Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Συγχρονισμός με πολλές iTunes Libraries

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
44 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   DinosX

DinosX

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/07/2011 - 04:37

Ερωτηση..! μπορει να ακουστει και χαζη αλλα θελω να ειμαι 100% σιγουρος!

Σε περιπτωση format του main υπολογιστη! μπορω να κανω clone και να λειτουργω το μηλο οπως ηταν πριν το format??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.098 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 12/07/2011 - 06:54

Απλά θα πρέπει να κανείς clone το persistent Id του δεύτερου υπολογιστη που χρησιμοποιείς και να το βάλεις στο φρεσκοφορμαρισμενο.

#33   pxanthos68

pxanthos68

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/10/2011 - 08:38

+1 και από μένα

#34   Kartisem

Kartisem

iPH Addict

• 678 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:Kartisem

Δημοσίευση 14/10/2011 - 08:46

πολύ καλό!!! ανέβασα χθές τον πολυπλοκο τροπο εγω! δεν ειχα δεί αυτο ! μπραβο!

#35   mirmigki

mirmigki

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2011 - 14:12

Για mac βρήκα εύκολα το persistent ID σύμφωνα με το link και το πέρασα στα windows της δουλειάς με το σχετικό προγραμματάκι από το link του 1ου post.

Παίζει κανονικά!

Στο link που έδωσα πιο πάνω δίνουν details και πως να το αλλάξουμε με Hex editor και λοιπά για όποιον θέλει.

#36   andrianito

andrianito

iPH User

• 153 μηνύματα
  • Twitter:@andrianito
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:andrianito

Δημοσίευση 26/11/2011 - 23:17

Απλά θα πρέπει να κανείς clone το persistent Id του δεύτερου υπολογιστη που χρησιμοποιείς και να το βάλεις στο φρεσκοφορμαρισμενο.

φιλε kiriakosa αυτο ηταν που με εκαιγε!! πολυ καλο τοπικ!! :) :)

#37   mysticelder

mysticelder

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/11/2011 - 11:57

πολυ καλο φιλε.. εγω εχω αλλη απορια ομως.. μου χαλασε ο υπολογιστης και πηρα αλλο εχω ολη τη μουσικη στο iphone μου... επαφες και τα αλλα τα περασα τη μουσικη πως τη περναω στον καινουργιο υπολογιστη?? οπως αναφερθηκε ποιο πανω γινεται?

#38   niathan

niathan

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 16/12/2011 - 15:03

+1

#39   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.098 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2011 - 20:57

πολυ καλο φιλε.. εγω εχω αλλη απορια ομως.. μου χαλασε ο υπολογιστης και πηρα αλλο εχω ολη τη μουσικη στο iphone μου... επαφες και τα αλλα τα περασα τη μουσικη πως τη περναω στον καινουργιο υπολογιστη?? οπως αναφερθηκε ποιο πανω γινεται?

Για αυτο το σκοπό εγώ χρησιμοποιώ ένα προγραμμα εδώ και χρόνια που λέγεται iPod access, περνάει στα iTunes ακόμα και τη βαθμολογία των τραγουδιών που έχω βάλει.

#40   fotinik

fotinik

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 27/01/2012 - 17:36

Γεια σας παιδια,θα ηθελα μια βοηθεια..Εχω ενα iphone4 στο οποιο εχς μεσα τα παντα...μουσικη,επαφες φωτο που δεν θα ηθελα να χασω..Ποιο ειναι τ θεμα τωρα ,θελω να κανω jailbreak αλλα αν ειναι δυνατο να μην χασω τιποτα,γιατι δεν γνωριζω και πολλα απο iphone και θυμαμαι πως παιδευτηκα πολυ για να περασω οτι εχω τωρα μεσα...Σας ευχαριστω εκ των προτερων....

#41   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.098 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2012 - 17:55

Γεια σας παιδια,θα ηθελα μια βοηθεια..Εχω ενα iphone4 στο οποιο εχς μεσα τα παντα...μουσικη,επαφες φωτο που δεν θα ηθελα να χασω..Ποιο ειναι τ θεμα τωρα ,θελω να κανω jailbreak αλλα αν ειναι δυνατο να μην χασω τιποτα,γιατι δεν γνωριζω και πολλα απο iphone και θυμαμαι πως παιδευτηκα πολυ για να περασω οτι εχω τωρα μεσα...Σας ευχαριστω εκ των προτερων....

Πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος, ποιά έκδοση έχεις, γιατί αν κάνεις jb στην υπάρχουσα που είσαι (π.χ. 5.01) δε θα χάσεις κάτι. Το να τραβήξεις τα δεδομένα σου και να κάνεις back up είναι ένα μέτρο προληπτικό αλλά και απαραίτητο για την περίπτωση που κάτι πάει λάθος. Για τη μουσική σου, υπάρχουν προγράμματα όπως το sharepod και το ipodaccess (το οποίο και χρησιμοποιώ) για να μη χασεις κάτι από τη library. Για τα υπόλοιπα, το backup είναι αρκετό.

#42   fotinik

fotinik

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2012 - 00:02

Πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος, ποιά έκδοση έχεις, γιατί αν κάνεις jb στην υπάρχουσα που είσαι (π.χ. 5.01) δε θα χάσεις κάτι. Το να τραβήξεις τα δεδομένα σου και να κάνεις back up είναι ένα μέτρο προληπτικό αλλά και απαραίτητο για την περίπτωση που κάτι πάει λάθος. Για τη μουσική σου, υπάρχουν προγράμματα όπως το sharepod και το ipodaccess (το οποίο και χρησιμοποιώ) για να μη χασεις κάτι από τη library. Για τα υπόλοιπα, το backup είναι αρκετό.

Εχω την 4.2.1,θα ηθελα να το κανω και μια αναβαθμιση!Σε ευχαριστω για την βοηθεια!

#43   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.098 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2012 - 01:01

Εχω την 4.2.1,θα ηθελα να το κανω και μια αναβαθμιση!Σε ευχαριστω για την βοηθεια!

Νομίζω πως ο,τι χρειάζεσαι είναι συγκεντρωμένο εδώ.
http://www.iphonehel...hp?/topic/48333
[ΟΔΗΓΟΣ] Προετοιμασία για Jailbreak!

#44   fotinik

fotinik

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2012 - 15:32

Νομίζω πως ο,τι χρειάζεσαι είναι συγκεντρωμένο εδώ.
http://www.iphonehel...hp?/topic/48333
[ΟΔΗΓΟΣ] Προετοιμασία για Jailbreak!

Μηπως το Link εχει καποιο προβλημα?Γιατι μου βγαζει ([#404] Sorry, we could not locate the page you are requesting to view. Please click here to return back to the forum's home)

#45   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2.098 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2012 - 18:06

Μηπως το Link εχει καποιο προβλημα?Γιατι μου βγαζει ([#404] Sorry, we could not locate the page you are requesting to view. Please click here to return back to the forum's home)

Συγγνώμη αλλα επειδή είμαι με tapatalk μάλλον δε μου το εμφανίζει σωστά. Κανε μια αναζητηση για "προετοιμασια για jailbreak" και θα το βρεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες