Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Διαθέσιμη η 4.3.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
422 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:12

Ax είσαι και εσύ από τους άτυχους έ...?

Να σου στείλω το τηλέφωνο μου με πμ να τα κάνουμε όλα μια ανακεφαλαίωση μήπως βγάλουμε άκρη και λύση στο πρόβλημα σου?

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:14

η πήγαινε μεσα απο το sbsettings - more - substrate add ons.. Και βαλτες ολες off respring δες εισαι οκ ,εαν ναι μετα άνοιξε τες μια μια και δες ποια σου δημιουργεί το πρόβλημα.....Μπορει να σου δημιουργει καποια εφαρμογη το προβλημα

#213   viperlesgr

viperlesgr

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:17

Eγώ πάντως θα το ξαναπώ οτι μετα απο 1 1/2 χρόνο που έχω το 3gs για πρώτη φορά με την 4.3.1 έμεινα χωρίς j/b και δεν ξέρω αν ήταν η 4.3.1 ή η έλλειψή jb είχα απιστευτη μπαταρία ,ειχα ανεβάσει παλιότερα και screenshot και απο χτές που έβαλα 4.3.2 μετα το restore είχα 90% δεν φόρτισα και με κανα 15λεπτο 3G (internet), ανοιχτό wifi ,γνωστοποιήσεις (viber,whatsup,facebook,twitter), υπηρεσίες τοποθεσίας και bluetooth αυτη τη στιγμή έχω 57% ,δηλαδη καταναλωσε 33% με 20 ώρες αναμονής και 2 ώρες χρήση .Εμενα καλο μου φαίνεται ! .

Δεν ξέρω.Αρχίζω να πιστεύω οτι jb και μπαταρία δεν πάνε μαζί .Μπορεί και να είναι η ιδέα μου και τους τελευταίους 2 μήνες που δεν ειμαι jb να το χρησιμοποιώ λιγοτερο για βλακείες και περισσότερο για δουλειά .

#214   angelosath

angelosath

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:19

Ax είσαι και εσύ από τους άτυχους έ...?

Να σου στείλω το τηλέφωνο μου με πμ να τα κάνουμε όλα μια ανακεφαλαίωση μήπως βγάλουμε άκρη και λύση στο πρόβλημα σου?

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα, αλλά δε με παίρνει ο χρόνος αυτή τη στιγμή. Θα συνεχίσω απο αύριο τα clean restore, και θα ξαναεπικοινωνήσω.
Πάντως, για να σου θυμίσω, σε θέμα για την 4.3.1, μαζί σου είχα μιλήσει για το ίδιο πρόβλημα. Πίστευα πως θα το έλυνα με τη 4.3.2.
Το απίστευτο είναι οτι με την 4.3 που ήρθε δεν υπήρχε πρόβλημα.

#215   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:20

Eγώ πάντως θα το ξαναπώ οτι μετα απο 1 1/2 χρόνο που έχω το 3gs για πρώτη φορά με την 4.3.1 έμεινα χωρίς j/b και δεν ξέρω αν ήταν η 4.3.1 ή η έλλειψή jb είχα απιστευτη μπαταρία ,ειχα ανεβάσει παλιότερα και screenshot και απο χτές που έβαλα 4.3.2 μετα το restore είχα 90% δεν φόρτισα και με κανα 15λεπτο 3G (internet), ανοιχτό wifi ,γνωστοποιήσεις (viber,whatsup,facebook,twitter), υπηρεσίες τοποθεσίας και bluetooth αυτη τη στιγμή έχω 57% ,δηλαδη καταναλωσε 33% με 20 ώρες αναμονής και 2 ώρες χρήση .Εμενα καλο μου φαίνεται ! .

Δεν ξέρω.Αρχίζω να πιστεύω οτι jb και μπαταρία δεν πάνε μαζί .Μπορεί και να είναι η ιδέα μου και τους τελευταίους 2 μήνες που δεν ειμαι jb να το χρησιμοποιώ λιγοτερο για βλακείες και περισσότερο για δουλειά .

φιλε μου απο οτι φαινεται ναι σε καποια firmware to j/b δυσκολευει τα πραγματα στην μπαταρια .Αυτο ομως δεν ισχυει για ολα

#216   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:20

Ok  φίλε μου όποτε έχεις χρόνο στείλε πμ να μιλήσουμε να το δούμε μήπως το λύσουμε το πρόβλημα σου...

Καλή συνέχεια...;-)

#217   angelosath

angelosath

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:21

η πήγαινε μεσα απο το sbsettings - more - substrate add ons.. Και βαλτες ολες off respring δες εισαι οκ ,εαν ναι μετα άνοιξε τες μια μια και δες ποια σου δημιουργεί το πρόβλημα.....Μπορει να σου δημιουργει καποια εφαρμογη το προβλημα

Φίλε Ηρακλή, η 4.3.2 δεν είναι j/b

#218   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:23

ωχ τοτε φιλε μου κανε restore μεσα απο το itunes .Aυτος ειναι και ο σκοπος του restore στην πραγματικοτητα ,το κανεις οταν αντιμετωπιζεις προβληματα με την συσκευη .Ευχομαι να πετυχει φιλε μου

#219   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Είναι αλλά tethered ....;-)

#220   lazyd2

lazyd2

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • GameCenter:LazyDog2

Ειναι. Απλα ειναι tethered ακομη :)

edit: με προλαβε ο Κωστας

Τελευταία επεξεργασία από: lazyd2, 15/04/2011 - 21:24

#221   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:24

εαν καταλαβα καλα θες να πεις οτι δεν εισαι j/b γι αυτο σου εγραψα το προηγουμενο ποστ

#222   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:24

jailbreak 4.3.2 tethered....;-)

#223   angelosath

angelosath

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:25

εαν καταλαβα καλα θες να πεις οτι δεν εισαι j/b γι αυτο σου εγραψα το προηγουμενο ποστ

Αυτό έλεγα! ;)
Γνωρίζω για το tethered...

#224   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:26

Αυτό έλεγα! ;)
Γνωρίζω για το tethered...

ωραια αφου εχεις προβλημα μην κανεις ακομα j/b κανε αυτο που σου ειπα ,και εαν πανε μετα ολα καλα τοτε κανεις j/b

#225   angelosath

angelosath

iPH newbie

• 95 μηνύματα

Δημοσίευση 15/04/2011 - 21:30

Πρέπει να έχω κάνει μέχρι στιγμής 10 restore στην 4.3.1, και 3-4 στην 4.3.2... :lol: , στο τέλος θα το κάψω απο τα restore. Δε πειράζει, τα λέμε αύριο μάγκες, καλά να περάσετε το βράδυ σας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες