Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αλλαγη icons χωρις winterboard

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
12 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 22/04/2011 - 23:33

Παιδευτικα λιγο αλλα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, τα εκονιδια ειναι απο το θεμα iNCEPTION

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.839 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2011 - 00:47

Μπραβο για το θεμα,θελει αρκετη δουλεια οντως.Αυτο που λες αλλαγη icons χωρις winterboard τι εννοεις?

#3   antonis11

antonis11

iPH User

• 132 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/04/2011 - 00:55

Manual πειραγμα στα φιλε των εφαρμογων;

#4   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2011 - 07:41

Ακριβως, επεξεργασια εικονιδιων με Paint σε windows.

#5   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.839 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2011 - 11:22

Καλα αυτα που εχει ετοιμο το θεμα αλλα τα υπολοιπα εικονιδια που δεν τα εχει ετοιμα δεν τα εφτιαξες με photoshop?Βλεπω τα 3 εικονιδια στη σειρα,το meteo.gr,το greek rss και το nova τα οποια εχουν στρογγυλεμενες γωνιες και διαφερουν λιγο απο τα αλλα.Επειδη αυτα τα θεματα συνηθως παρεχουν και το PSD αρχειο ωστε να φτιαχνεις ακριβως ιδια τα εικονιδια απο τις διαφορες εφαρμογες που κατεβαζεις ισως να δοκιμαζες και ετσι αφου εκανες τοσο κοπο που εκανες.
Παντως μπραβο και παλι που καθησες και ασχοληθηκες τοσο πολυ....το αποτελεσμα ειναι τελειο.

#6   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2011 - 12:43

Καλα αυτα που εχει ετοιμο το θεμα αλλα τα υπολοιπα εικονιδια που δεν τα εχει ετοιμα δεν τα εφτιαξες με photoshop?Βλεπω τα 3 εικονιδια στη σειρα,το meteo.gr,το greek rss και το nova τα οποια εχουν στρογγυλεμενες γωνιες και διαφερουν λιγο απο τα αλλα.Επειδη αυτα τα θεματα συνηθως παρεχουν και το PSD αρχειο ωστε να φτιαχνεις ακριβως ιδια τα εικονιδια απο τις διαφορες εφαρμογες που κατεβαζεις ισως να δοκιμαζες και ετσι αφου εκανες τοσο κοπο που εκανες.
Παντως μπραβο και παλι που καθησες και ασχοληθηκες τοσο πολυ....το αποτελεσμα ειναι τελειο.

Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες, βασικά δεν ήξερα ποιο αρχείο έπρεπε να πειραξω, έχω κι αλλά προγράμματα που δεν φαινοντε και χω το ίδιο πρόβλημα, το βράδυ που θα σχολασω θα το δω και μάλλον θα χρειαστω βοήθεια.

#7   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2011 - 18:20

Αν μπορεις να βοηθησεις λιγο για τα PSD, δεν τα βλεπω στον φακελο των εφαρμογων.

#8   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.839 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2011 - 19:44

Λογικα θα τα εχει η μαζι με το θεμα η στο site που συζητιεται το θεμα δηλ θα τα δινει ξεχωριστα .Θα κοιταξω και εγω

#9   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2011 - 22:27

Δεν εχω περασει καποιο θεμα στην συσκευη, εφτιαχνα τα εικονιδια στο pc και εκανα αντιγραφη αντικατασταση στον φακελο των εφαρμογων, οντως εχω καποια εικονιδια που εχουν καμπυλες και καποια που εχουν διαφανεια, θα ηθελα να τα διορθώσω.

#10   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 23/04/2011 - 23:25

Λοιπον υστερα απο μελετη, ολα εγιναν ομορφα και πανω απ ολα αυτοματα, ο φακελος με τα εικονιδια που κατεβασα ειχε μεσα εναν φακελο com.apple.mobileicons.framework, μεσα ο φακελος ειχε τον <σκελετο> των icons, πηρα τα εικονιδια που ειχε μεσα και τα μετεφερα στο System/Library/PrivateFrameworks/MobileIcons.framework, εκανα respring και ολα τα εικονιδια εγιναν αυτοματος ιδια, ενα capture απο τα games που δεν τα ειχα πειραξει ευτυχως, γιατι τα αλλα απ οτι αποδειχτηκε κακος τα πειραξα. Τα εικονιδια που ειχαν προβλημα διορθωθηκαν και αυτα.

Συνημμένα αρχεία

#11   TheVagKout

TheVagKout

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 22:47

Παιδευτικα λιγο αλλα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος, τα εκονιδια ειναι απο το θεμα iNCEPTION

σε ευχαριστω θα το δω με ενδιαφερων να εισαι καλα εδω απο κοντα να μην σε χασω λολ

#12   TheVagKout

TheVagKout

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2011 - 22:54

κατι αναλογο κανω και εγω το βιντεακη με τον χατζηχρηστο πως το ειδες???

Τελευταία επεξεργασία από: TheVagKout, 08/05/2011 - 22:55

#13   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα

Δημοσίευση 10/05/2011 - 23:29

Οντως ωραιο φιλε μου, καποια στιγμη που θα εχω ορεξη, θα κατσω να φτιαξω icons με πολυ διαφανεια, δηλ να φαίνεται ας πουμε μονο το ακουστικο στο icon phone, πιστευω θα ειναι πολυ ωραιο, θα θελα αν εχει παρει κανενος το ματι του κατι αναλογο να το αναφέρει.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες