Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Rebel Micro Sim Card

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
168 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 06/05/2011 - 20:52

ερωτηση, πηρα κανονικα επιστροφη χρηματων μεσω του paypal απο τους απατεωνες της rebel, χτες μου ηρθε mail απο την DHL οτι μου εστειλαν την καρτα...
τι κανω? την παραλαμβανω κανονικα? αφου τα λεφτα μου τα επεστρεψαν... η στελνω το πακετο πισω? αλλα σιγα μην πληρωσω μεταφορικα για να τους το δωσω πισω,
εχει καποιος την παραμικρη ιδεα τι να κανω?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   SYC

SYC

iPH User

• 158 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:syc21

Δημοσίευση 06/05/2011 - 21:58

κατσε να σου έρθει πρώτα και μετά να προβληματιστείς τι θα κάνεις....
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ούτε σε ένα μήνα

#123   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2011 - 04:08

Στο site της dhl δείχνει ότι έχει φύγει και έρχεται με το tracking number που μου δώσανε ενημερώνω όταν και αν παραλάβω

#124   leondas71

leondas71

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2011 - 18:14

Στο site της dhl δείχνει ότι έχει φύγει και έρχεται με το tracking number που μου δώσανε ενημερώνω όταν και αν παραλάβω

Περίμενε πρώτα να σε ειδοποιήσουν αν έχουν την τσίπα να το επιστρέψεις και μετά θα δούμε. Πάντως εγώ στο track & trace του royal mail δεν έχω καμία ενδειξη για το που βρίσκεται το δέμα ενω μου έδωσαν αριθμό εδώ και 4 μέρες!!!!!!!

#125   dro

dro

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 19:12

Παιδια απο τα λιγα Αγγλικα που γνωριζω διοτι μου ανοιξαν επικοινωνια πριν λιγο ο Κυριος απ την αλλη πλευρα σε ερωτηση μου αν η Rebel simcard μπορει να ξεκλειδωσει το μηλο μου απανταει οτι ειναι σαν να του λεω οτι η γη δε γυριζει;Για διαβαστε και σεις!!PreSales Support: ok i see
PreSales Support: 17720
PreSales Support: RJ795260299GB
PreSales Support: let me check tracking
PreSales Support: Information on your item is not yet available. If the International Signed For® item was posted today please note that the majority of items are tracked during the night. Please try again tomorrow.
PreSales Support: i see 4 day and no movemnt on this
PreSales Support: i check with manager now
PreSales Support: i made a note now and will check in 3 days and if still no movement will action to send via dhl this week thanks
Drosos Drosos: I want to cancel dear my order and take my money back.I can't wait any more.
PreSales Support: but its sent already
PreSales Support: and cant cancel till we get back order
Drosos Drosos: Answer me i ask again!! Does rebelsimcard unlock the iPhone4? Yes or no !!!?
PreSales Support: of cource it does
PreSales Support: thats like asking me does the earth spin around
PreSales Support: or is it stationary
PreSales Support: please search website news sections
PreSales Support: for 3 years history
Drosos Drosos: There are video on youtube that the rebel can't unlock the iPhone4!Are you sure
PreSales Support: look sir i dont have time for this
PreSales Support: im on sales
PreSales Support: and lllosing commisions
PreSales Support: if like i can arrange cancel this order
Drosos Drosos: Cancel my order NOW!!!!!
Drosos Drosos: I got a claim on PayPal
PreSales Support: its simple
PreSales Support: order is sent
PreSales Support: dont accept parcel
PreSales Support: and when arrives you get refund then
PreSales Support: if you can read our website
PreSales Support: and see out histry and have doubts about us
PreSales Support: its bettter you dont use our products
PreSales Support: good bye

#126   SYC

SYC

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 20:25

μιλάμε ότι είναι πολύ απατεώνες οι ανθρωποι
και εντάξει ακόμα δεν έχουμε πάρει τις καρτούλες για να τις δοκιμάσουμε αλλά τουλάχιστον όσον αφορά
την εξυπηρέτηση και την διαδικασία αποστολής παίρνουν όχι απλώς μείον αλλά είναι πραγματικά άχρηστοι
Στην τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί τους ακόμα επιμένουν ότι έχουν στείλει το δέμα......
Κι αν δεν φανεί λέει την Δευτέρα στην ταχυδρομική ο αριθμός αποστολής θα προσπαθήσουν να κάνουν .....κάτι.....
Μας έπρηξαν

#127   dro

dro

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 20:30

και εντάξει ακόμα δεν έχουμε πάρει τις καρτούλες για να τις δοκιμάσουμε αλλά τουλάχιστον όσον αφορά
την εξυπηρέτηση και την διαδικασία αποστολής παίρνουν όχι απλώς μείον αλλά είναι πραγματικά άχρηστοι
Στην τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί τους ακόμα επιμένουν ότι έχουν στείλει το δέμα......
Κι αν δεν φανεί λέει την Δευτέρα στην ταχυδρομική ο αριθμός αποστολής θα προσπαθήσουν να κάνουν .....κάτι.....
Μας έπρηξαν

Εγω δε σας παρουσιασα ολο το διαλογο.Του ζητησα να μου πει που βρισκεται η παραγγελια μου δινοντας του στο τσατ τον αριθμο ID 17720 και μου απανταει οτι δεν το εβλεπε!Του κανω αντιγραφη επικολληση την παραγγελια μου απο το σαιτ τους και αμεσως μου λεει Ok i see .Ε τα υπολοιπα τα ξερετε απο πριν.

#128   dro

dro

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 20:41

Μας έπρηξαν

Εσυ αναλογα αυτα που μας σερβιρουν εχεις να παραλαμβανεις μπορει και μεσα στην εβδομαδα λεμε τωρα...γιατι εμενα μου εγραψε οτι ειναι σταθερη η ενημερωση που βλεπει εκεινος για 4 ημερες.Και οτι εαν γινει αποστολη σημερα θα ενημερωθει τη νυχτα το tracking και να τσεκαρω αυριο.Αυτο το (αποστολη σημερα) ας ππουμε οτι το δεχομαι διοτι χθες μολις παρηγγειλα μια gevey απο την Αγγλια απο το eBay και σημερα κιολας μου γραφει dispached 8-5-2011 !!Αυτος ο πωλητης ομως εχει πουλησει μεχρι τωρα 750 καρτες.

#129   dro

dro

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 20:46

PreSales Support: Information on your item is not yet available. If the International Signed For® item was posted today please note that the majority of items are tracked during the night. Please try again tomorrow.
PreSales Support: i see 4 day and no movemnt on this
PreSales Support: i check with manager now
PreSales Support: i made a note now and will check in 3 days and if still no movement will action to send via dhl this week thanks

#130   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2011 - 11:52

παιδια εγω τους εστειλα μαιλ, να ακυρωσουν την παραγγελεια μου αφου πηρα επιστροφη απο τo paypal αλλα τους τα εγραψα λιγο χοντροκομενα, του στυλ: since i found out that your company is scamming people selling gevey with a new name claiming that does shit loads of things that its only imaginary i canceled my order got a refund from paypal an i dont wish u to send it to me,
το μονο που μου απαντησαν ειναι: ok just dont accet the item since we have already ship it, και η αληθεια ειναι οτι ειμαι σε πειρασμο αν θα το δεχτω η οχι... αν και εχω παραγγειλει ηδη gevey που θα ερθει στανταρ ποιο γρηγορα... :P

#131   Baz

Baz

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2011 - 12:19

Παιδιά,

διαβάστε το παρακάτω link. Τα πράγματα MAΛΛΟΝ δεν είναι καλά....

http://www.iphone4ja...im-is-fake.html

#132   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2011 - 12:40

Νομίζω πλέον τις στέλνουν πακέτο με γυαλοχαρτο να τις λιμαρεις για να χωράνε χαχαχα

#133   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα

Δημοσίευση 09/05/2011 - 15:27

Μόλις παρελαβα την rebel τελικά ήρθε πρώτη από την gevey O.o χωράει στο sim tray χωρίς λιμαρισμα τελικά ! Αλλά δεν την βλέπω να δουλεύει ούτε με τον τροπο της gevey

#134   SYC

SYC

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 19:11

τελικα δεν μας είπες τα κατάφερες να την κάνεις να δουλεψει ή μας δουλεύουν μόνο αυτοί ψιλό γαζί;
Προσωπικά έχω αρχίσει και τους χώνω μπινελίκια στην ιστοσελίδα τους

#135   dro

dro

iPH newbie

• 44 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 20:55

Πριν λιγο ανεβασαν αυτο το βιντεο αλλα δε μας δειχνουν εξ αρχης οτι ειναι κλειδωμενο ετσι νομιζω η κανω λαθος; Χωρις 112 χωρις τιποτα!Αφου μου ειπε χθες στο τσατ ο αλλος αν δε δουλευει η ρεμπελ ειναι σα να του λεω οτι η γη ειναι στασιμη!Λες για τα μπινελικια να το βαλανε;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες