Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: mpatakis, 18/04/2011 - 23:27
Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:25
Τελευταία επεξεργασία από: mpatakis, 18/04/2011 - 23:27
Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:31
Τελευταία επεξεργασία από: Mensana, 18/04/2011 - 23:34
Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:36
Τελευταία επεξεργασία από: mpatakis, 18/04/2011 - 23:45
Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:39
απο αγγλια κανιε καμια 10 μερες...αλλα παλι παιζεται...εξαρταται απο πολλους παραγοντες κ ενας απο αυτους ειναι τι συνεργασια κανιε ο πωλητης κ με ποια μεταφορικη..οσο για την αλλαγη νομισματος να μπαινεις στο xe currency απο google..yparxei k se app στο iphone
Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:44
εχω δοσει μεχρι τωρα για αγορες απο ιντερνετ πανω απο 8000 ευρω και παντα εβριζα το paypal για το συγκεκριμενο θεμα...Και κάτι σημαντικό να ξέρετε όσοι χρησιμοποιείται το paypal.
Να μην αφηνεις το paypal να κανει την αλλαγη νομισματος αλλα να χρεωνεις την πιστωτικη σου με συναλλαγμα. Της τραπεζας η αλλαγη θα ειναι με τις τρεχουσες τιμες την ωρα της χρεωσης της πιστωτικης σου...
Δοκιμασμενα πιο φθηνο (ειδικα στα μεγαλα ποσα) και απλο...
Για να το κάνετε αυτό θα μπείτε στο λογαριασμό σας και θα ακολουθήσετε την εξής διαδρομή:
Paypal.com -> Profile -> Financial Information μενού -> My preapproved payments -> Set available funding resources -> Conversion options (στην πιστωτική που μας ενδιαφέρει, αν έχουμε περισσότερες από μία) -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
Και αυτό, γιατί βάζουν ότι ισοτιμία θέλουν. Έχω κάνει πάρα πολλές αγορές και πάντα είχα την απορία γιατί ενώ το δολάριο έναντι του ευρώ είχε πχ. τη στιγμή της αγοράς μου 1,41 η χρέωση της κάρτας μου γινόταν με 1,37. Ω ναι!! Και μου άνοιξαν τα μάτια πριν λίγο καιρό κι΄εμένα, τυχαία. Αποτέλεσμα η τελευταία χρέωση που έγινε ήταν με την ισοτιμία εκείνης της στιγμής. Απλό...
Εδώ είχε ξαναγίνει η συζήτηση πριν 20 μέρες My link
Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:46
ωραίος! Το έφτιαξα φίλε mensana ... Σε ευχαριστω θερμά!
Δημοσίευση 18/04/2011 - 23:51
Το συζητάς; Ξέρεις τι μπινελίκια είχα ρίξει εγώ με το paypal? Ενώ πριν χρεώσω την κάρτα μου έψαχνα την επίσημη ισοτιμία ευρώ δολαρίου, και την έβρισκα, λέμε τώρα 1,40 μόλις έκανα την αγορά και έλεγχα το paypal νάτο το αγγούρι. Να το λογαριάζει πάντα λιγότερο κατά 5 λεπτά. Δεν είναι δραματική η διαφορά ειδικά στα μικρά ποσά, απλά είναι η απατεωνιά τους. Το έψαξα λίγο, και να το κόλπο που σας περιέγραψα. Από τότε η ισοτιμία χρέωσης σε κάθε αγορά μου είναι η επίσημη.εχω δοσει μεχρι τωρα για αγορες απο ιντερνετ πανω απο 8000 ευρω και παντα εβριζα το paypal για το συγκεκριμενο θεμα...
λες τωρα που το εκανα και εγω να γλυτωσουμε κανενα φραγκο??
για να δουμε στην επομενη αγορα!!??
thanks για το tip!
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:00
σου ζητησαν επιβεβαιωση διευθυνσης επειδη εισαι νεος χρηστης (στο μελλον η διευθυνση σου παλι θα φαινεται σαν ανεπιβεβαιωτη, καθοτι ειμαστε στην ελλαδα..)Καλησπέρα παιδιά.... Μια βοήθεια! Είναι η πρώτη μου αγορα απο eBay!
