Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη στο είδος. Διάβασα το post παραπάνω (στο comment του George) στο οποίο ο ίδιος ο developer μίλησε για αλλαγή του user interface ΣΥΝΤΟΜΑ στην έκδοση 4.0. Πέρασε 1 χρόνος ήδη... Δεν κατάλαβα ποιό ήταν το νόημα να υπερασπιστείς τον developer...
Δεν κατάλαβα, πώς συμπέρανεςπως υπερασπίζομαι τον developer. Εγώ μίλησα για την εφαρμογή τουκαι μόνο.
Προσωπικά κρίθηκα από τον stevobmw για ένα συγκριτικό τεστ που έταξα και δυστυχώς ποτέ από τότε δεν είχα το διαθέσιμο χρόνο να το πραγματοποιήσω...δέχομαι την κριτική και με το δίκιο του. Όμως πραγματικά από τη μία μέρα στην άλλη μπορούν να συμβούν πολλά. Προσωπικά, δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα, αγοράζοντας το 5άρι και έεπιτα, να βρω το 4Σ και μα έχω ώρεςγια το τεστ.
Πιστεύω το ίδιο ισχύει και για μερικούς devs. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία για update μπορεί να βρεθεί τροχοπέδη....αυτή μπορεί να είναι συνεχείς προσθήκες για να παραμείνει μπροστά στον ανταγωνισμό, είτε άλλα θέματα προσωπικής ή επαγγελματικής φύσεως.
ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ήταν προβληματικό και δε με εξυπηρετούσε τότε οκ, είναι απαράδεκτο γεγονός η αδιαφορία για το update. Προσωπικά, το πρόγραμμα με καλύπτει πλήρως και η αναβάθμιση ας έρθει όποτε θέλει, αρκεί να μην είναι βιαστική δουλειά και κάνει περισσότερο κακό παρά καλό...
Τον dev δεν τομ έχω δει ούτε μια φορά, ξέρω όμως πως όποτε τον χρειάστηκα ήταν εκεί και κυρίως πρώτος ξεκίνησε την ιδέα με τα φάρμακα, οπότε τάσσομαι υπέρ της συγκεκριμένης εφαρμογής που είναι πλήρης και όχι υπέρ του dev.
Έχω και άλλες φαρμακευτικές, σχεδόν όλες τις ελληνικές, αλλά χρησιμοποιώ κατά βάση αυτή.
Υγ: αν με ένοιαζε περισσότερο οι αναβαθμίσεις του UI από ένα UI που λειτουργεί ομαλά και με καλύπτει θα πήγαινα σε S3 και Android παραλ σε iphone 5 και iOS 6.