Για το DFU:
Δεν είναι ανάγκη να κρατήσεις το power στην αρχή πατημένο για κάποια δευτερόλεπτα. Στην πραγματικότητα αυτό ίσως δημιουργήσει πρόβλημα.
Αυτό που κάνεις είναι να πατήσεις και τα δύο κουμπιά σχεδόν ταυτόχρονα, το power ελάχιστα πριν το home. Απλά σου δείχνει το βίντεο να κρατήσεις το power κάποια δεύτερα μόνο του πατημένο, κακώς κατά τη γνώμη μου. Ξαναλέω:
Τα πατάς και τα δύο ΣΧΕΔΟΝ μαζί, το power πριν το home. Τα κρατάς πατημένα 10 δευτερόλεπτα με το ρολόι και αφήνεις το power κρατώντας το home πατημένο. Σε 5-6 δευτερόλεπτα θα ακουστεί ο ήχος από τον υπολογιστή ότι το αναγνώρισε και θα εγκατασταθούν οι drivers. Μόλις το δει το pc μπορείς να αφήσεις το home. Όλα τα παραπάνω τα κάνεις με το iPhone συνδεμένο στο pc αλλιώς δεν πετυχαίνει. Μη περιμένεις να το βάλεις δηλαδή σε DFU και να το συνδέσεις μετά και να το δει. Εάν δε δει pc δε μπαίνει σε DFU.
Να κάνω και γω μια ερώτηση:
Έχει να προσφέρει τίποτα η αναβάθμιση της baseband; Έχω 3gs old bootrom ελληνικό (και άρα ξεκλείδωτο) και έχω διατηρήσει τη baseband που είχε στην 3.1.3. Κάνω πάντα j/b με sn0wbreeze οπότε τη διατηρώ. Έχω εγκατεστημένη την 4.2.1 αυτή τη στιγμή αλλά η αδυναμία να επιστρέψω σε προηγούμενη bootrom σε περίπτωση που δε μου αρέσει το αποτέλεσμα με αποτρέπει από το να την αναβαθμίσω. Από την άλλη δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από το σήμα στο σπίτι (έτσι κι αλλιώς δεν είναι καλό το σήμα αλλά με το iPhone έχω και αρκετά death grips) και θα ήθελα να μάθω αν αξίζει να το τολμήσω, εάν θα μείνουν ως έχουν τα πράγματα ή εάν θα γίνουν χειρότερα. Δεν έχει undo οπότε θέλω να πάρω γνώμες πριν το κάνω...
Τελευταία επεξεργασία από: babylonx, 26/04/2011 - 01:16