Μετα την αγορά μου ήρθε ένα mail και έλεγε κάτι για επιβεβαίωση ....παρόλο που έχουν πάρει τα χρήματα απο την κάρτα μου και μου είπε ότι η συναλαγη πραγματοποιήθηκε ....να το αγνοησω το mail? λέει "Please send us your postal address and payment. The following payment methods
are accepted: Money Order/Banker's Draft, Personal Cheque, PayPal
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:02
δεν θα εδινα 41$ για να αγορασω απο χονκ κονγκ, το βρισκω πολυ ακριβο με αμφιβολη ποιοτητα, τους εχω παντα σαν εσχατες λυσειςΦίλε mpatakis να εκμεταλλευτώ λίγο το topic σου για να μην σηκώνω άλλο, μιας και αυτό που θέλω να δείτε έχει σχέση με το ebay και θέλω να μου πείτε αν τις γνωρίζετε αυτές τις θήκες, και εφόσον το ερώτημα το οποίο έθεσες νομίζω ότι λύθηκε;
My link Καμιά γνώμη;
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:04
σου ζητησαν επιβεβαιωση διευθυνσης επειδη εισαι νεος χρηστης (στο μελλον η διευθυνση σου παλι θα φαινεται σαν ανεπιβεβαιωτη, καθοτι ειμαστε στην ελλαδα..)
συνηθως αντικειμενα απο αγγλια κανουν γυρω στην 1 βδομαδα για να φτασουν ελλαδα
βασικη σημειωση
προς ολους τους χρηστες του paypal:
εχετε υπ οψην οτι χρηματα μπορουν να τραβηχτουν απο την καρτα που εχετε δηλωσει ανετα,
αλλα σε περιπτωση επιστροφης χρηματων, μπαινουν στο λογαριασμο σας του paypal, αλλα ΔΕΝ μπορει να γινει καταθεση σε καρτα, ΜΟΝΟ σε τραπεζικο λογαριασμο
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:05
δεν θα εδινα 41$ για να αγορασω απο χονκ κονγκ, το βρισκω πολυ ακριβο με αμφιβολη ποιοτητα, τους εχω παντα σαν εσχατες λυσεις
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:06
Εγω φτανω εδω Paypal.com -> Profile -> Financial Information μενού -> My preapproved payments -> Set available funding resources και δε μου χει πουθενα επιλογη για Conversion options...Γιατι?Και κάτι σημαντικό να ξέρετε όσοι χρησιμοποιείται το paypal.
Να μην αφηνεις το paypal να κανει την αλλαγη νομισματος αλλα να χρεωνεις την πιστωτικη σου με συναλλαγμα. Της τραπεζας η αλλαγη θα ειναι με τις τρεχουσες τιμες την ωρα της χρεωσης της πιστωτικης σου...
Δοκιμασμενα πιο φθηνο (ειδικα στα μεγαλα ποσα) και απλο...
Για να το κάνετε αυτό θα μπείτε στο λογαριασμό σας και θα ακολουθήσετε την εξής διαδρομή:
Paypal.com -> Profile -> Financial Information μενού -> My preapproved payments -> Set available funding resources -> Conversion options (στην πιστωτική που μας ενδιαφέρει, αν έχουμε περισσότερες από μία) -> Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
Και αυτό, γιατί βάζουν ότι ισοτιμία θέλουν. Έχω κάνει πάρα πολλές αγορές και πάντα είχα την απορία γιατί ενώ το δολάριο έναντι του ευρώ είχε πχ. τη στιγμή της αγοράς μου 1,41 η χρέωση της κάρτας μου γινόταν με 1,37. Ω ναι!! Και μου άνοιξαν τα μάτια πριν λίγο καιρό κι΄εμένα, τυχαία. Αποτέλεσμα η τελευταία χρέωση που έγινε ήταν με την ισοτιμία εκείνης της στιγμής. Απλό...
Εδώ είχε ξαναγίνει η συζήτηση πριν 20 μέρες My link
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:09
Εγω φτανω εδω Paypal.com -> Profile -> Financial Information μενού -> My preapproved payments -> Set available funding resources και δε μου χει πουθενα επιλογη για Conversion options...Γιατι?
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:12
ναι, αλλα ακομη δεν φαινεται σαν ταυτοποιημενη (επιβεβαιωμενη) η διευθυνση μου (μετα 10 χρονια χρησης )Ίσως και να ζητάει το paypal να κάνει την κάρτα που έχει συνδέσει με αυτό verified.(ταυτοποίηση) To έχεις κάνει αυτό;
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες