iSpirit : Ο καλύτερος μέχρι στιγμής iPhone manager
Ad
Δημοσίευση 01/06/2011 - 01:02
Δημοσίευση 01/06/2011 - 01:07
Δεν υπάρχει λόγος να κουραζεστε παιδιά, η εφαρμογή μέσω wifi έχει σοβαρά προβλήματα και επικίνδυνα για την συσκευή σας.παιδια πωσ κανουμε συνδεση μεσω Wi-Fi?
iPhone 4 Tapatalk
Δημοσίευση 01/06/2011 - 01:29
με καλωδιο ειναι οκ?Δεν υπάρχει λόγος να κουραζεστε παιδιά, η εφαρμογή μέσω wifi έχει σοβαρά προβλήματα και επικίνδυνα για την συσκευή σας.
iPhone 4 Tapatalk
Δημοσίευση 01/06/2011 - 01:36
Ναι, δεν είχα παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.με καλωδιο ειναι οκ?
iPhone 4 Tapatalk
Δημοσίευση 01/06/2011 - 02:58
Δημοσίευση 01/06/2011 - 03:07
Για wifi σίγουρα, με καλώδιο μάλλον όχι.δεν χρειαζεται να περασουμε openssh απο cydia ε?
iPhone 4 Tapatalk
Δημοσίευση 01/06/2011 - 23:23
Δημοσίευση 01/06/2011 - 23:24
Μονο μεσω itunes, ανοιξε νεο θεμα με το προβλημα που εχεις στο itunes.Δεν γίνετε να περάσουμε τραγούδια με αυτό στο κινητό Προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα.... Μπορείς να πεις τον τρόπο μήπως κάνω κάτι λάθος, δεν θέλω να το κάνω μέσα από το itunes γιατί κάθε φορά μου διαγράφει όλες τις εφαρμογές...
Δημοσίευση 01/06/2011 - 23:44
Σχετικά με όσους ρωτούν για διασύνδεση Wifi μεταξύ iPhone και iSpirit ο Developer του προγράμματος είπε πως σύντομα θα έχουμε κάποιο update πάνω σε αυτό .
Σχετικά με όσους το επικρίνουν θα ήθελα απλά να σας υπενθυμίσω ότι κάτι αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά/δυνατότητες ΔΕΝ υπάρχει και πόσο μάλλον ΔΩΡΕΑΝ .Όπως επίσης να σας υπενθυμίσω ότι ο Developer δεν το χρωστάει σε κανέναν από εμάς όποτε λίγη επιείκια σε κάτι που μας το δίνουν απλόχερα και με τόσα χαρακτηριστικά δεν βλάπτει
Με λίγη υπομονή και χρήση των περισσοτέρων menu του προγράμματος με τον καιρό θα έχετε και τα υπόλοιπα(Wifi).
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 01/06/2011 - 23:46
Δημοσίευση 01/06/2011 - 23:51
Δεν υπάρχει λόγος να κουραζεστε παιδιά, η εφαρμογή μέσω wifi έχει σοβαρά προβλήματα και επικίνδυνα για την συσκευή σας.
iPhone 4 Tapatalk
με καλωδιο ειναι οκ?
Ναι, δεν είχα παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.
iPhone 4 Tapatalk
Μαλλον σε μ ενα εναφερεσαι, την εφαρμογη την εχω προτεινει αρκετες φορες σε μελη, θεωρησα σωστο να γραψω την εμπειρια μου, γιατι εγω οδηγηθηκα οντως σε restore πειραζωντας φωτογραφιες στον φακελο καμερα. (με wifi)Αν ξέρεις την διαδρομή μέσα στο Root μπορείς να τα περάσεις με SSH από εκεί και έπειτα ο είπε ο φίλος konandrio μέσω iTunes η μέσω κάποιο Software όπως είναι το MediaMonkey.
Σχετικά με όσους ρωτούν για διασύνδεση Wifi μεταξύ iPhone και iSpirit ο Developer του προγράμματος είπε πως σύντομα θα έχουμε κάποιο update πάνω σε αυτό .
Σχετικά με όσους το επικρίνουν θα ήθελα απλά να σας υπενθυμίσω ότι κάτι αντίστοιχο σε χαρακτηριστικά/δυνατότητες ΔΕΝ υπάρχει και πόσο μάλλον ΔΩΡΕΑΝ .Όπως επίσης να σας υπενθυμίσω ότι ο Developer δεν το χρωστάει σε κανέναν από εμάς όποτε λίγη επιείκια σε κάτι που μας το δίνουν απλόχερα και με τόσα χαρακτηριστικά δεν βλάπτει
Με λίγη υπομονή και χρήση των περισσοτέρων menu του προγράμματος με τον καιρό θα έχετε και τα υπόλοιπα(Wifi).
Η εφαρμογη οντως εχει μεγαλες προοπτηκες αν δουλεψει εξισου σωστα και ασυρματα.
Τελευταία επεξεργασία από: konandrio, 01/06/2011 - 23:52
Δημοσίευση 02/06/2011 - 00:00
εωρησα σωστο να γραψω την εμπειρια μου, γιατι εγω οδηγηθηκα οντως σε restore πειραζωντας φωτογραφιες στον φακελο καμερα. (με wifi)
Φυσικά το ότι σε οδήγησε σε Restore μου κάνει μεγάλη εντύπωση.Ίσως και να είναι μοναδική περίπτωση δεδομένου οτι εχω διαβάσει πάρα πολλά Rewie σχετικά με το πρόγραμμα στα οποία ακολουθούσε αξιολόγηση μελών.
Φυσικά όμως δεν μπορώ και να το αμφισβητήσω.Αν και το Path των φώτο ΔΕΝ είναι ικανό να σε στείλει στο Restore σε οποιαδήποτε περίπτωση.
Η εφαρμογη οντως εχει μεγαλες προοπτηκες αν δουλεψει εξισου σωστα και ασυρματα.
Από εκεί και έπειτα όπως είπα και πριν υπομονή.
Δημοσίευση 02/06/2011 - 00:07
Για να γινω ποιο σαφης, πηγα να μεταφερω τις φωτογραφιες που ηθελα στον φακελο καμερα, οταν προσπαθουσα εκανε respring η σησκευη, μετα ανακαλυψα πως οταν τραβαγα φωτο απο την καμερα δεν αποθηκευοταν πουθενα, ετσι κατεληξα σε restore.Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά.
Φυσικά το ότι σε οδήγησε σε Restore μου κάνει μεγάλη εντύπωση.Ίσως και να είναι μοναδική περίπτωση δεδομένου οτι εχω διαβάσει πάρα πολλά Rewie σχετικά με το πρόγραμμα στα οποία ακολουθούσε αξιολόγηση μελών.
Φυσικά όμως δεν μπορώ και να το αμφισβητήσω.Αν και το Path των φώτο ΔΕΝ είναι ικανό να σε στείλει στο Restore σε οποιαδήποτε περίπτωση.
Από εκεί και έπειτα όπως είπα και πριν υπομονή.
Δημοσίευση 04/06/2011 - 20:32
Δημοσίευση 05/06/2011 - 20:48
Το δοκιμασα ,εκανα unlock sim
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες