Πως να πάρετε τα χρήματά σας πίσω για το Celeste
Δημοσίευση 28/04/2011 - 21:41
[off_topic]σκέφτομαι να κάνω το ίδιο και με άλλες εφαρμογές του cydia [/off_topic]
Ad
Δημοσίευση 28/04/2011 - 22:07
σιγά μην κάτσει ο saurik να στο βγάλει απο τις αγορασμένες εφαρμογές. Δεν πιστεύω, μια χαρά αγορασμένο θα φαίνεται πάντα.Από όταν βγήκε,14 μέρες μετά πήρα τα λεφτά μου πίσω και ακόμα αγορασμένο το δείχνει και ούτε είχα κάποιο πρόβλημα με το cydia ή με το paypal
[off_topic]σκέφτομαι να κάνω το ίδιο και με άλλες εφαρμογές του cydia [/off_topic]
Το θέμα δεν είναι αν μια εφαρμογή δεν αξίζει τα λεφτά της, στην τελική ας μην την αγοράζαμε.
Ζητάμε τα λεφτά μας πίσω για μια εφαρμογή που δεν έκανε αυτό που έλεγε, και ακόμα χειρότερα μας δημιούργησε προβλήματα στη λειτουργία του κινητού.
Δημοσίευση 09/05/2011 - 21:44
Τελευταία επεξεργασία από: maserrr, 09/05/2011 - 21:47
Δημοσίευση 09/05/2011 - 21:57
Μπράβο σου φίλε μου . Πολύ καλή πρωτοβουλία .σημερα αποφασισε το Paypal να μ κανει refund τα λεφτα του celeste..οποτε οσοι ειχαν προβλημα ας ανοιξουν ενα dispute +claim για να παρουν κ αυτοι τα λεφτα τους πισω, ειτε για να αναγκαστουν να βγαλουν καποιο update και να το διορθωσουν οι λωποδυτες που ειναι μονο για να τα παιρνουν...πιστευω πως αν το κανουν αρκετοι, θα το παρουν το μνμ και κατι θα κανουν ...αλλιως εχετε παρει τα λεφτα σας πισω..οπως κ ναχει κερδισμενοι θα βγειτε κ οχι αδικημενοι
Δημοσίευση 09/05/2011 - 22:00
ετσι ειναι φιλε μου..η αδικια κ η κοροιδια ειναι το χειροτερο...Μπράβο σου φίλε μου . Πολύ καλή πρωτοβουλία .
Δημοσίευση 26/05/2011 - 23:05
Το σωστό να γίνεται!
Ευτυχώς που υπήρξε αυτή η επιλογή μέσω του Paypal, προφανώς όχι για τα λεφτά, αλλά για τη δυσφήμιση και το χαστούκι στους ακατανόμαστους, που η αντίστροφες μετρήσεις και τα trailers τους μάραναν. Από τις πρώτες καθυστερήσεις διάθεσης φώναζε ότι βρωμούσε το πράγμα. Αλλά φταίμε εμείς, που πέσαμε σαν τα ψάρια, λες και το bluetooth στο μηλόφωνο ήταν η αποκάλυψη. Απωθημένα είναι βέβαια αυτά..
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες