Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/06/2011 - 21:55

Υπερ του iphone:υψηλοτερη αναλυση,ποιοτικα υλικα κατασκευης,ονομα εταιρειας με δυναμικη και επιθετικο marketing και τελος appstore..
Υπερ του S2 : χωρις root (βλ jailbreak) εχεις σχεδον τα παντα διαθεσιμα στη συσκευη σου..συνεχης αναπτυξη πανω στο εκαστοτε λειτουργικο (για οσους αρεσκονται με τους πειραματισμους) market υπο αναπτυξη (εχει ακομα μελλον,αλλα με πολλες προοπτικες),μην αναφερθω στα χαρακτηριστικα δεν εχει νοημα (μιλαμε για κατι καινουργιο)
προσωπικα...εχω περασει απο iphone..το οποιο η αληθεια ειναι οτι με κρατησε λιγο παραπανω απο αλλα κινητα..αλλα τελικα ηρθε η ωρα που το εδωσα γιατι με κουρασε,εχω πλεον παει σε android το οποιο βρισκω πολυ πιο απλο και πολυ πιο παραμετροποιησιμο εναντι του ios,το μονο οτι θελει καποιο διαβασμα..αλλα απο ενα σημειο και μετα ειναι τυφλοσουρτης!
το S2 αυτη την στιγμη δεν εχει ανταγωνιστη στην αγορα..θα υπαρξει σε λιγο και το sensation,αλλα υστερει σε πολλα σε συγκριση με το Galaxy..απο΄κει και περα το τι θα αγορασει ο καθενας ειναι παντα σχετικο αναλογα με τα χρηματα που διαθετει ο καθενας..δεν λεω για αναγκες,γιατι εμεις τις δημιουργουμε..ουτως η αλλως μην ξεχναμε οτι το βασικο στοιχειο ενος κινητου ειναι να μπορουμε να παιρνουμε τηλεφωνο :)
Τελικα,προσωπικα διαλεγω S2 γιατι μου παρεχει ολα αυτα που ψαχνω σε ενα σουπερ τηλεφωνο (και ακομα παραπανω) και επειδη μπορω να το κανω οπως θελω,οταν το θελω..
να ξεκαθαρισω οτι ειμαι φαν των gadgets και ετσι δεν μου λεει τιποτα κανενα ονομα εταιρειας (ειτε samsung,ειτε apple κλπ)..οτι μου αρεσει εκεινη τη στιγμη και θεωρω οτι μου κανει (και αν εχω τα χρηματα βεβαια,το παιρνω)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   panosfx

panosfx

iPH User

• 196 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:07

να ξεκαθαρισω οτι ειμαι φαν των gadgets και ετσι δεν μου λεει τιποτα κανενα ονομα εταιρειας (ειτε samsung,ειτε apple κλπ)..οτι μου αρεσει εκεινη τη στιγμη και θεωρω οτι μου κανει (και αν εχω τα χρηματα βεβαια,το παιρνω)

Ετσι κι εγω.Ποτε δεν θα γινω φαν κανενος εκτος κι αν καποια εταιρεια δεχτει να με πληρωνει :lol:

#138   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:09

Ετσι κι εγω.Ποτε δεν θα γινω φαν κανενος εκτος κι αν καποια εταιρεια δεχτει να με πληρωνει :lol:

+ να σ δινει κ τζαμπε τα προϊοντα της σωστα???!!!

#139   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:14

Να πω και εγω τη γνωμη μου,

Το s2 πλασαριστηκε (κυριως) σαν το σφαιρατο τηλεφωνο που εχει dual core επεξεργαστη την διπλασια ραμ και τα 1080p video (αφηνω την μεγαλη οθονη καθως ειναι τελειως υποκειμενικο κριτηριο αγορας) Την ουσια μαλλον δεν την εξετασαν ολοι και εξηγουμαι...

Σερνονταν τοσο πολυ τα τηλεφωνα στις μερες μας που λεγαμε αντε να βγουν τα διπυρηνα να αποκτησουμε λιγο ταχυτητα? Η μνημη παλι δεν μας αρκει για να κανουμε multitasking? Παιδια μην γελιεσται, τηλεφωνα ειναι και το hardware δεν παιζει τοσο ρολο οσο νομιζουν οι περισσοτεροι. Το 3gs ειναι σφαιρατο ακομα και σε λιγους μηνες θα ειναι 2 γενιες πισω! ΟΛΑ ειναι θεμα os στα τηλεφωνα γιατι οι εφαρμογες και τα παιχνιδια που παιζουν (για την ωρα) δεν χρειαζονται τπτ το ιδιαιτερο. Δεν ειναι οτι υποστηριζω το μηλο και θελω να ριξω το s2 καθως πολυ πιθανον και η apple στο επομενο μηλο θα πεταξει και αυτη μεσα 2πυρινους και τα σχετικα. Αλλα μεχρι να φτασει η φαση να αξιοποιουνται ολα αυτα πληρως θα εχουμε iphone 6 και galaxy 4 για παραδειγμα. Οτι ακριβως συμβαινει και στα desktop μας. Κυκλοφορει hardware οπως 4core cpus που μετα απο χρονια αρχισαν να αξιοπιουνται απο το ευρυ κοινο (gamers) καθως διαφορα εβλεπαν μονο οσοι επαιζαν με video encoding... Η μεταβαση θα ειναι αργη και οποιος εχει εμπειρια με νιωθει.

Το μονο + που βλεπω προσωπικα στο s2 εναντι στο 4αρι ειναι το 1080p βιντεο. Οι οθονες ειναι και στα 2 εξαιρετικες τι να λεμε τωρα!

Ολα αυτα τα λεω σαν απαντηση σε αυτους που λενε οτι το s2 πατησε το μηλο 4, και επισης να προσθεσω οτι συγκριση ΒΕΒΑΙΩΣ και υπαρχει αναμεσα τους καθως τα βλεπω και τα 2 στα ραφια του μαγαζιου οταν θα παω με την τσεπα γεματη να αγορασω 1 απο τα 2. Οποτε αφου θα πρεπει να διαλεξω λογικο επομενο ειναι να κανω και τη συγκριση. Δεν θα συγκρινα ποτε ενα discontinued μοντελο με ενα που ειναι στο ραφι!

Και για να κλεισω το σκεπτικο μου θα πω οτι αν ηταν να διαλεξω αναμεσα στα 2 θα κοιταγα τα εξης κριτηρια:

λειτουργικο (Το πιο σημαντικο τελικα)
Μεγεθος
καμερα
Τιμη (το i4 κακα τα ψεμματα θα επρεπε να ειναι 1 κατοσταρι κατω)

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 08/06/2011 - 22:16

#140   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:19

Τιμη (το i4 κακα τα ψεμματα θα επρεπε να ειναι 1 κατοσταρι κατω)

οταν η apple δεν θα λεγεται πια apple αλλα κατι αλλο...τοτε θα δεις και την τιμη να πεφτει..ως τοτε το σηματακι θα το πληρωνεις ωσαν τα μηλα των Εσπεριδων!!

#141   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:26

οταν η apple δεν θα λεγεται πια apple αλλα κατι αλλο...τοτε θα δεις και την τιμη να πεφτει..ως τοτε το σηματακι θα το πληρωνεις ωσαν τα μηλα των Εσπεριδων!!

Δεν διαφωνω μαζι σου, αλλα οταν πουλας πολυ μα πολυ, ειναι λογικο να σε παιζουν ετσι τιμολογιακα! Νομιζεις πως αν η samsung δεν ηταν η Νο 1 μουρη στα τηλεφωνα δεν θα τα πουλαγε χρυσαφι? Παντα ετσι γινοταν και παντα ετσι θα γινεται!

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 08/06/2011 - 22:27

#142   NikolasN

NikolasN

iPH newbie

• 86 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:31

iPhone δεν θελει και ρωτημα χαχαχαχα :lol: ;)

#143   NikolasN

NikolasN

iPH newbie

• 86 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:36

σε αυτο συμφωνο απολητα...αλλα δεν νομιζω να κανει τετοιο Λαθος η apple εκτός και αν την πουλησουνε σε καπιον αλλο πραγμα που δεν το νομιζο :P

Τελευταία επεξεργασία από: NikolasN, 08/06/2011 - 22:37

#144   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:37

Δεν διαφωνω μαζι σου, αλλα οταν πουλας πολυ μα πολυ, ειναι λογικο να σε παιζουν ετσι τιμολογιακα! Νομιζεις πως αν η samsung δεν ηταν η Νο 1 μουρη στα τηλεφωνα δεν θα τα πουλαγε χρυσαφι? Παντα ετσι γινοταν και παντα ετσι θα γινεται!

το καλο/κακο της apple ειναι οτι εχει πιστους "οπαδους"..οποτε δεν προκειται ποτε να γινει κατι διαφορετικο..η samsung παλι δεν θα ειναι ποτε ετσι,ουτε και η HTC κλπ..αλλωστε μην ξεχναμε οτι η apple διαθετει και μια γκαμα προιοντων που διαφερει απο τα αλλα καλως η κακως..το τι προτιμα ο καθενας στην καθημερινοτητα του ειναι αλλο θεμα..
παντως εχω ipod nano αλλα windows pc :)

#145   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:39

σε αυτο συμφωνο απολητα...αλλα δεν νομιζω να κανει τετοιο Λαθος η apple εκτός και αν την πουλησουνε σε καπιον αλλο πραγμα που δεν το νομιζο :P

το σχημα ειναι οξυμωρο που αναφερει η Luciferia σημαινει οτι οπως δεν προκειται να αλλαξει το ονομα της εταιριας ετσι δεν προκειται να αλλαξουν και οι τιμες στα προιοντα τους

#146   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:43

το καλο/κακο της apple ειναι οτι εχει πιστους "οπαδους"

Αυτο που ειπες εχει πολυ ζουμι! Το οτι εχει πολλους πιστους ειναι καλο γιατι σημαινει οτι αφου τους κερδισε (και τους διατηρει) αξιζει και δεν ειναι τοσο τυχαιο, και κακο γιατι μας ριχνει στα αφτια καθε νεο λανσαρισμα...

#147   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 22:56

Αυτο που ειπες εχει πολυ ζουμι! Το οτι εχει πολλους πιστους ειναι καλο γιατι σημαινει οτι αφου τους κερδισε (και τους διατηρει) αξιζει και δεν ειναι τοσο τυχαιο, και κακο γιατι μας ριχνει στα αφτια καθε νεο λανσαρισμα...

το θεμα ειναι οτι τους "διατηρει" με το κολπο της εκπληξης..το αν τα καταφερνει να εκπλησει τελικα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα..αλλα τελοσπαντων,ειμαστε πολυ offtopic πλεον οποτε το αφηνουμε για αλλη κουβεντα :)

#148   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 08/06/2011 - 23:13

το θεμα ειναι οτι τους "διατηρει" με το κολπο της εκπληξης..το αν τα καταφερνει να εκπλησει τελικα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα..αλλα τελοσπαντων,ειμαστε πολυ offtopic πλεον οποτε το αφηνουμε για αλλη κουβεντα :)

αναφερεσαι δηλαδη σε προβατα...

#149   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 23:22

αναφερεσαι δηλαδη σε προβατα...

ουτε σε προβατα,ουτε σε κατσικια..ο "οπαδος" ειναι μια λεξη που περιεχει ολη τη σημασια αυτου που θελω να πω..οπως εσυ πχ εισαι οπαδος του Παναθηναικου και τον ακολουθεις σε οτι και αν κανει/δεν κανει..ετσι και η apple..ειναι ακριβως το ιδιο..μονο που στην apple δεν πληρωνεις εισητηριο,αλλα πληρωνεις ομως την εκαστοτε συσκευη/gadget/υπηρεσια κλπ..
αν και τωρα που το σκεφτομαι πληρωνεις και εισητηριο αν θελεις να παρακολουθησεις το ετησιο WWDC :P

#150   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 08/06/2011 - 23:24

ουτε σε προβατα,ουτε σε κατσικια..ο "οπαδος" ειναι μια λεξη που περιεχει ολη τη σημασια αυτου που θελω να πω..οπως εσυ πχ εισαι οπαδος του Παναθηναικου και τον ακολουθεις σε οτι και αν κανει/δεν κανει..ετσι και η apple..ειναι ακριβως το ιδιο..μονο που στην apple δεν πληρωνεις εισητηριο,αλλα πληρωνεις ομως την εκαστοτε συσκευη/gadget/υπηρεσια κλπ..
αν και τωρα που το σκεφτομαι πληρωνεις και εισητηριο αν θελεις να παρακολουθησεις το ετησιο WWDC :P

ναι αλλα ξεχασες οτι αν δε θες η δε σου αρεσει δεν αγοραζεις..το "οπαδιλικι" ειναι τεραστια ανοησια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες