Δημοσίευση 27/12/2011 - 22:26
Παιδια και μονο που σκεφτομαι οτι καποιος μπορει να μου το κλεψει τρελαινομαι(700σχεδον ευρω εσκασα)!
Απο κει και περα η καλυτερη κ καλυτεροτερη λυση θα ηταν αυτη του παροχου,οπου θα μπορουσαν να μπλοκαρουν το τηλ απο το imei,ομως απο τη στιγμη που υπαρχουν ανθρωποι στοκοι που βασιζοντε σ'αυτους καποια πραγματακια ομορφα,και δεν τα κανουν,παμε παρακατω.
Η αλλη λυση ειναι με το "find my iphone" που λετε,αλλα θα πρεπει η εφαρμογη για να λειτουργει να ειναι ανοιχτη η iphone συσκευη,και το κλεφτρονει το πρωτο πραγμα που θα κανει ειναι να τη κλεισει.
Απο την αλλη οι αααααλλοι στοκοι απο την apple ,βαλαν στο iphone κωδικο ασφαλειας αλλα με το power off ,να απενεργοποιει το τηλ κανονικα,καθιστοντας καθε αντικλεπτικη εφαρμογη ,αχρηστη.
Και ερχομαι εδω εγω νεος με τις λιγες γνωσεις και ρωτω?
Δεν υπαρχει καποια εφαρμογουλα που ο κωδικος ασφαλειας να υπαρχει και στο slider πριν κλεισει το iphone?ωστε να κλειδωνει και το κλεισιμο με τον κωδικο ασφαλειας(κατι που δεν καναν οι να μη πω στην apple)
Tοσες εφαρμογες υπαρχουν ,δεν υπαρχει ή δεν εχει σκεφτει κανενας κατι τετοιο(μονο το πως θα κανουν τα εικονιδια κολοτουμπες και πως θα γραφει το ονομα μου αντι για cosmote,σκεφτοντε)
Υ.Γ.Απο τη στιγμη που το τηλ ειναι ενεργοποιημενο και δεν δυναται δυνατη η απενεργοποιηση του ,περισσοτερες πιθανοτητες υπαρχει να βρεθει νομιζω με καποια εφαρμογη οπως το finder.
Απο την αλλη για να μη μπορει ο αλλος να το απενεργοποιησει βγαζοντας τη μπαταρια,καλη ιδεα θα ητανε ειδικα βιδακια ασφαλειας (πως εχουν τα αυτοκινητα για τις ζαντες)....