[Οδηγός] RedSn0w RC13 Untethered Jailbreak 4.3.2 (Windows)
Δημοσίευση 23/04/2011 - 13:05
Κατέβασα και το redsnow rc 13 το έκανα και με αυτό μήπως έφταιγε κάτι από εκεί και τίποτα... Καθόλου σήμα... Με κανένα τρόπο...
Ad
Δημοσίευση 23/04/2011 - 13:08
Σε μερικούς κατά περίεργο τρόπο τους δούλεψε,και πες μου ...
Χτύπα στο Google ipsw 4.3.2 και θα σου βγάλει..
Αν κολλήσεις κάπου πες μου πάλι να σε βοηθήσω...;-)
Τελευταία επεξεργασία από: kostasrodos29, 23/04/2011 - 13:09
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 23/04/2011 - 13:17
Η αλήθεια είναι ότι απ όπου κι αν την κατέβασα και την έβαλα στο φάκελο δε την διαβάζει σαν ipsw και έτσι δε τη βρίσκω από το φάκελο Pwnage όταν κάνω browse αλλά από το C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software UpdatesΚάνε κάτι άλλο τώρα δοκίμασε να κατεβάσεις από αλλού την ipsw έτσι να δουμε αν δουλέψει παρόλο που όλοι την πέρνουν από την Apple αλλά για να δώ ...
Σε μερικούς κατά περίεργο τρόπο τους δούλεψε,και πες μου ...
Χτύπα στο Google ipsw 4.3.2 και θα σου βγάλει..
Αν κολλήσεις κάπου πες μου πάλι να σε βοηθήσω...;-)
Δεν ξέρω και πάρα πολλά αλλά λες να είναι εκεί το λάθος? Και αν ναι πως μπορώ να κάνω να διαβάσει το αρχείο που κατεβάζω σαν ipsw για να το επιλέξω απο εκεί
Δημοσίευση 23/04/2011 - 13:25
Με τι κατεβάζεις .?
Εγώ με Chrome που κατέβασα δεν είχα κανένα πρόβλημα ....
Δημοσίευση 23/04/2011 - 13:30
Το θέμα μου είναι οτι κατεβαίνει αλλά σαν αρχείο zip έτσι όταν πάω να το επιλέξω δεν μου το εμφανίζει καν...Eκεί είναι το λάθος και γι αυτό δεν έχεις σήμα ....
Με τι κατεβάζεις .?
Και όταν το όρισα να ανοίγει με το itunes πάλι δε μου το εμφανίζει γιατί δε το θεωρεί ipsw...
θα δοκιμάσω και με το chrome τώρα. Να δω! Ευχαριστώ πάντως!!
Δημοσίευση 23/04/2011 - 13:42
Δημοσίευση 23/04/2011 - 13:47
Όλα τα κάνω από τον iMac αλλά και τι να λέει το ίδιο πράγμα όπου και να το κάνεις είναι ...
Δοκίμασε σε παρακαλώ ξανά και αν δεν γίνει πάλι τίποτα , περάστε την καθαρή την 4.3.2 από το iTunes τσεκάρετε ότι έχετε σήμα και μετά κάντε πάλι jb και πες μου τι έγινε...
Δημοσίευση 23/04/2011 - 13:52
Δημοσίευση 23/04/2011 - 13:54
Μην ανησυχείτε λύση θα βρούμε...
ps.έτοιμο και με τα tweaks και τα repo το 4άρι..;-)
Δημοσίευση 23/04/2011 - 14:23
Φίλε μου κι εμένα σαν αρχείο zip μου κατεβαίνει, μην ανυσηχείς απλώς μετονόμασε το αρχείο σε ipsw και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Επίσης αν έχεις τα windows 7 πήγαινε στο κέντρο ενεργειών άνοιξε το και πήγαινε στην προβολή πληροφοριών επιδόσεων άνοιξε την , πάτα εργαλεία για προχωρημένους και ανοιξε τη διαχείριση εργασιών , ψάξε το redsn0w.exe και με δεξί κλικ πατα ορισμος συνάφειας και κλίκαρε μόνο το CPU 1.Το θέμα μου είναι οτι κατεβαίνει αλλά σαν αρχείο zip έτσι όταν πάω να το επιλέξω δεν μου το εμφανίζει καν...
Και όταν το όρισα να ανοίγει με το itunes πάλι δε μου το εμφανίζει γιατί δε το θεωρεί ipsw...
θα δοκιμάσω και με το chrome τώρα. Να δω! Ευχαριστώ πάντως!!
Δημοσίευση 23/04/2011 - 14:25
Δούλεψεεεεεε!!!!!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!!Eκεί είναι το λάθος και γι αυτό δεν έχεις σήμα ....
Με τι κατεβάζεις .?
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!!!
Δημοσίευση 23/04/2011 - 14:27
Εχω Vista το είχα μετονομάσει αλλά τίποτα! Το κατέβασα με το chrome και από εκεί μου το εμφάνισε κανονικά!!! Και μόλις το έκανα το jailbreak και έχω σήμα κανόνικα! Ευχαριστώ πάντως!Φίλε μου κι εμένα σαν αρχείο zip μου κατεβαίνει, μην ανυσηχείς απλώς μετονόμασε το αρχείο σε ipsw και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Επίσης αν έχεις τα windows 7 πήγαινε στο κέντρο ενεργειών άνοιξε το και πήγαινε στην προβολή πληροφοριών επιδόσεων άνοιξε την , πάτα εργαλεία για προχωρημένους και ανοιξε τη διαχείριση εργασιών , ψάξε το redsn0w.exe και με δεξί κλικ πατα ορισμος συνάφειας και κλίκαρε μόνο το CPU 1.
Δημοσίευση 23/04/2011 - 14:36
Δούλεψεεεεεε!!!!!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!!
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!!!
Nα σαι καλά φίλε μου μου καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση....;-)
Δημοσίευση 23/04/2011 - 14:37
Τίποτα φίλε μου το θέμα είναι οτι είσαι εντάξει τώρα οπότε ολα καλά.Εχω Vista το είχα μετονομάσει αλλά τίποτα! Το κατέβασα με το chrome και από εκεί μου το εμφάνισε κανονικά!!! Και μόλις το έκανα το jailbreak και έχω σήμα κανόνικα! Ευχαριστώ πάντως!
(Παίδες καλή ανάσταση σε όλους και χρόνια πολλά)
Δημοσίευση 23/04/2011 - 20:46
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
Κατά την διαδικασία του jb (3gs) σε windows vista κρασάρει το redsnOw κατά το φόρτωμα των RAMdisk (Βήμα 12 του οδηγού που υπάρχει στο forum) και τελικά το κλείνουν εντελώς τα windows γιατί δεν αποκρίνεται?
Καμιά ιδέα γιατί το κάνω πρώτη φορά?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες