Φίλε μου μόνο χθές κατάφερα να παίξω μετά απο αρκετές προσπάθειες σε παίχτες και μήνυμα απο το πρόγραμμα o παίκτης είναι απασχολημένος και κάτι τέτοια, τελικά κατάφερα να παίζω 2 παρτίδες οι πρώτες μου και μπορώ να πω σχεδόν απροβλημάτιστα ...
Παρατήρησα επίσης ( μιλάω για το online game ) σε κάποια ζαριά π.χ 6 - 1 να μου βγάζει με πράσινη επιλογή μόνο την κίνηση 1 ενω είχα και την επιλογή 6 και παιζόταν και τα 2 νούμερα αυτό μου είχε μόνο σαν 7 μια κίνηση από 1 πιόνι. ( Είπα να το βγάλω screen host να το δεις ) και να το διορθώσεις αλλά δεν το έκανα.
Το ζάρι φέρνει σβούρες για πολύ ώρα, αν 1 παίκτης αργεί να παίξει εμείς τι κάνουμε; Σε μια φάση είπα τι έγινε ξεσυνδέθηκε απο το internet; Εχει επιλογή να βλέπουμε αν κάποιος παίκτης χάσει την σύνδεση; Και δυνατότητα να ξανα συνδεθεί τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;
Το πρόβλημα με το 6-1 είναι μεγάλος μπελάς
Κάποια στιγμή το παρατήρησα, ενώ κάποια αλλη στιγμή δούλεψε κανονικά. Μια λύση είναι να παίξεις το 1 σε κάποιο άλλο πούλι, και μετά θα σε αφήσει να παίξεις το 6. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να ξαναγράψω τον κώδικα ... για να διορθώσω όλα αυτά τα μικρο-ενοχλητικά bugs.
Όταν ζητήσεις από κάποιον παίχτη να παίξετε ένα παχνίδι, το σύστημα περιμένει περίπου 1 λεπτό μέχρι ο άλλος παίχτης να απαντήσει. Αν δεν απαντήσει, λαμβάνεις το μήνυμα ότι είναι απασχολημένος. Δυστυχώς, υπάρχουν παίχτες οι οποίοι παραμένουν online, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Δεν ξέρω αν αυτό είναι bug ή αν οι παίχτες έχουν αφήσει τη συσκευή ανοιχτή.
Το ζάρι φέρνει σβούρες για πολύ ώρα, γιατί περιμένει να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα από τον άλλο παίχτη. Συνεπώς, αν ο άλλος παίχτης έχει αργό internet (π.χ. 3G), θέλει λίγο χρόνο μέχρι να απαντήσει με το αποτέλεσμα της ζαριάς. Επίσης, κάθε παίχτης έχει περίπου 1 λεπτό για να κάνει μια κίνηση. Αν περάσει αυτός ο χρόνος, θα λάβεις μήνυμα που σε ρωτάει αν θέλεις να συνεχίσει το παιχνίδι ή να σταματήσεις. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος η εφαρμογή να σε ενημερώνει αν ο άλλος παίχτης έχει χάσει τη σύνδεση, όμως η έκδοση 2.2 θα σε ενημερώσει αν εσύ χάσεις τη σύνδεσή σου.