Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Rebel Micro Sim Card

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
168 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   nikostsitsos

nikostsitsos

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:nikostsitsoulis

Δημοσίευση 17/05/2011 - 13:47

συμφωνω οτι ειναι πιο φτηνη η gevey.. αλλα με την rebel δεν χρειαζεται να κανεις την κληση 112 καθε φορα που ανοιγεις το κινητο...πιανει σημα μονο του..

Εμενα μετα απο reboot, η respring η ακομα και hard restart πολλες φορες πιανει μονο του σημα, αλλα οχι παντα.
iphone 4 με 4.2.1 και gevey. ειναι πολυ περιεργο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   dro

dro

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2011 - 14:52

συμφωνω οτι ειναι πιο φτηνη η gevey.. αλλα με την rebel δεν χρειαζεται να κανεις την κληση 112 καθε φορα που ανοιγεις το κινητο...πιανει σημα μονο του..

Αυτα που μας γραφεις φιλε που δεν εχουμε λογο να μη σε πιστεψουμε ανατρεπουν πολλες αποψεις που ειχαμε μεχρι τωρα για τη Rebel οχι οτι ειχε και το φανατικοτερο κοινο αλλα...εμεις ολοι εχουμε την ενημερωση θα ελεγα και οχι διαπιστωση οτι δε δουλευει.Εγω την παρηγγειλα στις 17 και Απριλιου και μεχρι και σημερα τιποτα απο ΕΛΤΑ!

#153   bobostefan

bobostefan

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2011 - 16:04

παιδια και εγω με τα βιντεακια που εβλεπα οτι ειναι απατεωνες και με αυτα που λεγαμε στο φορουμ ειχα πιστεψει πως όντως δεν δουλευει η REBEL..αλλα δεν την ακυρωσα γιατι ηθελα να σιγουρέψω οτι δεν δουλευει..αλλα εμενα μου δουλεψε..τι να πω...με DHL μου ηρθε..θα προσπαθησω αργοτερα να βαλω βιντεακι να δειτε οτι δουλευει...

#154   dro

dro

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2011 - 17:08

παιδια και εγω με τα βιντεακια που εβλεπα οτι ειναι απατεωνες και με αυτα που λεγαμε στο φορουμ ειχα πιστεψει πως όντως δεν δουλευει η REBEL..αλλα δεν την ακυρωσα γιατι ηθελα να σιγουρέψω οτι δεν δουλευει..αλλα εμενα μου δουλεψε..τι να πω...με DHL μου ηρθε..θα προσπαθησω αργοτερα να βαλω βιντεακι να δειτε οτι δουλευει...

Και να φανταστεις οτι μου εβαλαν την παραγγελια με αριθμο μεταφορικης να το πω ετσι οπως ελεγαν με το Royal Mail αλλα στο ψαξιμο που εχουν για το δεμα μου γραφει οτι εφυγε στις 12 Μαϊου σκεψου!Για να δουμε ειμαι πολυ περιεργος.Εσυ το ηλεγχες αυτο;Ειχε μεσα και οδηγιες χρησης οπως εχει η gevey?Το ρωταω διοτι αν δε κανω λαθος η rebel διαφημιζεται οτι δεν χρειαζεται το 112 η αν κανω λαθος διορθωστε με.Εχει δηλαδη και αυτη μηνυμα με accept-airplane on-off-sim failure κλπ;

Τελευταία επεξεργασία από: dro, 17/05/2011 - 17:13

#155   bobostefan

bobostefan

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 17/05/2011 - 18:09

μου ειχαν δωσει αριθμο φορτωτικής στην dhl (7690907276) μπες http://www.dhl.gr/el.html και πατα τον αριθμο φορτωτικής του δεματος μου..να δεις την πορεια του..δεν άργησε παρα πολυ..!το δεμα δεν ειχε οδηγιες μεσα.. μολις την εβαλα πρωτη φορα δεν δουλευε!εκανα το κλασικο με το 112 και επιασε σημα!μετα δεν ξαναχρειαστηκε να κανω τιποτα αλλο..τωρα καθε φορα που το κλεινω και το ανοιγω πιανει σημα μονο του...

#156   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 17/05/2011 - 20:57

Εγω που την παρελαβα επισης δεν δουλευει ουτε με το 112... Ευτηχως πηρα επιστροφη χρηματων απο την rebel χωρις να μου ζητησουν να τους την στειλω πισω lol, και πηρα την gevey και βρηκα την υγεια μου

Τελευταία επεξεργασία από: DooMDiveR, 17/05/2011 - 20:59

#157   dro

dro

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2011 - 13:33

Παιδια παρελαβα σημερα τη rebel sim μετα απο 33 ημερες (17-4 η παραγγελια) και δουλευει ναι οντως δουλευει με τη διαδικασια του 112 ομως.Μεσα στην ολη διαδικασια γινεται κανονικα το ανοιξε-κλεισε του αεροπλανου και σου ζηταει το pin της καρτας σου τουλαχιστον 3 φορες.Το εχω κανει εως τωρα 2 φορες μονο διοτι τα βηματα ενεργοποιησης ειναι καπως διαφορετικα απο οτι της gevey και δε γινεται να τα θυμασαι τοσο ευκολα τωρα στην αρχη.Ναι οντως μπορει να κοστιζει περισσοτερο απο τη gevey ομως μας λεει οτι ανανεωνεται και αυτη μαζι με τα επερχομενα firmware της Apple με τα programmers οπως θα ειδατε στο σαιτ τους.Με αυτα που αναφερω δε θελω τωρα να σας παρουσιασω τη rebel ως κορυφη και να υποβαθμισω τη gevey αλλα δουλευει τελικα!Αυτα...

#158   giannislas

giannislas

iPH newbie

• 87 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2011 - 00:31

Παιδια οποιου δεν του δουλευει καθόλου η Rebel η του δουλεύει με το 112 αλλα θέλει να το κανει untethered δηλαδή και μετα απο reboot να πιάνει αυτόματα ας μου στειλει ΠΜ να βοηθήσω :)

#159   SYC

SYC

iPH User

• 158 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:syc21

Δημοσίευση 22/05/2011 - 20:43

μετά από 1 μήνα ήρθε και η δικιά μου. Προς μεγάλη μου απογοήτευση το sim tray είναι λιμαρισμένο και κάνοντας την διαδικασία πράγματι δούλεψε αλλά όταν το έσβησα και το άνοιξα δεν βρήκε την Cosmote αλλά ήθελε να κάνω πάλι την διαδικασία. Φυσικά για 3g ούτε λόγος και χωρίς να ορκίζομαι αλλά έχω την εντύπωση ότι με την GEVEY έχω και καλύτερο σήμα, δλδ πιο δυνατό.
Εγώ θα τους την στείλω πίσω γιατί πιο πολύ με πείραξε η κοροϊδία και η απατεωνιά τους

#160   leondas71

leondas71

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2011 - 09:49

Εγώ παρέλαβα σήμερα και δεν λειτουργεί ούτε με το 112. Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά ή οι άνθρωποι είναι τελείως απατεώνες????/

#161   leondas71

leondas71

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2011 - 20:10

Εγώ παρέλαβα σήμερα και δεν λειτουργεί ούτε με το 112. Μήπως κάτι δεν κάνω σωστά ή οι άνθρωποι είναι τελείως απατεώνες????/

Τελικά τα κατάφερα με την συμβολή του giannislas και πραγματικά δουλευει οπως περιγράφεται στο site τους ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

#162   SYC

SYC

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2011 - 17:59

Εγω τους την έστειλα πίσω
δεν θέλω να έχω παρτίδες μαζί τους κι ας έχουν το καλύτερο προϊόν του κόσμου
Η συμπεριφορά τους ηταν απαράδεκτη
Το πιο πιθανό είναι να πάρω μία GEVEY PRO μόλις σιγουρευτώ ότι θα δουλεύει και με την επόμενη έκδοση λογισμικού της apple, όταν αυτό γίνει
Προς το παρόν βολεύομαι με 12€ που μου κόστισε η απλή GEVEY

#163   SYC

SYC

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2011 - 18:31

επίσης ψάχνοντας βρήκα και αυτό!!
http://geveyproplus.com/
πολύ καλύτερο από την REBEL.....

#164   vrossi2011

vrossi2011

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/05/2011 - 10:39

Πράγματι δουλεύει η REBEL με iphone 4 σε 4.3.3 με 3.10.01 ΒΒ αλλά επειδή έχω και GEVEY μάλλον την προτιμώ. Σε κάθε Reboot με 112 ανοίγει αμέσως ένώ η Rebel μου βγάζει το λάδι στα ON/OFF και Airport on / off.

#165   vrossi2011

vrossi2011

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/05/2011 - 10:41

επίσης ψάχνοντας βρήκα και αυτό!!
http://geveyproplus.com/
πολύ καλύτερο από την REBEL.....

Ξεκινάει προπωλήσεις με 59$ + μεταφορικά αλλά είμαι σίγουρος ότι όποιος περιμένει θα το πάρει με 10 - 20 €. Πιστεύω το untethered unlock τους να μην είναι σαν της REBEl.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες