Το σίγουρο είναι ότι Α5 επεξεργαστή θα έχει , αλλά υπό-χρονισμένο σε σχέση με αυτόν στο iPad 2 και υπό-χρονισμένο για 2 λόγους...πρώτον διάρκεια μπαταρίας και δεύτερον για χαμηλότερα επίπεδα παραγόμενης θερμότητας !! Βέβαια θα αργήσουν να δημιουργηθούν εφαρμογές που θα τσιτώνουν - εκμεταλλεύονται πλήρως τον Α5 ώστε να δεις πραγματικά τα "δόντια" του , εδώ για τον μέσω χρήστη ο Α4 είναι ήδη υπέρ-αρκετός για αυτά που κάνει στο κινητό του καθημερινά , φαντάσου λοιπόν ότι η επιπλέον επεξεργαστική ισχύ που θα προσφέρει ο Α5 θα είναι για το 80%-90% των καθημερινών χρηστών ΑΝΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΤΗ , με εξαίρεση τους πολύ απαιτητικούς iPhone-gamers !! Αγοράζεις το 5αρι όχι για τον Α5 , δύσκολα φίλε μου θα ζήσεις την τρελή - μοναδική εμπειρία της επιπλέον επεξεργαστικής ισχύος από τον υπάρχον Α4 , οπότε αγοράζεις το 5αρι και σωστά κάνεις επειδή έχεις ξεμείνει από iPhone , άρα ότι βγει και όπως βγει στην τελική το αγοράζεις...τόσο απλά !! Σου εύχομαι καλή αγορά , όπως και να έχει !!ακριβώς, πούλησα το 4αρακι μου (επειδη ήταν από Αμερική βασικά και με το iOS5 δεν ήθελα να το ρισκάρω με την gevey)εχω 1 3gs τωρα και περιμένω κάτι καινούριο, και το ίδιο να είναι εξωτερικά ελπίζω τουλάχιστον για μεγαλύτερη οθόνη και Α5, αυτά είναι τα 2 πράγματα που πρέπει να έχει για να το πάρω...
Τελευταία επεξεργασία από: CybeRTroN, 01/09/2011 - 02:09