Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος (πέρασε κοντά ένας μήνας για να πάρω τα χρήματά μου πίσω)
Αρχικά έστειλα email στο saurik@saurik.com , μην μπείτε στον κόπο δεν θα λάβετε απάντηση.
Πηγαινετε λοιπόν στο Paypal.com, My account, Resolution Center
Εκεί θα ανοίξετε μια αμφισβήτηση συναλλαγής. Σε αυτή τη φάση επικοινωνείτε με τον πωλητή για να τα βρείτε χωρίς να επέμβει το paypal.
Πατάτε στο Dispute a Transaction (αμφισβήτηση συναλλαγής)
Επιλέγετε Item dispute: I did not receive an item I purchased or the item I received is significantly not as described.
Μετά σας καθοδηγεί το paypal.
Γράψτε στα σχόλια κάτι σχετικό, εγώ πχ είχα γράψει:
Following my unanswered email on 25/3/11, I'd still like my money back for iphone app/tweak Celeste, since It freezes my iPhone 4, 4.2.1 rc5 in lockscreen, taking it to safe mode a few minutes later. Let me know if you need anything else. Looking forward to your response, Athanasios
Σε αυτή τη φάση ο πωλητής υποτίθεται θα πρέπει να απαντήσει μέσα σε 20ημέρες,
ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακόμα και να μην απαντήσει η αμφισβήτηση κλείνει!
Θα πρέπει να γυρίσουμε την αμφισβήτηση (dispute) σε απαίτηση (claim), που πρακτικά σημαίνει οτι αν δεν τα βρίσκουμε με τον πωλητή, θα αποφασισει το paypal για το αίτημά μας
(Εγώ μάλλον άργησα εξαντλώντας το 20ημερο, θα πρότεινα να το κάνετε στα καπάκια για να μην χάνετε ημέρες)
Δυστυχώς δεν έχω οδηγίες για το πως γίνεται αυτό, αλλά σίγουρα γίνεται και πάλι απο το resolution center, πρέπει να έχει επιλογή "escalate to claim" αν δεν κάνω λάθος.
Εκεί ξαναγράψτε κάτι σχετικό, πχ I tried contacting the seller several times, for about a month now, but my emails and paypal dispute remain unanswered. Once again, I'm requesting a full refund.Hope to hear from you soon, Athanasios
To paypal δίνει ένα deadline απάντησης στον πωλητή, και ανάλογα αποφασίζει.
Φυσικά saurik ακούμε και saurik δεν βλέπουμε, ούτε στο claim απάντησαν τίποτα και έτσι το paypal έκρινε υπερ μου, επιστρέφοντας τα χρήματα μου πίσω.
Για την όλη διαδικασία σας ενημερώνει και το paypal με σχετικά emails, αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε ίσως σας χρειαστεί και στο μέλλον.
Ελπίζω να το κάνετε όλοι άμεσα, για να δώσετε ένα μάθημα σε αυτούς που μας κοροιδεύουν.
Τελευταία επεξεργασία από: tasulm, 27/04/2011 - 23:05