Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Διαθέσιμη η 4.3.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
422 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:33

ασε φιλε μου η 4.2.1 εγινε συλλεκτική,εγω και καποιοι αλλοι το φωναζαμε να μην γινει update αλλα εκει :lol: ....Τελος πάντων

συμφωνω απολυτα......και εγω στην 4.2.1 ειμαι και δεν με βλεπω με τπτ να την αλλαζω........

κατι ασχετο τωρα...........επειδη δεν ειμαι και ο καταληλοτερος γυρω απο το iPhone θα ηθελα να κανω μια ερωτηση....

υποθετικο παντα ερωτημα,αλλα το σκεφτηκα μετα την μικρη περιπετεια που επaθα,εγω ειμαι στην 4.2.1,αλλα για καποιον λογο κατι παθανει το τηλ(χτυπα ξυλο) μου και το στελνω στο service,κατα πασα πιθανοτιτα θα κανουνε μετα update σε αλλη vertion...το ερωτημα ειναι αν εγω χωρις ποτε να εχω κανει jb να μην εχω κρατημενα τα SHSH ΤΗς 4.2.1 υπαρχει καποιος τροπος να ξαναγυρισω στην προηγουμενη εκδοση παντα με προyποθεση να γινει update????\

συγνωμη αν βγαινω offtopic αλλα ειναι ενα θεμα που με απασχολει........

ευχαριστω και παλι..............

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:35

συμφωνω απολυτα......και εγω στην 4.2.1 ειμαι και δεν με βλεπω με τπτ να την αλλαζω........

κατι ασχετο τωρα...........επειδη δεν ειμαι και ο καταληλοτερος γυρω απο το iPhone θα ηθελα να κανω μια ερωτηση....

υποθετικο παντα ερωτημα,αλλα το σκεφτηκα μετα την μικρη περιπετεια που επaθα,εγω ειμαι στην 4.2.1,αλλα για καποιον λογο κατι παθανει το τηλ(χτυπα ξυλο) μου και το στελνω στο service,κατα πασα πιθανοτιτα θα κανουνε μετα update σε αλλη vertion...το ερωτημα ειναι αν εγω χωρις ποτε να εχω κανει jb να μην εχω κρατημενα τα SHSH ΤΗς 4.2.1 υπαρχει καποιος τροπος να ξαναγυρισω στην προηγουμενη εκδοση παντα με προyποθεση να γινει update????\

συγνωμη αν βγαινω offtopic αλλα ειναι ενα θεμα που με απασχολει........

ευχαριστω και παλι..............

βασικα φιλε μου χωρις cydia δεν υπαρχουν shsh.Εαν φυγει για service και γινει update ,που θα γινει τοτε buy buy 4.2.1 .

#228   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:39

βασικα φιλε μου χωρις cydia δεν υπαρχουν shsh.Εαν φυγει για service και γινει update ,που θα γινει τοτε buy buy 4.2.1 .

ευχαριστω ,το ειχα καταλαβει αλλα ηθελα και μια απαντηση απο καποιους που γνωριζουν τα πραγματα πολυ καλυτερα απο μενα...........

λοιπον υπαρχει περιπτωση να κανουμε jb στην 4.2.1????θα ηθελα παρακαλω εναν οδηγο,για το jb ,και μετα εναν αλλο για το πως το επαναφερουμε σε προηγουμενη εκδοση......

φενετε θα ειναι μεγαλο το βραδυ αποψε........χαχαχα

#229   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:41

ευχαριστω ,το ειχα καταλαβει αλλα ηθελα και μια απαντηση απο καποιους που γνωριζουν τα πραγματα πολυ καλυτερα απο μενα...........

λοιπον υπαρχει περιπτωση να κανουμε jb στην 4.2.1????θα ηθελα παρακαλω εναν οδηγο,για το jb ,και μετα εναν αλλο για το πως το επαναφερουμε σε προηγουμενη εκδοση......

φενετε θα ειναι μεγαλο το βραδυ αποψε........χαχαχα

εδω θα βρεις οτι ζητας ,οπου μπερδευτης εδω ειμαστε http://www.iphonehel...ilbreak-unlock/

#230   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:50

εδω θα βρεις οτι ζητας ,οπου μπερδευτης εδω ειμαστε http://www.iphonehel...ilbreak-unlock/

ευχαριστω..............εχει δουλεια αποψε..........χαχαχαχα

#231   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:51

τιποτα καλο διαβασμα εδω ειμαστε οτι θες

#232   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:59

φιλαρακι δες αυτον τον οδηγο για jb 4.2.1 ,αλλα αντι για την rc5 εχει βγει κ η rc6.1 θα στη στειλω σε λιγο αν τη θες.επισης διαβασε αυτο και αυτο που ειναι βασικα να ξερεις τι κανεις κ γτ το κανεις

υγ:παρε κ το λινκ για την rc6.1
στο σημειο του οδηγου που σου λεει να κανεις gp με rc5,κανε με την rc6.1 που ειναι η τελευταια εκδοση κ εχει διορθωμενα τα bug της rc5

Τελευταία επεξεργασία από: maserrr, 15/04/2011 - 22:02

#233   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 22:05

φιλαρακι δες αυτον τον οδηγο για jb 4.2.1 ,αλλα αντι για την rc5 εχει βγει κ η rc6.1 θα στη στειλω σε λιγο αν τη θες.επισης διαβασε αυτο και αυτο που ειναι βασικα να ξερεις τι κανεις κ γτ το κανεις

υγ:παρε κ το λινκ για την rc6.1
στο σημειο του οδηγου που σου λεει να κανεις gp με rc5,κανε με την rc6.1 που ειναι η τελευταια εκδοση κ εχει διορθωμενα τα bug της rc5

ok.....θα ακολουθησω τις συμβουλες σας,αν κατι στραβωσει θα εχετε νεα μου συντομα......
αλλα θελει πολυ διαβασμα........

#234   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 22:06

ok.....θα ακολουθησω τις συμβουλες σας,αν κατι στραβωσει θα εχετε νεα μου συντομα......

αμα δεν παιδευτείς δεν θα την μαθεις την συσκευη :)

#235   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 15/04/2011 - 22:07

καθε μερα θα διαβαζεις κ καθε μερα θα μαθαινεις και καινουρια πραγματα...δε μαθαινονται ολα

#236   sotistza

sotistza

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2011 - 09:08

Έχει παρατηρήσει κανείς κοληματάκια στην οθόνη με iOS 4.3.2 σε 4αρι???

#237   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 16/04/2011 - 09:54

This device isn't eligible for the requested build όταν πάω να κάνω update το iphone από fresh 4.2.1? wtf ?

#238   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 16/04/2011 - 10:27

This device isn't eligible for the requested build όταν πάω να κάνω update το iphone από fresh 4.2.1? wtf ?

το πρόβλημα προφανώς ήταν το mbp 10.6.7 snowleopard το έκανα σε win7 pc και δούλεψε..

είχαν προηγηθεί.. επαναληψη του download του firmware και restarts iphone/macbook

#239   arisgamatos

arisgamatos

iPH Enthousiast

• 490 μηνύματα
  • Twitter:@arisyo13
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:arisyo13

Δημοσίευση 16/04/2011 - 12:11

παντως παιδια για οσους λενε οτι ειχαν προβληματα με την μπαταρια στην 4.3.1 τωρα το νεο update σε 4.3.2 διορθωνει τα προβληματα μπαταριας οπως διαβασα στο wikipedia.. οσοι αναβαθμισαν να μας πουν και εμας

#240   DarkNight04

DarkNight04

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2011 - 12:39

Επισης οσοι αναβαθμισαν σε 4.3.2 να μας πουν αν διορθωνεται η διαρκεια της μπαταριας και αν παρατηρισαν καμια αλλαγη στα Bluetooth..:)!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες