Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πως να πάρετε τα χρήματά σας πίσω για το Celeste

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
35 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   Napoleon

Napoleon

iPH Member

• 285 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Napo66

Δημοσίευση 28/04/2011 - 21:41

Από όταν βγήκε,14 μέρες μετά πήρα τα λεφτά μου πίσω και ακόμα αγορασμένο το δείχνει και ούτε είχα κάποιο πρόβλημα με το cydia ή με το paypal :D

[off_topic]σκέφτομαι να κάνω το ίδιο και με άλλες εφαρμογές του cydia :P[/off_topic]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 28/04/2011 - 22:07

Από όταν βγήκε,14 μέρες μετά πήρα τα λεφτά μου πίσω και ακόμα αγορασμένο το δείχνει και ούτε είχα κάποιο πρόβλημα με το cydia ή με το paypal :D

[off_topic]σκέφτομαι να κάνω το ίδιο και με άλλες εφαρμογές του cydia :P[/off_topic]

σιγά μην κάτσει ο saurik να στο βγάλει απο τις αγορασμένες εφαρμογές. Δεν πιστεύω, μια χαρά αγορασμένο θα φαίνεται πάντα.
Το θέμα δεν είναι αν μια εφαρμογή δεν αξίζει τα λεφτά της, στην τελική ας μην την αγοράζαμε.
Ζητάμε τα λεφτά μας πίσω για μια εφαρμογή που δεν έκανε αυτό που έλεγε, και ακόμα χειρότερα μας δημιούργησε προβλήματα στη λειτουργία του κινητού.

#33   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 09/05/2011 - 21:44

σημερα αποφασισε το Paypal να μ κανει refund τα λεφτα του celeste..οποτε οσοι ειχαν προβλημα ας ανοιξουν ενα dispute +claim για να παρουν κ αυτοι τα λεφτα τους πισω, ειτε για να αναγκαστουν να βγαλουν καποιο update και να το διορθωσουν οι λωποδυτες που ειναι μονο για να τα παιρνουν...πιστευω πως αν το κανουν αρκετοι, θα το παρουν το μνμ και κατι θα κανουν ...αλλιως εχετε παρει τα λεφτα σας πισω..οπως κ ναχει κερδισμενοι θα βγειτε κ οχι αδικημενοι

Τελευταία επεξεργασία από: maserrr, 09/05/2011 - 21:47

#34   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 09/05/2011 - 21:57

σημερα αποφασισε το Paypal να μ κανει refund τα λεφτα του celeste..οποτε οσοι ειχαν προβλημα ας ανοιξουν ενα dispute +claim για να παρουν κ αυτοι τα λεφτα τους πισω, ειτε για να αναγκαστουν να βγαλουν καποιο update και να το διορθωσουν οι λωποδυτες που ειναι μονο για να τα παιρνουν...πιστευω πως αν το κανουν αρκετοι, θα το παρουν το μνμ και κατι θα κανουν ...αλλιως εχετε παρει τα λεφτα σας πισω..οπως κ ναχει κερδισμενοι θα βγειτε κ οχι αδικημενοι

Μπράβο σου φίλε μου . Πολύ καλή πρωτοβουλία .

#35   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 09/05/2011 - 22:00

Μπράβο σου φίλε μου . Πολύ καλή πρωτοβουλία .

ετσι ειναι φιλε μου..η αδικια κ η κοροιδια ειναι το χειροτερο...

#36   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Twitter:@lefpol
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:freedoom1013

Δημοσίευση 26/05/2011 - 23:05

Χθες κι εγώ, όπως και άλλα μέλη του forum πήρα τα λεφτά μου πίσω, ακολουθώντας τη διαδικασία που αναγράφεται στο 1ο post.
Το σωστό να γίνεται!
Ευτυχώς που υπήρξε αυτή η επιλογή μέσω του Paypal, προφανώς όχι για τα λεφτά, αλλά για τη δυσφήμιση και το χαστούκι στους ακατανόμαστους, που η αντίστροφες μετρήσεις και τα trailers τους μάραναν. Από τις πρώτες καθυστερήσεις διάθεσης φώναζε ότι βρωμούσε το πράγμα. Αλλά φταίμε εμείς, που πέσαμε σαν τα ψάρια, λες και το bluetooth στο μηλόφωνο ήταν η αποκάλυψη. Απωθημένα είναι βέβαια αυτά.. :rolleyes:

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες