[Οδηγός] RedSn0w RC13 Untethered Jailbreak 4.3.2 (Windows)
Δημοσίευση 23/04/2011 - 20:47
To έκανες...?
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Ad
Δημοσίευση 23/04/2011 - 20:48
σε οσους κολλαει στο ramdisk πηγαινετε στο redsn0w.exe δεξι click-> properties -> compatibility mode-> windows xp. Μετα καντε run to redsnow.exe as administrator. Για windows 7.... μαλλον ισχυει και για vistaΠαιδιά καλησπέρα και καλή ανάσταση σε όλους!
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
Κατά την διαδικασία του jb (3gs) σε windows vista κρασάρει το redsnOw κατά το φόρτωμα των RAMdisk (Βήμα 12 του οδηγού που υπάρχει στο forum) και τελικά το κλείνουν εντελώς τα windows γιατί δεν αποκρίνεται?
Καμιά ιδέα γιατί το κάνω πρώτη φορά?
Δημοσίευση 23/04/2011 - 20:48
Δημοσίευση 23/04/2011 - 21:58
Τσεκάρω στα properties compatibility με WinXP SP2 και τρέχω to redsnow ως administrator, αλλά κρασάρει στο ramdisk.
Δοκίμασα και restart στο PC, μια από τα ίδια...
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει!
Δημοσίευση 23/04/2011 - 22:12
Φίλε μου κι εμένα σαν αρχείο zip μου κατεβαίνει, μην ανυσηχείς απλώς μετονόμασε το αρχείο σε ipsw και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Επίσης αν έχεις τα windows 7 πήγαινε στο κέντρο ενεργειών άνοιξε το και πήγαινε στην προβολή πληροφοριών επιδόσεων άνοιξε την , πάτα εργαλεία για προχωρημένους και ανοιξε τη διαχείριση εργασιών , ψάξε το redsn0w.exe και με δεξί κλικ πατα ορισμος συνάφειας και κλίκαρε μόνο το CPU 1.
Δεν σε αφηνει να επιλεξεις winxp sp3? δοκιμασε και το απο πανω, αλλαξε και θυρα στο pc, μην το βαζεις σε μπροστινη.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Τσεκάρω στα properties compatibility με WinXP SP2 και τρέχω to redsnow ως administrator, αλλά κρασάρει στο ramdisk.Δοκίμασα και restart στο PC, μια από τα ίδια...Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει!
Δημοσίευση 24/04/2011 - 03:30
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Τσεκάρω στα properties compatibility με WinXP SP2 και τρέχω to redsnow ως administrator, αλλά κρασάρει στο ramdisk.
Δοκίμασα και restart στο PC, μια από τα ίδια...
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει!
Εν ανάγκη άλλαξε και pc, έχεις κάποιο άλλο εύκαιρο για να κάνεις αυτή τη δουλειά ?
Δημοσίευση 24/04/2011 - 05:30
Ειναι η πρωτη φορα που εβαλα το jailbreak και παρολο που εκανα την εγκατασταση δεν ειδα διαφορα!!
Δημοσίευση 24/04/2011 - 07:48
Σαν τι περίμενες..?
Όταν κάνουμε jb το μηλόφωνο μας το μόνο που ξεχωρίζει είναι το Cydia από εκεί και πέρα πρέπει να μπεις και να το στήσεις για να μπορέσεις να δεις τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματα αν κάνεις λάθος σε κάποιο tweak, που μπορεί να βρεθείς προ εκ πλήξεων ....
Για να δεις αναλυτικά τι είναι το jb αρκεί να δεις εδώ Τελικά τι είναι το jailbreak...?
Kαλό Πάσχα και ότι ποθείς σου εύχομαι να το βρεις..;-)
Δημοσίευση 24/04/2011 - 08:04
Λεβέντη μου όταν λες διαφορά...?
Σαν τι περίμενες..?
Όταν κάνουμε jb το μηλόφωνο μας το μόνο που ξεχωρίζει είναι το Cydia από εκεί και πέρα πρέπει να μπεις και να το στήσεις για να μπορέσεις να δεις τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματα αν κάνεις λάθος σε κάποιο tweak, που μπορεί να βρεθείς προ εκ πλήξεων ....
Για να δεις αναλυτικά τι είναι το jb αρκεί να δεις εδώ Τελικά τι είναι το jailbreak...?
Kαλό Πάσχα και ότι ποθείς σου εύχομαι να το βρεις..;-)
Καλημέρα Κωστή, Χριστός Ανέστη, χρόνια καλά & πολλά να έχεις!!!
Να έχεις ένα όμορφο Πάσχα!!!
Τελευταία επεξεργασία από: Christos75, 24/04/2011 - 08:04
Δημοσίευση 24/04/2011 - 08:07
Και μια μαντινάδα...
Το Θείο φως της Ανάστασης
να λάμψει στη ζωή σου
Κι όλου του κόσμου οι χαρές
να’ ναι πάντα μαζί σου
Δημοσίευση 24/04/2011 - 08:09
Καλημέρα Χρήστο και καλό Πάσχα πάω να ψήσω θα τα πούμε μετά πάλι...;-)
Και μια μαντινάδα...
Το Θείο φως της Ανάστασης
να λάμψει στη ζωή σου
Κι όλου του κόσμου οι χαρές
να’ ναι πάντα μαζί σου
Ωραίο, καλημέρα αγαπητέ, καλό ψήσιμο!!!!!!
Δημοσίευση 24/04/2011 - 10:59
Έχω ένα πρόβλημα με το iphone μου και καθώς είμαι νέος χρήστης θα ήθελα την συμβουλή σας.
Πραγματοποίησα τον οδηγό για το jailbreak που πολύ αναλυτικά υπάρχει εδώ και ενώ πήγαν όλα καλά και εγκαταστάθηκε το cydia (στην συνέχεια έβαλα και το installous και κατέβασα και δυο τρία προγράμματα χωρίς χρέωση)παρατήρησα ότι εξαφανίστηκε το δίκτυο μου(cosmote)και δεν μπορούσα να το επαναφέρω με κανέναν τρόπο από τις ρυθμίσεις.Έψαξα στο forum κάτι σχετικό αλλά δεν βρήκα τίποτα.Οπότε έκανα ξανά restore στο κινητό στην προηγούμενη κατάσταση και όλα επανήρθαν σωστά και φυσικά το σήμα του cosmote ..καμπάνα ξανά!
Τα χαρακτηριστικά του κινητού μου είναι:
iphone 4 16Gb
μοντέλο:MC603GB
αριθμός σειράς 69113LZ4A4S
έκδοση 4.3.2(8Η7) (το είχα κάνει update μέσω itunes μόλις το αγόρασα.Από την μαμά ήταν έκδοση 4.3)
Να σημειώσω ότι χρησιμοποίησα για το jailbreak τα παρακάτω όπως έγραφε και ο σχετικός οδηγός για το 4.3.2
Redsn0w RC14
την τελευταία firmware 4.3.2
ενώ το itunes είναι η τελευταία έκδοση 10.2.2
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε το post μου και για όποιες λύσεις μπορέσετε να μου δώσετε.
Γιάννης.
Δημοσίευση 24/04/2011 - 12:08
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους του forum.
Έχω ένα πρόβλημα με το iphone μου και καθώς είμαι νέος χρήστης θα ήθελα την συμβουλή σας.
Πραγματοποίησα τον οδηγό για το jailbreak που πολύ αναλυτικά υπάρχει εδώ και ενώ πήγαν όλα καλά και εγκαταστάθηκε το cydia (στην συνέχεια έβαλα και το installous και κατέβασα και δυο τρία προγράμματα χωρίς χρέωση)παρατήρησα ότι εξαφανίστηκε το δίκτυο μου(cosmote)και δεν μπορούσα να το επαναφέρω με κανέναν τρόπο από τις ρυθμίσεις.Έψαξα στο forum κάτι σχετικό αλλά δεν βρήκα τίποτα.Οπότε έκανα ξανά restore στο κινητό στην προηγούμενη κατάσταση και όλα επανήρθαν σωστά και φυσικά το σήμα του cosmote ..καμπάνα ξανά!
Τα χαρακτηριστικά του κινητού μου είναι:
iphone 4 16Gb
μοντέλο:MC603GB
αριθμός σειράς 69113LZ4A4S
έκδοση 4.3.2(8Η7) (το είχα κάνει update μέσω itunes μόλις το αγόρασα.Από την μαμά ήταν έκδοση 4.3)
Να σημειώσω ότι χρησιμοποίησα για το jailbreak τα παρακάτω όπως έγραφε και ο σχετικός οδηγός για το 4.3.2
Redsn0w RC14
την τελευταία firmware 4.3.2
ενώ το itunes είναι η τελευταία έκδοση 10.2.2
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας να διαβάσετε το post μου και για όποιες λύσεις μπορέσετε να μου δώσετε.
Γιάννης.
Εισαι σιγουρος οτι το επαθες μετα το installous και οχι μετα το j/b?
Οπως και να χει, κανε την διαδικασια απ την αρχη, κανε set up as new στο itunes, τσεκαρε αν εισαι οκ απο δικτυο και προχωρα στο j/b.
Δημοσίευση 24/04/2011 - 12:51
Κατά πάσα πιθανότητα το έπαθα μετά το jailbreak αλλά δεν το πήρα χαμπάρι.Εισαι σιγουρος οτι το επαθες μετα το installous και οχι μετα το j/b?
Οπως και να χει, κανε την διαδικασια απ την αρχη, κανε set up as new στο itunes, τσεκαρε αν εισαι οκ απο δικτυο και προχωρα στο j/b.
Το set up as new στο itunes να το κάνω πριν το jailbreak?Και αν το κάνω θα χάσω ότι προγράμματα έχω στην νόμιμη έκδοση του τηλεφώνου?
Ακόμη μια ερώτηση.Πως γίνεται το set up as new στο itunes?Ρωτάω γιατί το μόνο που έχω δει στο itunes είναι το restore!
Τελικά τι μπορεί να συνέβηκε και έχασα το σήμα του cosmote?Ρωτάω για να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος κάνοντας την διαδικασία από την αρχή.
Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην κουράζω με τις χαζές ερωτήσεις μου.Είπαμε είμαι ψάρι ακόμα.
Δημοσίευση 24/04/2011 - 13:25
Aν κολλήσεις κάπου ξανά πόσταρε ...
Καλό Πάσχα φίλε μου ..;-)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες