Φίλε καλημέρα,
Αγόρασα και εγώ το ταβλάκι σου και έχω τις εξής παρατηρήσεις άμα θες τις κάνεις :
1) Κάθε φορά που πάω να παίξω ένα Game ζητάει συνέχεια το όνομά μου (Βαρετό να το γράφω συνέχεια και δεν θέλω να παίζω με το player)
2) Αφού γράψω το όνομα και πατήσω done δεν κάνει τίποτα πρέπει να πατήσω μέσα στην οθόνη για να προχωρήσω
3) Έχεις μόνο 2 επιλογές χρωμάτων στα πούλια κάτι που δεν μου άρεσε και τόσο δώσε επιλογή στο χρήστη να επιλέγει αυτός από μια μεγαλύτερη γκάμα
4) Τα πόσα πούλια έχει ο κάθε παίχτης π.χ στο πλακωτό στην αρχή( το άσπρο κουτάκι πάνω από τα πούλια ) είναι τελείως άκυρο με αυτήν την γαμάτη ταβλιέρα που έβαλες φτιάξτο κάπως να δένει με τα χρώματα στο τάβλι και να φαίνεται όμορφα στο μάτι
5) Δώσε επιλογή να παίζουν τα ζάρια μόνα τους στην σειρά μου βαριέμαι να πατάω role και role και role ...
6) καθώς και το iphone turn και player turn δεν μου άρεσαν στην μέση της σκακιέρας και με απλά γράμματα κάντο π.χ με ένα διακριτικό φωτάκι γιατο ποιός έχει σειρά να παίξει
7) Το επίπεδο δυσκολίας στο master είναι πολύ εύκολο για τους κάπως ποιο προχωρημένους ανέβασε κατά πολύ την δυσκολία
Υ.Γ. Τα θετικά δεν στα γράφω :-P και συνέχισε να υποστηρίζεις την εφαρμογή σου γιατί μπορεί να γίνει πολύ καλή!!!
ΑΥΤΑ! Ότι νομίζεις φτιάξτο απλά την γνώμη μου είπα
Καταρχάς σε ευχαριστώ για την αγορά σου. Με στεναχωρεί που δεν γράφεις τα θετικά της εφαρμογής, τα σχόλιά σας (κυριώς τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά που έχουν, όμως, μια δικαιολογία) είναι μια πολύ καλή υποστήριξη, μου δίνετε τη δύναμη να συνεχίσω...
Λοιπόν, όσο αφορά τα σχόλιά σου:
1-3 έχουν ήδη προγραμματιστεί, δές το
Sneak Preview.
Το πρόβλημα που επισήμανες στο 2, έχει να κάνει με το API της Apple.
Θα κοιτάξω το 4 και το 6.
Το 5, το shake για roll, και το tap για roll, θα μπουν στις ρυθμίσεις. Αν θέλεις, θα μπορείς να τα ενεργοποιήσεις. Μάλοον, θα ετοιμάσω σήμερα τον κώδικα, και αργά το βράδυ θα ανεβάσω το σχετικό video.
Για το 7, το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι υπάρχουν παίχτες που ξέρουν πολύ καλό τάβλι, και παίχτες που απλώς τα καταφέρνουν. Αν βελτιώσω το A.I., θα γίνει δύσκολο (σχεδόν αδύνατο) για τη δεύτερη κατηγορία παιχτών. Ίσως, είναι καλύτερα να μπει ένα τέταρτο επίπεδο δυσκολίας, με το όνομα "Guru". Όταν έδειξα την εφαρμογή σε ένα φίλο, μου είπε ότι ο κόσμος δεν θέλει να χάνει. Με το A.I. που υπάρχει αυτή τη στιγμή, μπορεί να χάσεις το παιχνίδι, αν δεν είσαι προσεκτικός.
Τέλος, μην ξεχνάς ότι σύντομα θα υπάρχει το online game, οπότε θα μπορείς να παίξεις τάβλι με άλλους καλούς παίχτες. Ίσως να παίξουμε και μαζί