Δημοσίευση 03/05/2011 - 19:16
Καλησπερα παιδια σε ολους, το πρωτο post μου ειναι!
Εχω το Iphone4 με την 4.3.2 και ειμαι πανασχετος απο jailbreak κλπ. ακομα και απο το Ιtunes! Το μονο που κανω στο Itunes ειναι να ενημερωνω τις εφαρμογες και να προσθετω μουσικη.
Χρειαζομαι ενα navigation(απο που θα το βρω δεν εχω ιδεα βεβαια) και οτι αλλο χρησιμο μπορω να βρω στο cydia,αλλα θα ηθελα καποια βοηθεια, ενα δασκαλο βρε αδερφε αν υπαρχει διαθεσιμος σε καποια θεματα.
Κατ'αρχην ο οδηγος φαινεται πανευκολος αλλα παρολαυτα εχει 52 σελιδες κολληματακια ο καθενας και κουραστηακα οφειλω να πω στην 3 σελιδα.
Εχω κατεβασει και τα 2 αρχεια που λεμε, και θελω να ρωτησω
α) οταν και αν πετυχει το J/B θα υπαρχουν μεσα οι επαφες μου και οι εφαρμογες μου?
β) αν oχι, πως κανω backup τα τηλεφωνα στο outlook που εχει ηδη καποιες παλιες επαφες, αλλα εγω θελω να διατηρησω μονο του iphone.
γ) αν για καποιο λογω δεν παει τιποτα καλα, μπορω να βαλω το iphone στο itunes και να το επαναφερει αμεσα στην 4.3.2 ?
δ) υποθετω πως εφοσον εχω εγκατεστημενη την 4.3.2 , ξεκιναω κατευθειαν να τρεχω το redsn0w, εεε??!!??
αν σας φαινομαι πρωτακη και βαριεστε μην απαντησετε, σας ευχαριστω παραυτα......