για αυτο δεν τους κανεις την χαρη μενεις με την ιδια συσκευη για αρκετο διαστημα να βαλουν καποια στιγμη μυαλο
Μην σου πω, μάλλον γράψω αλλάζεις κιόλας... Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα έβλεπες πως σφίγγουν οι ζώνες!!!
Δημοσίευση 22/04/2011 - 09:45
για αυτο δεν τους κανεις την χαρη μενεις με την ιδια συσκευη για αρκετο διαστημα να βαλουν καποια στιγμη μυαλο
Δημοσίευση 22/04/2011 - 09:50
ακομα καλυτερο αυτο που λες ,πες με χαζο ρε Χρηστο αλλο το θεμα ειναι οτι μετα το iphone δεν μπορω να δουλεψω ετσι ανετα αλλο κινητο με τιποτα οσο και εαν το προσπαθησα .Δυστυχως κολλησαΜην σου πω, μάλλον γράψω αλλάζεις κιόλας... Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα έβλεπες πως σφίγγουν οι ζώνες!!!
Δημοσίευση 22/04/2011 - 09:55
ακομα καλυτερο αυτο που λες ,πες με χαζο ρε Χρηστο αλλο το θεμα ειναι οτι μετα το iphone δεν μπορω να δουλεψω ετσι ανετα αλλο κινητο με τιποτα οσο και εαν το προσπαθησα .Δυστυχως κολλησα
Δημοσίευση 22/04/2011 - 09:58
συμφωνω οτι η συνηθεια ειναι κακο πραγμα Χρηστο αλλα εχω δουλεψει σχεδον οτι καινουργιο κυκλοφορει και πιστεψε με δεν μου καθονται καλα .Τι να πω δεν ξερω Ισως τελικα να φταιει η συνηθειαΜία συνήθεια είναι όλα αγαπητέ... εγώ νομίζω ότι υπάρχουν και άλλα αξιόλογα κινητά!
Προς Θεού, δεν είναι το μόνο...
Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:02
συμφωνω οτι η συνηθεια ειναι κακο πραγμα Χρηστο αλλα εχω δουλεψει σχεδον οτι καινουργιο κυκλοφορει και πιστεψε με δεν μου καθονται καλα .Τι να πω δεν ξερω Ισως τελικα να φταιει η συνηθεια
Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:08
μια απο τα ιδια και εγω Χρηστο .Μια ψιλό επανασταση την εκαναOk, μπορώ να σε καταλάβω αλλά δεν θέλω και από την άλλη στην πλάτη μου να παίζουν παιχνίδια
όπως κάνουν αυτοί οι γελοίοι!!!Η κοροϊδία τους δεν έχει όρια σε πολλά...! Το έχουν παρατραβήξει!!!
Αν τους ενισχύουμε, θα συνεχίσουν απλά να κάνουν τα δικά τους...
Εγώ την δική μου επανάσταση την έκανα. Δεν αγόρασα, ούτε πρόκειται να αγοράσω το iPad, iPad2 !!!
Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:12
μια απο τα ιδια και εγω Χρηστο .Μια ψιλό επανασταση την εκανα
Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:16
Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:17
συμφωνω ο καθενας απο μονος του μπορει να κανει την διαφορα, απο την οποια θα επωφεληθούν ολοιΤο επόμενο τηλέφωνο όποιο και να είναι, σκέφτομαι να μην το πάρω καν!!!
Θα μου πεις και τι πετυχαίνεις ? Ο Καθένας πρέπει να κάνει αυτό που
μπορεί να βοηθήσει και το γενικότερο καλό, όχι μόνο το δικό του!!!
Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:22
συμφωνω ο καθενας απο μονος του μπορει να κανει την διαφορα, απο την οποια θα επωφεληθούν ολοι
Δημοσίευση 22/04/2011 - 10:26
3g με 3gs είχαν απίστευτη διαφορά.. ο λόγος για το 4gs δηλαδή iphone4 με A5 cpu είναι για να φτιάξουν οι μεγάλοι developers τα app τους ποιο γρήγορα από άλλους και να είναι stable.. πιστεύω δηλαδή θα βγει το 5ρι και όχι 4gs
Δημοσίευση 22/04/2011 - 11:57
Δημοσίευση 22/04/2011 - 12:01
Να προσθέσω κι εγώ κάτι...
Δεδομένου ότι το υπάρχον 4αρι είναι ήδη πάρα πολύ γρήγορο και δεν φαίνεται να χρειάζεται μεγαλύτερη ταχύτητα ακόμα και στα πιο απαιτητηικά παιχνίδια, θεωρώ ότι αυτο ΜΠΟΡΕΙ να είναι ένα δείγμα ότι το νέο λειτουργικό θα ειναι ...τελείως νέο και θα απαιτήσει resources ....και μακάρι
Δημοσίευση 26/04/2011 - 11:33
Δημοσίευση 26/04/2011 - 20:28
Maybe...Χμμμ...ένα σενάριο που αγγίζει όπως φαίνεται την πραγματικότητα...
Για να δούμε αν θα πάμε σε 4G[S] κατά το 3G[S]...
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες