A δε παίζω. Δε μου το είπατε αυτό χθες και παιδευόμουν!! Έχω vista. Τελικά κατάφερα στο desktop να ολοκληρώσω τη διαδικασία που εκεί έχει XP.εαν κολλας στο ramdisc πηγαινε στο redsn0w.exe δεξι click-> properties -> compatibility mode-> windows xp. Μετα καντε run to redsnow.exe as administrator. Για windows 7.... μαλλον ισχυει και για vista
κατεβασε την 4.3.2 απο την αρχικη του φορουμ (βαλτην στην επιφανεια εργασιας για να ξερεις που βρισκεται ) και με Μετα ακολουθεις την διαδικασια του j/b πιστα
[Οδηγός] RedSn0w RC13 Untethered Jailbreak 4.3.2 (Windows)
Δημοσίευση 29/04/2011 - 18:14
Ad
Δημοσίευση 29/04/2011 - 18:18
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 29/04/2011 - 18:40
Δημοσίευση 29/04/2011 - 18:43
set up as new και μετα redsnow.ερωτηση ισως λιγο χαζη... μετα το πρωτο βημα που κανουμε το restore, κανουμε και set up as new το τηλεφωνο η κλεινουμε το itunes και συνεχιζουμε με το redsnow;;;
Δημοσίευση 29/04/2011 - 18:50
για να εισαι καλυμενος ωστε να μην μεταφερεις σκουπιδια απο το προηγουμενο firmware τοτε as new .Tωρα αν δυσκολευεσαι πολυ κανε απο backup .Eγω προτείνω το πρωτοερωτηση ισως λιγο χαζη... μετα το πρωτο βημα που κανουμε το restore, κανουμε και set up as new το τηλεφωνο η κλεινουμε το itunes και συνεχιζουμε με το redsnow;;;
Δημοσίευση 29/04/2011 - 18:57
εαν κολλας στο ramdisc πηγαινε στο redsn0w.exe δεξι click-> properties -> compatibility mode-> windows xp. Μετα καντε run to redsnow.exe as administrator. Για windows 7.... μαλλον ισχυει και για vista
κατεβασε την 4.3.2 απο την αρχικη του φορουμ (βαλτην στην επιφανεια εργασιας για να ξερεις που βρισκεται ) και με Μετα ακολουθεις την διαδικασια του j/b πιστα
σε ευχαριστώ πολύ φίλε , μόλις τέλειωσε η διαδικασία χωρίς να μου κολλήσει !
είμαι στο 1ο restart και βλέπω επιτέλους το CYDIA !!
υπάρχει κανένα άλλο θέμα που πρέπει να ξέρω από εδώ και πέρα ??
p.s. επίσης ευχαριστώ και τον kostasrodos29 για τις οδηγίες φυσικά !
Δημοσίευση 29/04/2011 - 19:02
εαν βλεπεις cydia ,μπαινεις κανονικα μεσα τοτε συγχαρητηρια τα καταφερεςσε ευχαριστώ πολύ φίλε , μόλις τέλειωσε η διαδικασία χωρίς να μου κολλήσει !
είμαι στο 1ο restart και βλέπω επιτέλους το CYDIA !!
υπάρχει κανένα άλλο θέμα που πρέπει να ξέρω από εδώ και πέρα ??
p.s. επίσης ευχαριστώ και τον kostasrodos29 για τις οδηγίες φυσικά !
να σαι καλα φιλε μου να την χαρεις την συσκευη σου
Δημοσίευση 29/04/2011 - 19:33
Δημοσίευση 29/04/2011 - 19:37
Το αποτέλεσμα είναι ότι σου έγινε το jb και καθάρισες.....;-)
Δημοσίευση 29/04/2011 - 22:43
Δημοσίευση 29/04/2011 - 22:47
Αν σου κάνει κόλπα πάρε ένα back up και πάτα όπως είσαι restore as new στο iTunes και μετά κατέβασε την σωστή ipsw για το κινητό σου και ξεκίνα τον οδηγό από το jailbreak κατ ευθείαν χωρίς να ξανά κάνεις εκ νέου και άλλο restore όπως γράφω ...
Δημοσίευση 29/04/2011 - 22:51
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς να ανοίξει..
Αν σου κάνει κόλπα πάρε ένα back up και πάτα όπως είσαι restore as new στο iTunes και μετά κατέβασε την σωστή ipsw για το κινητό σου και ξεκίνα τον οδηγό από το jailbreak κατ ευθείαν χωρίς να ξανά κάνεις εκ νέου και άλλο restore όπως γράφω ...
Σε ευχαριστώ Κώστα για την γρήγορη απάντηση αλλά αδυνατό να το κάνω αυτό. Να ανοίξει εννοό να δώ την επιφάνεια του κινητού πατάω Power button και βλέπω μόνο το μηλαράκι της Apple και την το σήμα του load να γυρνάει γύρω του.
Δημοσίευση 29/04/2011 - 22:54
Back up έχεις κρατήσει...?
Δημοσίευση 29/04/2011 - 22:59
Aν σου κόλλησε βάλε το σε dfu έχω και βιντεάκι στον οδηγό αν δεν ξέρεις και σύνδεσε το στο iTunes και πάτα restore ...
Back up έχεις κρατήσει...?
Ναι backup έχω κρατήσει αλλά σε άλλο pc το οποίο pc βρίσκεται σε άλλη πόλη. Υπάρχει πρόβλημα πάνω σε αυτό?
btw θα σου στείλω και e-mail να βγάλεις και κάνα φράγκο να βοηθήσεις μια φίλη απο Ρόδο που δεν ξέρει τπτ από αυτά!!!
Δημοσίευση 29/04/2011 - 23:01
Άνοιξε ένα άλλο topic γιατί το πρόβλημα σου είναι off topic για να σε βοηθήσουμε να το λύσεις ..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες