Αν και λογικό είναι να βρίσκουμε μέσα σε μια μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα, διάφορες απόψεις, εγώ από πλευράς μου, χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός, και να κάθομαι να αναλύω, η ακόμα καλύτερα να κάνω copy past ατέλειωτα κείμενα ειδικών, καθηγητών, φιλοσόφων κτλ. κτλ. έτοιμα από το ίντερνετ για το πόσο πολύτιμη και αναγκαία είναι η σωστή διατύπωση της προφορικής μας γλώσσας, μέσω της σωστής ορθογραφίας, (και δεν μιλάω για επαναφορά οξειών και πνευμάτων), θα ήθελα απλώς να τονίσω κλείνοντας, ότι εγώ σαν Έλληνας, δεν θα ήθελα να αφήσω σαν κληρονομία στα παιδιά μου, μια γλώσσα την οποία λοιδωρούμε, την απαξιώνουμε, τη λησμονούμε.
Δεν θέλουμε ούτε καν να γράφουμε σ' αυτήν! Χρησιμοποιούμε τα ελεεινά φραγκολεβαντίνικα "greeklish". Και μάλιστα φτάνουμε στο σημείο να χρησιμοποιούμε και άφωνο greeklish, δηλαδή εκφράσεις του τύπου "dn ksr t 8 kn to sk" (μετάφραση: "δεν ξέρω τι θα κάνω το Σαββατοκύριακο")!!
Εσείς λοιπόν, οι υποστηριχτές της ελεύθερης κουλτούρας, και του ιντερμουντιαλισμου (κοινώς παγκοσμιοποίησης!), μαγκιά σας να γράφετε και να εκφράζεστε όπως θέλετε, αλλά κάντε το σε εσάς. Υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να διαβάσουν ένα σωστό άρθρο χωρίς να βγάλουν τα μάτια τους. Υπάρχουν άτομα που κάθε μέρα αφιερώνουν ατέλειωτες ώρες από την προσωπική τους ζωή, και θέτουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των συμφοριτών τους (ως προς επίλυση των προβλημάτων τους). Το μόνο που ζητάνε, είναι ένα κατανοητό ποστ. Μια παράγραφο που να δίνει νόημα, και να καταλαβαίνει ο άλλος που το διαβάζει, για να μπορέσει να βοηθήσει στην συνέχεια. Το να λέτε λοιπόν ''Αν θέλεις του απαντάς, αν δεν θέλεις κάνεις μόκο''!! εγώ έχω μια εξίσου καλή απάντηση! Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτήν την κοινότητα, αποδεχτείτε τους κανόνες της, και προσπαθήστε να βοηθήστε αυτούς που σας βοηθάνε! αλλιώς.... οι πόρτες είναι ανοικτές και τα σκυλιά δεμένα.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 08/05/2011 - 15:32.