν θα το δεχτούν. Αν ήταν iPad δεν θα είχε πρόβλημα και χωρίς απόδειξη αρκεί να ήταν εντός εγγύησης.
Ο λόγος είναι ο εξής: τα iPhone τα εισάγουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ενώ όλα τα υπόλοιπα προϊόντα apple η isquare ως επίσημος αντιπρόσωπος.

Νικο εχεις δικιο συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Snowflake

Snowflake

iPH Enthousiast

• 409 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 01/06/2011 - 10:16

Τα καταστήματα αυτά που αγοράζουν μεταχειρισμένα δεν ζητούν αποδ.αγοράς κατα συνέπεια δεν μπορούν να ξέρουν απο που αγοράστηκε το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Κάνουν μια υπεύθυνη δήλωση στο πωλητή για να είναι κατοχυρωμένοι ότι δεν είναι κλεμμένο.

Αλλά ακόμα και να είχαν την αποδ.αγοράς δεν θα μπορούσαν να δώσουν στοιχεία με προσωπικά δεδομένα. Απαγορεύεται.

Απο εκεί και μετά το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να κοιταξεις το online registration μήπως βρεις κάποια λύση.

#18   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2,264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 01/06/2011 - 12:08

βαλε εδω το S/N και δες μεχρι ποτε ισχυει η εγγυηση
https://selfsolve.ap...rantyDynamic.do

Το έκανα και ισχύει έως 10/09/2011.Που μπορώ να το πάω για σερβις αλλά με την εγγύηση?Θα το δεχτούν αυτό?

#19   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2,264 μηνύματα

Δημοσίευση 01/06/2011 - 12:09

Φίλε γεια σου,

η εγγύηση βάσει του επίσημου site της Apple ισχύει από την ημέρα δήλωσεις του προϊόντος στην ηλεκτρονική τους σελίδα. Δε χρειάζεται η απόδειξη διότι πολύ απλά, για να έχει δηλωθεί σημαίνει έχει αγοραστεί. Η εγγύηση της Apple είναι το online registration. Αυτό θα πεις και αν σου πουν μα και μου, ανάφερέ το στο ΙΝΚΑ και στην Apple. Πες τους να μπουν οι ίδιοι και να δουν πως είναι registered. Και αν σου πουν είναι κλεμμένο πες τους να ελέξουν τα αρχεία τους να δουν αν κάποιος έχει δηλώσει πως του έχει κλαπεί iPhone 4 με αυτό το ΙΜΕΙ. Δεν είναι δική σου δουλειά.

Aπό την διεθνή εγγύηση του iPhone:
"...ΕΝΟΣ (1) ΕΤΟΥΣ από την ημερομηνία λιανικής αγοράς του προϊόντος από τον αρχικό αγοραστή και τελικό χρήστη ("Περίοδος εγγύησης")...".

Πάρε ένα τηλέφωνο στο applecare hellas να ρωτήσεις.

Οκ Θα δοκιμάσω.Μήπως γνωρίζεις το τηλέφωνο?Έκανα ένα ψάξιμο στο νετ αλλά δεν έχω καταφέρει να το βρώ.

Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 01/06/2011 - 12:11.

#20   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2,264 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2011 - 10:12

Τελικά έκανα το εξής. Πήγα σε κατάστημα VODAFONE και τους είπα ότι το τηλέφωνο είναι δώρο από πέρισυ το Σεπτέμβριο και ότι δεν έχω την απόδειξη.
( Είχα ελέξει πρώτα σε Γερμανό και σε Πλαίσιο και μου είχαν πει από το ΙΜΕΙ ότι το κινητό είναι κατά 99% από VODAFONE).
Από την VODAFONE λοιπόν μου είπαν να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών και να κλείσω ραντεβού για να έρθουν να το παραλάβουν. Όταν το έκλεισα τους είπα πάλι ότι δεν έχω την απόδειξη αγοράς για τον προαναφερθέντα λόγο και μου είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο διότι θα δουν την εγγύηση μέσα από το site της Apple. Επίσης με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα υπάρξει καμοία χρέωση.
Αυτά προς ενημέρωση.
Θα περιμένω να επισκευαστεί και θα σας ξανά ενημερώσω.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

#21   gprokias

gprokias

-

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,675 μηνύματα
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 06/06/2011 - 10:21

Τελικά έκανα το εξής. Πήγα σε κατάστημα VODAFONE και τους είπα ότι το τηλέφωνο είναι δώρο από πέρισυ το Σεπτέμβριο και ότι δεν έχω την απόδειξη.
( Είχα ελέξει πρώτα σε Γερμανό και σε Πλαίσιο και μου είχαν πει από το ΙΜΕΙ ότι το κινητό είναι κατά 99% από VODAFONE).
Από την VODAFONE λοιπόν μου είπαν να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών και να κλείσω ραντεβού για να έρθουν να το παραλάβουν. Όταν το έκλεισα τους είπα πάλι ότι δεν έχω την απόδειξη αγοράς για τον προαναφερθέντα λόγο και μου είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο διότι θα δουν την εγγύηση μέσα από το site της Apple. Επίσης με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα υπάρξει καμοία χρέωση.
Αυτά προς ενημέρωση.

:rolleyes: Τιποτα να σε καλα φιλε μου, οτι θες θα ρωτας ελευθερα!!! :rolleyes:

#22   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1,095 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/06/2011 - 12:44

Αυτά προς ενημέρωση.

Φίλε αν τους πεις να σου τυπώσουν την απόδειξη ξανά θα το κάνουν?

#23   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2,264 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2011 - 13:42

Φίλε αν τους πεις να σου τυπώσουν την απόδειξη ξανά θα το κάνουν?

Ναι αλλά το δικό μου είναι αγορασμένο από franchise vodafone όπως μου λένε και δεν μπορούν να το δούν.Κανονικά γίνεται. ;)

Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 06/06/2011 - 13:43.

#24   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2,264 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2011 - 13:56

Τελικά όλα καλά.Ήρθαν από Arvato το παρέλαβαν (χωρίς να μου ζητήσουν απόδειξη) και σήμερα με πήραν τηλέφωνο ότι μου το αντικατέστησαν εντός εγγύησης.Πήγα το παρέλαβα μου έδωσαν απόδειξη αντικατάστασης του IMEI και απόδειξη αντικατάστασης εντός εγγύησης.
Και όλα τα ανωτέρο μόνο με την εγγύηση από το site της Apple.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση. 8) 8)

#25   papamitsos

papamitsos

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2011 - 14:11

Φιλε μου και γω το ιδιο επαθα. Το πηγα την προηγουμενη βδομαδα στα κεντρικα στο χαλανδρι, χτυπησαν το ΙΜΕΙ και ειδαν ποτε, ποιος, που, πως το πηρε και τι επιπεδα ζαΧάρου ειχε εκεινη την ημερα ο αγοραστης. Το δεχτηκαν λοιπον πισω, εφοσον εχει εγγυηση μεχρι τον αυγουστο και μου λενε θα σας ειδοποιησουμε.

Μου εστειλαν χτες ενα μηνυμα που ελεγε "μετα την ταδε ημερομηνια, μπορειτε να περασετε να παραλαβετε τη συσκευη που αφησατε για service απο το καταστημα vodafone." Πηρα και ρωτησα για την εξελιξη και αν στελνουν το ιδιο πισω. Μου λενε βρεθηκε το προβλημα και αντικατασταθηκε με καινουρια συσκευη.

Και σε ρωταω φιλε μου εσενα που το παρελαβες, ειναι αλλη συσκευη ή η ιδια που ειχες αφησει για service, απλα επισκευασμενη; Στην εδωσαν σκετη ή μαζι με καινουριο κουτι και παρελκομενα;

#26   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2,264 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2011 - 16:02

Φιλε μου και γω το ιδιο επαθα. Το πηγα την προηγουμενη βδομαδα στα κεντρικα στο χαλανδρι, χτυπησαν το ΙΜΕΙ και ειδαν ποτε, ποιος, που, πως το πηρε και τι επιπεδα ζαΧάρου ειχε εκεινη την ημερα ο αγοραστης. Το δεχτηκαν λοιπον πισω, εφοσον εχει εγγυηση μεχρι τον αυγουστο και μου λενε θα σας ειδοποιησουμε.

Μου εστειλαν χτες ενα μηνυμα που ελεγε "μετα την ταδε ημερομηνια, μπορειτε να περασετε να παραλαβετε τη συσκευη που αφησατε για service απο το καταστημα vodafone." Πηρα και ρωτησα για την εξελιξη και αν στελνουν το ιδιο πισω. Μου λενε βρεθηκε το προβλημα και αντικατασταθηκε με καινουρια συσκευη.

Και σε ρωταω φιλε μου εσενα που το παρελαβες, ειναι αλλη συσκευη ή η ιδια που ειχες αφησει για service, απλα επισκευασμενη; Στην εδωσαν σκετη ή μαζι με καινουριο κουτι και παρελκομενα;

Παίρνεις ανακατασκευασμένη η οποία είναι σαν καινούρια χωρίς κουτί. Θα σου δώσουν και μια απόδειξη αντικατάστασης του imei γιατί το καινούργιο θα έχει άλλο imei από το παλιό.

#27   papamitsos

papamitsos

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2011 - 16:19

To ξερω οτι ειναι ανακατασκευασμενη.

Απλα λεω αν ειναι η ιδια που εδωσες και την εχουν φτιαξει εδω. Το λεω αυτο, γιατι δεν τους πολυεμπιστευομαι τους τεχνικους εδω. Καλυτερα να ειναι ανακατασκευασμενο που εχει ερθει απ'εξω.

#28   yell0wsoldi3r

yell0wsoldi3r

iPH Honored Advanced Member

• 1,391 μηνύματα
  • Twitter:@zax0s
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 09/06/2011 - 16:36

To ξερω οτι ειναι ανακατασκευασμενη.

Απλα λεω αν ειναι η ιδια που εδωσες και την εχουν φτιαξει εδω. Το λεω αυτο, γιατι δεν τους πολυεμπιστευομαι τους τεχνικους εδω. Καλυτερα να ειναι ανακατασκευασμενο που εχει ερθει απ'εξω.

Εφοσον δεν εχει το ιδιο IMEI,αυτόματα δεν ειναι η ιδια συσκευη που τους παρεδωσες εσυ..

#29   petan78

petan78

iPH User

• 137 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 09/06/2011 - 16:40

Εφοσον δεν εχει το ιδιο IMEI,αυτόματα δεν ειναι η ιδια συσκευη που τους παρεδωσες εσυ..

Κάτι άσχετο ρε παιδια πως μπορω να δω από το IMEI από που είναι αγορασμένο?
(και εγω δεν εχω απόδειξη λόγω δώρου)

#30   papamitsos

papamitsos

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2011 - 16:44

Το ΙΜΕΙ το ξερω οτι αλλαζει. Αυτο προυποθετει αλλαγη Logic board, οποτε στην ουσια αλλο τηλεφωνο.

Αυτο που δεν ξερω ειναι το αν τα ανακατασκευαζουν εδω, ή σε καποιο εξουσιοδοτημενο απ'την Apple επισκευαστικο κεντρο. Tους τεχνικους στα συνεργαζομενα κεντρα με τις εταιριες κινητης στην αθηνα δεν τους πολυ εμπιστευομαι. <_< Εχω ακουσει πραγματα και θαυματα και εχω διαβασει αλλα τοσα εδω μεσα. :unsure:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες