Το φαινόμενο της ημι-αγραμματοσύνης...
Δημοσίευση 25/04/2011 - 22:31
Ad
Δημοσίευση 25/04/2011 - 22:36
Κερδισες 1+ απο μεναΕγώ γουστάρω που είμαι εδώ, εσένα μάλλον δε σ´αρεσει! Είναι αργά βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί σου!
Δημοσίευση 25/04/2011 - 22:36
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 25/04/2011 - 22:37
Δηλώνω Έλληνας του εξωτερικού, και τσολιάς στα ανάκτορα!!δηλωνω ελληνας του εξωτερικου- αξιωματικος γ' του εμπορικου ναυτικου - ιδιοκτητης εταιριας εισαγωγης human hair extensions κ μολις 27 ετων Κ ΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΑ.σε οποιον αρεσει κ μπορει να διαβαζει οτι γραφω το διαβαζει. σε οποιον δεν αρεσει δεν το διαβαζει.
κ πραγματικα απο οσα εγραψες διαβασα μονο το 10% γιατι καταλαβα οτι εισαι απλα κομπλεξικος
Κ αλλοι τοσοι εδω μεσα που το ΜΙΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ της οικογενειας τους ειναι γενια της κατοχης κ μερικοι απο αυτους ειναι το ιδιο ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ.
Στην οικογενεια σας λετε σε οσους ειναι αναρθωγραφοι οτι σας την σπαει που δν γραφουν καλα η
ειναι ΔΥΣΛΕΚΤΟΙ?
ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ Κ ΡΙΞΕ ΜΟΥ ΟΣΑ BAN ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
ελεος πια! Τι μακακιες ειναι αυτες?
Τη να λέει! Ότι δεν έμαθες να γράφεις γούστο σου. Ότι θες να γράφεις όπως θες πάλι γούστο σου, αν και αυτό σχετικό βέβαια (κάτω από ορισμένες καταστάσεις όπως ένα φορουμ), το να προσπαθείς να μας πείσεις ότι έχεις και δίκιο, ε! εδώ το έχεις λίγο χαμένο. Ίσως αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις λίγο πάνω από το 10%, ίσως και να καταλάβαινες κάτι παραπάνω! Αν και κρίνοντας το λεξιλόγιο σου, την γραφή, τον συνειρμό, και την αλληλουχία του κείμενου σου, μάλλον δύσκολο έως και ακατόρθωτο θα ήτανε κάτι τέτοιο!
Όσο για το κομπλεξικός, πιστεύω ότι εδώ μέσα φαίνεται καθαρά ποιος είναι, και ποιος όχι.
Υ.Γ. Όσο για δικαιολογίες τύπου...''...Κ αλλοι τοσοι εδω μεσα που το ΜΙΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ της οικογενειας τους ειναι γενια της κατοχής... κτλ. κτλ. '' πες απλά ότι είσαι παρτάκιας και τεμπέλης, και άσε τα κουραφελαξα.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 25/04/2011 - 22:39
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 25/04/2011 - 22:38
Δεν σε πίεσε κανένας, ούτε να μείνεις, ούτε να ασχοληθείς μαζί μου.Εγώ γουστάρω που είμαι εδώ, εσένα μάλλον δε σ´αρεσει! Είναι αργά βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί σου!
Δημοσίευση 25/04/2011 - 22:40
Δημοσίευση 25/04/2011 - 22:49
ναι ναι κ εγω μαζι σου .Δηλώνω Έλληνας του εξωτερικού, και τσολιάς στα ανάκτορα!!
Τη να λέει! Ότι δεν έμαθες να γράφεις γούστο σου. Ότι θες να γράφεις όπως θες πάλι γούστο σου, αν και αυτό σχετικό βέβαια (κάτω από ορισμένες καταστάσεις όπως ένα φορουμ), το να προσπαθείς να μας πείσεις ότι έχεις και δικό, ε! εδώ το έχεις λίγο χαμένο. Ίσως αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις λίγο πάνω από το 10%, ίσως και να καταλάβαινες κάτι παραπάνω! Αν και κρίνοντας το λεξιλόγιο σου, την γραφή, τον συνειρμό, και την αλληλουχία του κείμενου σου, μάλλον δύσκολο έως και ακατόρθωτο θα ήτανε κάτι τέτοιο!
Όσο για το κομπλεξικός, πιστεύω ότι εδώ μέσα φαίνεται καθαρά ποιος είναι, και ποιος όχι.
Υ.Γ. Όσο για δικαιολογίες τύπου...''...Κ αλλοι τοσοι εδω μεσα που το ΜΙΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ της οικογενειας τους ειναι γενια της κατοχής... κτλ. κτλ. '' πες απλά ότι είσαι παρτάκιας και τεμπέλης, και άσε τα κουραφελαξα.
στον νονο σου
στην νονα σου
στην μανα σου
στον πατερα σου
στην θεια σου
στον θειο σου
στην γιαγια σου
στον παπου σου
στους φιλους σου τα ιδια λες?
είσαι παρτάκιας και τεμπέλης?
την ελληνικη παιδεια δεν την κατεχεις αν εισαι ξεφτερη στην ορθ.
αλλα απο της καταστασεις της ζωης κ την επιμερους πορια σου.
αν εβλεπες τον ελληνισμο σε ολα τα μηκη κ τα πλατη του κοσμου αυτη την στιγμη
συγνωμη θα ζηταγες,
γιατι απο τα μερη που εχουν δει τα ματια μου κ εχουν πατησει τα ποδια μου
αν ειχες μυρισει εστω κ την μυρωδια των ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΡΙΟΥ και γνωριζες ελληνες αυτα τα κομπλεξικα δν θα τα ελεγες.
γιατι ελληνισμος κ ελληνας δεν ειναι η ορθογραφια
ναι φιλε μου κομπλεξισμος ειναι αυτος
αντε αυριο στο ντακαπο να ρουφηξεις ενα espresso με την καθημερινη στο χερι κ παιξτο ελληνας
Τελευταία επεξεργασία από: spyrospal, 25/04/2011 - 22:51
Δημοσίευση 25/04/2011 - 23:06
έβαλα το firefox add-on
κ νιώθω ήδη πιο δραστήριος,πιο ομαδικός,πιο ελληνικός!
Τελευταία επεξεργασία από: spyrospal, 25/04/2011 - 23:07
Δημοσίευση 25/04/2011 - 23:09
Aν δεν σε βολεύει βάλε και Chrome την ίδια δουλειά κάνει...
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 25/04/2011 - 23:10
χαχα +1Αν το έβαζες από την αρχή θα είχαμε ησυχάσει...;-)
Aν δεν σε βολεύει βάλε και Chrome την ίδια δουλειά κάνει...
Δημοσίευση 25/04/2011 - 23:14
Το ντακάπο μάλλον για το καλοκαιράκι το βλέπω, όταν με το καλό έρθω στην Ελλάδα για διακοπές.ναι ναι κ εγω μαζι σου .
στον νονο σου
στην νονα σου
στην μανα σου
στον πατερα σου
στην θεια σου
στον θειο σου
στην γιαγια σου
στον παπου σου
στους φιλους σου τα ιδια λες?
είσαι παρτάκιας και τεμπέλης?
την ελληνικη παιδεια δεν την κατεχεις αν εισαι ξεφτερη στην ορθ.
αλλα απο της καταστασεις της ζωης κ την επιμερους πορια σου.
αν εβλεπες τον ελληνισμο σε ολα τα μηκη κ τα πλατη του κοσμου αυτη την στιγμη
συγνωμη θα ζηταγες,
γιατι απο τα μερη που εχουν δει τα ματια μου κ εχουν πατησει τα ποδια μου
αν ειχες μυρισει εστω κ την μυρωδια των ΝΟΤΙΟΥ ΗΜΙΣΦΑΡΙΟΥ και γνωριζες ελληνες αυτα τα κομπλεξικα δν θα τα ελεγες.
γιατι ελληνισμος κ ελληνας δεν ειναι η ορθογραφια
ναι φιλε μου κομπλεξισμος ειναι αυτος
αντε αυριο στο ντακαπο να ρουφηξεις ενα espresso με την καθημερινη στο χερι κ παιξτο ελληνας
Το που έχει πάει ο καθένας μας, και τη έχει ζήσει, πέρα το ότι δεν μπορείς να το ξέρεις, δεν έχει και καμιά σχέση με το θέμα μας. Η γιαγιά μου, ο πάπους μου, και λοιπά άλλα μελή της οικογένειας μου, που γεννήθηκαν πολύ πριν την κατοχή (π.χ. ο πάπους μου, θεός σγχωρεστον μου γεννήθηκε το 1901), ξέρανε μόνο την υπογραφή τους να βάλουνε, και κάνα δυο βασικές λέξεις να γράψουνε ακόμα. Από διάβασμα, ακόμα ποιο δύσκολα τα πράγματα! Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε ποτέ να πούνε αργότερα, πόσο άτυχοι ήτανε λόγο καταστάσεων και οικονομικών συνθηκών (ήτανε φτωχοί) που δεν μάθανε γράμματα. (ορθογραφία συμπεριλαμβανόμενης)
Και προσπαθήσανε όσο μπορούσανε από πλευρά τους (και ακόμα παραπάνω) να σπουδάσουνε τα παιδιά τους. ΠΟΤΕ δεν απαξιώσανε την ελληνική γλώσσα και γραφή, αν και τότε αυτοί είχανε λόγους να το κάνουνε (πείνα, φτώχεια, κατοχή) και όχι σήμερα που τα έχουμε όλα σε ένα πιάτο, λόγο τεχνολογίας κλπ, και απλώς επειδή βαριόμαστε, βρίσκουμε χίλιες δυο δικαιολογίες, λέμε και καμιά ντουζίνα αμπελοφιλοσοφίες, και πιστεύουμε ότι κάτι είπαμε, διατυπώνοντας κιόλας με υπερηφάνεια!! ότι στα τέτοια μας πως γράφουμε, και αν γουστάρει ο άλλος τα διαβάζει!! αντί να πούμε..''ΟΚ ρε παιδιά! Να το κοιτάξω το θέμα, ίσως να έχετε και δίκιο τελικά'' ...ίσως λέω!!
Υ.Γ. Μιας που ανέφερες και το επάγγελμα σου, θυμήθηκα και ένα απόσπασμα από ένα ποίημα του Καββαδία που μου αρέσει πολύ, λέει: ''... Όλο τον κόσμο γύρισες, μα τίποτα δεν είδες!!''
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 26/04/2011 - 20:26
Δημοσίευση 25/04/2011 - 23:17
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 26/04/2011 - 00:34
Δημοσίευση 26/04/2011 - 12:11
Γιατί έχω την εντύπωση ότι η πλειοψηφία όσων υπερασπίζονται την ανορθογραφία, απλά βαριούνται να σκεφτούν την ώρα που γράφουν;
Η σωστή ορθογραφία των λέξεων προάγει την θετική σκέψη και κρατάει σε εγρήγορση το μυαλό. Δεν είναι τυχαίο ότι τα παιδιά που είναι καλοί μαθητές στα θετικά μαθήματα είναι και οι καλύτεροι ορθογράφοι.
Αν κάποιοι δεν τους νοιάζει και θεωρούν ότι αυτό που αξίζει στον εαυτό τους είναι να γίνουν αποβλακωμένα πρόβατα δικαίωμά τους! Κανένας δεν μπορεί να σας πει πώς θα φερθείτε στον εαυτό σας. Σε μια δημοκρατία όμως, τα δικαιώματα του καθενός σταματάνε εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου. Και αφού ζούμε στην Ελλάδα και η γλώσσα που μιλάμε είναι ελληνική, το σωστό είναι να την βλέπουμε και ορθογραφημένη. Κρατήστε λοιπόν το δικαίωμά σας να γράφετε όπως σας καπνίσει και χωρίς κανόνες, στα msn και στα facebook με τους φίλους σας που συμμερίζονται τις απόψεις σας. Ελπίζω μόνο αυτή η απειθαρχία σας να μην μεταφράζεται και στον δρόμο όταν οδηγείτε ή σε άλλες παρόμοιες καταστάσεις.
Όσο για τις βλακώδεις δικαιολογίες τύπου: είμαι δυσλεκτικός, είμαι του εξωτερικού, κλπ, ένα έχω να πω: όποιος εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες αν σέβεται τους άλλους και την γλώσσα του εγκαθιστά έναν αυτόματο ορθογράφο στον υπολογιστή του και τους γλιτώνει από πολλαπλά εγκεφαλικά. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αν θέλει να είναι σωστός υπάρχει τρόπος. Όποιος "βιάζει" τα μάτια μας με τραγικά λάθη, απλά μας "γράφει" ομαδικώς και προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ για να του απαντήσω...
ΥΓ Δεν είμαι 100% Ελληνίδα αλλά προσπαθώ να μην υποβάλλω τους άλλους σε οπτικά βασανιστήρια... Βοηθάει βέβαια ότι γεννήθηκα και μεγάλωσα Ελλάδα και τα ελληνικά τα μιλάω καλύτερα από τα ολλανδικά
Τελευταία επεξεργασία από: marian, 26/04/2011 - 12:18
Δημοσίευση 26/04/2011 - 12:35
out of topic: Hi Κώστα! Χρόνια και ζαμάνια!
Γιατί έχω την εντύπωση ότι η πλειοψηφία όσων υπερασπίζονται την ανορθογραφία, απλά βαριούνται να σκεφτούν την ώρα που γράφουν;
Η σωστή ορθογραφία των λέξεων προάγει την θετική σκέψη και κρατάει σε εγρήγορση το μυαλό. Δεν είναι τυχαίο ότι τα παιδιά που είναι καλοί μαθητές στα θετικά μαθήματα είναι και οι καλύτεροι ορθογράφοι.
Αν κάποιοι δεν τους νοιάζει και θεωρούν ότι αυτό που αξίζει στον εαυτό τους είναι να γίνουν αποβλακωμένα πρόβατα δικαίωμά τους! Κανένας δεν μπορεί να σας πει πώς θα φερθείτε στον εαυτό σας. Σε μια δημοκρατία όμως, τα δικαιώματα του καθενός σταματάνε εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου. Και αφού ζούμε στην Ελλάδα και η γλώσσα που μιλάμε είναι ελληνική, το σωστό είναι να την βλέπουμε και ορθογραφημένη. Κρατήστε λοιπόν το δικαίωμά σας να γράφετε όπως σας καπνίσει και χωρίς κανόνες, στα msn και στα facebook με τους φίλους σας που συμμερίζονται τις απόψεις σας. Ελπίζω μόνο αυτή η απειθαρχία σας να μην μεταφράζεται και στον δρόμο όταν οδηγείτε ή σε άλλες παρόμοιες καταστάσεις.
Όσο για τις βλακώδεις δικαιολογίες τύπου: είμαι δυσλεκτικός, είμαι του εξωτερικού, κλπ, ένα έχω να πω: όποιος εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες αν σέβεται τους άλλους και την γλώσσα του εγκαθιστά έναν αυτόματο ορθογράφο στον υπολογιστή του και τους γλιτώνει από πολλαπλά εγκεφαλικά. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αν θέλει να είναι σωστός υπάρχει τρόπος. Όποιος "βιάζει" τα μάτια μας με τραγικά λάθη, απλά μας "γράφει" ομαδικώς και προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ για να του απαντήσω...
νομίζω αυτό μου αρμόζει μιας κ ειμαι ζωών-τεμπέλης-βιαστής-δυσλεκτικός-μη παιδί θετικόν επιστήμων-κάφρος
αν δν ασχολησε άπλα δν γράφεις.
Τελευταία επεξεργασία από: spyrospal, 26/04/2011 - 12:42
Δημοσίευση 26/04/2011 - 12:46
νομίζω αυτό μου αρμόζει μιας κ ειμαι ζωών-τεμπέλης-βιαστής-δυσλεκτικός-μη παιδί θετικόν επιστήμων-κάφρος
αν δν ασχολησε άπλα δν γράφεις.
Προφανώς και σου αρμόζει...
Bραβείο ανοιχτής παλάμης self-service!
Τουλάχιστον κάποιοι έχετε το γνώθι σ'αυτόν...
Τελευταία επεξεργασία από: marian, 26/04/2011 - 12:48
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες