Rebel Micro Sim Card
Δημοσίευση 06/05/2011 - 20:52
τι κανω? την παραλαμβανω κανονικα? αφου τα λεφτα μου τα επεστρεψαν... η στελνω το πακετο πισω? αλλα σιγα μην πληρωσω μεταφορικα για να τους το δωσω πισω,
εχει καποιος την παραμικρη ιδεα τι να κανω?
Ad
Δημοσίευση 06/05/2011 - 21:58
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ούτε σε ένα μήνα
Δημοσίευση 07/05/2011 - 04:08
Δημοσίευση 07/05/2011 - 18:14
Περίμενε πρώτα να σε ειδοποιήσουν αν έχουν την τσίπα να το επιστρέψεις και μετά θα δούμε. Πάντως εγώ στο track & trace του royal mail δεν έχω καμία ενδειξη για το που βρίσκεται το δέμα ενω μου έδωσαν αριθμό εδώ και 4 μέρες!!!!!!!Στο site της dhl δείχνει ότι έχει φύγει και έρχεται με το tracking number που μου δώσανε ενημερώνω όταν και αν παραλάβω
Δημοσίευση 08/05/2011 - 19:12
PreSales Support: 17720
PreSales Support: RJ795260299GB
PreSales Support: let me check tracking
PreSales Support: Information on your item is not yet available. If the International Signed For® item was posted today please note that the majority of items are tracked during the night. Please try again tomorrow.
PreSales Support: i see 4 day and no movemnt on this
PreSales Support: i check with manager now
PreSales Support: i made a note now and will check in 3 days and if still no movement will action to send via dhl this week thanks
Drosos Drosos: I want to cancel dear my order and take my money back.I can't wait any more.
PreSales Support: but its sent already
PreSales Support: and cant cancel till we get back order
Drosos Drosos: Answer me i ask again!! Does rebelsimcard unlock the iPhone4? Yes or no !!!?
PreSales Support: of cource it does
PreSales Support: thats like asking me does the earth spin around
PreSales Support: or is it stationary
PreSales Support: please search website news sections
PreSales Support: for 3 years history
Drosos Drosos: There are video on youtube that the rebel can't unlock the iPhone4!Are you sure
PreSales Support: look sir i dont have time for this
PreSales Support: im on sales
PreSales Support: and lllosing commisions
PreSales Support: if like i can arrange cancel this order
Drosos Drosos: Cancel my order NOW!!!!!
Drosos Drosos: I got a claim on PayPal
PreSales Support: its simple
PreSales Support: order is sent
PreSales Support: dont accept parcel
PreSales Support: and when arrives you get refund then
PreSales Support: if you can read our website
PreSales Support: and see out histry and have doubts about us
PreSales Support: its bettter you dont use our products
PreSales Support: good bye
Δημοσίευση 08/05/2011 - 20:25
και εντάξει ακόμα δεν έχουμε πάρει τις καρτούλες για να τις δοκιμάσουμε αλλά τουλάχιστον όσον αφορά
την εξυπηρέτηση και την διαδικασία αποστολής παίρνουν όχι απλώς μείον αλλά είναι πραγματικά άχρηστοι
Στην τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί τους ακόμα επιμένουν ότι έχουν στείλει το δέμα......
Κι αν δεν φανεί λέει την Δευτέρα στην ταχυδρομική ο αριθμός αποστολής θα προσπαθήσουν να κάνουν .....κάτι.....
Μας έπρηξαν
Δημοσίευση 08/05/2011 - 20:30
Εγω δε σας παρουσιασα ολο το διαλογο.Του ζητησα να μου πει που βρισκεται η παραγγελια μου δινοντας του στο τσατ τον αριθμο ID 17720 και μου απανταει οτι δεν το εβλεπε!Του κανω αντιγραφη επικολληση την παραγγελια μου απο το σαιτ τους και αμεσως μου λεει Ok i see .Ε τα υπολοιπα τα ξερετε απο πριν.μιλάμε ότι είναι πολύ απατεώνες οι ανθρωποι
και εντάξει ακόμα δεν έχουμε πάρει τις καρτούλες για να τις δοκιμάσουμε αλλά τουλάχιστον όσον αφορά
την εξυπηρέτηση και την διαδικασία αποστολής παίρνουν όχι απλώς μείον αλλά είναι πραγματικά άχρηστοι
Στην τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί τους ακόμα επιμένουν ότι έχουν στείλει το δέμα......
Κι αν δεν φανεί λέει την Δευτέρα στην ταχυδρομική ο αριθμός αποστολής θα προσπαθήσουν να κάνουν .....κάτι.....
Μας έπρηξαν
Δημοσίευση 08/05/2011 - 20:41
Εσυ αναλογα αυτα που μας σερβιρουν εχεις να παραλαμβανεις μπορει και μεσα στην εβδομαδα λεμε τωρα...γιατι εμενα μου εγραψε οτι ειναι σταθερη η ενημερωση που βλεπει εκεινος για 4 ημερες.Και οτι εαν γινει αποστολη σημερα θα ενημερωθει τη νυχτα το tracking και να τσεκαρω αυριο.Αυτο το (αποστολη σημερα) ας ππουμε οτι το δεχομαι διοτι χθες μολις παρηγγειλα μια gevey απο την Αγγλια απο το eBay και σημερα κιολας μου γραφει dispached 8-5-2011 !!Αυτος ο πωλητης ομως εχει πουλησει μεχρι τωρα 750 καρτες.μιλάμε ότι είναι πολύ απατεώνες οι ανθρωποι
Μας έπρηξαν
Δημοσίευση 08/05/2011 - 20:46
PreSales Support: i see 4 day and no movemnt on this
PreSales Support: i check with manager now
PreSales Support: i made a note now and will check in 3 days and if still no movement will action to send via dhl this week thanks
Δημοσίευση 09/05/2011 - 11:52
το μονο που μου απαντησαν ειναι: ok just dont accet the item since we have already ship it, και η αληθεια ειναι οτι ειμαι σε πειρασμο αν θα το δεχτω η οχι... αν και εχω παραγγειλει ηδη gevey που θα ερθει στανταρ ποιο γρηγορα...
Δημοσίευση 09/05/2011 - 12:19
διαβάστε το παρακάτω link. Τα πράγματα MAΛΛΟΝ δεν είναι καλά....
http://www.iphone4ja...im-is-fake.html
Δημοσίευση 09/05/2011 - 12:40
Δημοσίευση 09/05/2011 - 15:27
Δημοσίευση 10/05/2011 - 19:11
Προσωπικά έχω αρχίσει και τους χώνω μπινελίκια στην ιστοσελίδα τους
Δημοσίευση 10/05/2011 - 20:55
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες