Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 4 vs Samsung Galaxy S2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
538 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 08/06/2011 - 23:30

Μα τη παραπληροφοριση ειναι παλι αυτη???Την υποστηριζει κ ανετα κιολας...την 2.3 φαντασου οτι την υποστηριζει μεχρι και το Lg optimus one κινητο των 170 ευρω ανετα κιολας!!!και οοοοταν το galaxy S ερθει η μερα που δε θα υποστηριζει την 2.3 επισημα του ριχνεις ενα ροοτ(κατι σαν το jailbreak στο iphone φαντασου) του κανεις overclock στη CPU κ εισαι οκ!Απλα νομιζω τα εξηγω εκτος και αν δεν ξερεις οτι το overclock ειναι η αναβαθμιση του επεξεργαστη σε υψηλοτερη συχνοτητα οπως και η custom rom ειναι εκδοσεις του android που γραφουν hackers και με την συγκαταθεση της καθε εταιριας κινητων για την οποια και γραφουν με σκοπο να ειναι optimized με καλυτερη διαχειριση μνημης ram και ενα σωρο αλλα τρικ που κανουν ωστε να μπαινει σε παλαιοτερες συσκευες...!!!Κατι που με το iOS δεν γινεται και δεν θα γινει ποτε...!!!

unforgiven...παλαιοτερα οπως το λες...τωρα ομως ολα ειναι μια χαρα τουλαχιστον στο sgs 2 στις αλλες συσκευες δεν ξερω τι γινεται κ δεν με νοιαζει κιολας ;) !!!

ΤΟΣΗ ωρα λεω οτι ΔΕΝ χρειαζεται να το μεταπουλησεις κ εσυ μ λεσ για αξια μεταπωλησης...!!!!επισησ κανενα iPhone 3 χρονων τωρα δεν πιανει πανη απο 200-250 οχι και 600 που λες κ κοντα στην ιδια τιμη μην υπερβαλουμε...εδω το 3gs αν ειναι το 32 και σε αριστη κατασταση 3 αγορασμενο 3 χρονια πριν ζητημα να πιασει πανω απο 300 μη λεμε κ οτι θελουμε...

Ρε φιλε φαγοθηκες με αυτο το overclock και overclock! Το εχεις κανει θεικο το overclock το οποιο ειναι ενα πολυ απλο πραγμα με ενα προγραμματακι να ανεβαζεις την συχνοτητα της συσκευης σου κατι το οποιο το εκανα πριν 7 χρονια κοντα σε smartphone και το εκανα μονο και μονο για τον χαβαλε γιατι δεν εχει να σου προσφερει κατι παραπανω. Ας μην βαλουμε τους πυρηνες που εχεις 2 τωρα κα ιη επομενη συσκευη θα εχει 4-6-12 ας μην μιλησουμε ουτε τα cash και να μιλησουμε μονο για την αρχιτεκτονικη! Πιστευεις εσυ οτι ενας περσινος cpu στα 1,500 με εναν φετινο στα 1,200 θα ειναι γρηγοροτερος ο περσινος στα 1,500? Οποτε εφοσον αλαζει η αρχιτεκτονικη στα cpu, τα OS τα ρυθμιζουν για να δουλευουν καλυτερα με την καινουργια αρχιτεκτονικη.Και τοτε εσυ μεινε μεινε με το oc στο χερι και κανε ονειρα οτι το 2050 θα εχεις ακομα το s2 επειδη θα το εχεις κλοκαρει.

Η πληρη παραπληροφορηση ειναι...αυτο που σ ειπε οτι ειναι η λαστ ειναι γιατι η samsung hellas εχει αργησει να βγαλει την 2.3 για να κανει κανεις update και αυτο ειναι το προβλημα με την samsung στην Ελλαδα οτι παντα βγαζει κανα μηνα μετα τις νεες εκδοσεις...λιγο αν το εψαχνες θα εβρισκες οτι μπορεις να κατεβασεις απο το επισημο site της samsung την 2.3 και να την περασεις απο το ODIN και οχι απο το KIES και οτι αλλαξατε 3 PC ηταν δικο σας προβλημα οχι του android γιατι εγω κ οσοι φιλοι μ εχουμε android μια χαρα τα περναμε απο οποιοδηποτε PC...

Εχεις δικαιο σε αυτα που λες. Αλλα και το παιδι εχει μαθει απο το iphone που δεν χρειαζεται να ψαχνει μια ωρα για να βρει πως θα περασει την 2.3 αλλα μονο να βαζει το iphone στο usb και να του πεταει το μυνημα υπαρχει καινουργια εκδοση για το λειτουργικο σας... Τοσο απλα ΄)

sotoskawasaki περνα απο καποιο μαγαζι που θελεις κ να εχει android και αν μπορεις ψαχτο...ειναι τζαμπε ολοκληρη η εκδοση και προσφατα το angry birds rio εβαλε κ τις νεες πιστες...πιστεψε το ειναι η αληθεια δεν λεω τπτ χωρις να το γνωριζω!Μολις πριν λιγο το επαιξα ξανα χωρις να εχω δωσει φραγκο!

Τωρα θα κανουμε θεμα γιατι το android εχει δωρεαν το angy bird και το ios δεν το εχει? Και ποιος ειπε οτι η σημαια του iphone ειναι το angry bird? Αν το ψαξετε θα βρειτε οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι πρωτα πεχτηκε σε nokia αλλα στην apple πουλησε τρελα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 08/06/2011 - 23:38

morganito ενα τοσο απλο προγραμματακι ειναι δεν ειπα κατι για αυτο ειπα ομως οτι σ δινει τη δυνατοτητα να το κανεις κ εκει που θα χρειαστεις το 1,5 μετα απο καποια χρονια που θα εχουν βγει 16 πυρινα οπως λες θα δεις διαφορα απο το 1,2 κ ουσιαστικη στο λειτουργικο που θα του βαλεις...αυτο το απλο προγραμματακι στο iPhone δεν το εχεις κ δε θα το εχεις και οταν θα το χρειαστεις απλα θα αλλαξεις συσκευη ;) ...

Επισης το angry birds το εδωσα σαν παραδειγμα για τις free εφαρμογες κ προσωπικα το θεωρω αδικο να το πληρωνω στο iPhone/iPad μου ενω στο αλλο λειτουργικο ειναι δωρεαν καταλαβες τωρα???Και σημαια ειναι γιατι 1 χρονο ολο με αυτο ασχολουνταν κ ειχε βγει κ παιχνιδι της χρονιας οταν πρωτοβγηκε!!!(P.S. : Παντου υπαρχει αυτο το παιχνιδι μεχρι και στο ps3 k psp το θεμα ειναι απο που εγινε γνωστο)

Επισης εγω δεν ανεφερα κατι για διπυρηνο και αν μ χρειαζεται κ αν υπερτερει του iPhone και αν τον χρειαστω κ ποτε ;) ...Δεν εχω συγκρινει απολυτως τπτ απο θεμα hardware αναμεσα σε iPhone 4 και SGS 2 γιατι θα ηταν αδικια να το κανω μολις βγει το iPhone 5 βλεπουμε!

Τελευταία επεξεργασία από: HaVaNeZoS, 08/06/2011 - 23:45

#153   Lucy

Lucy

iPH Member

• 305 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 08/06/2011 - 23:45

παιδια περα απο το οτι ειμαι φανατικη της apple δν διαφωνω οτι το galaxy ειναι καλυτερο αλλα πιστευω οτι οταν βγει το 5 θα τρεχουν ολοι οι αλλοι να κρυφτουν!

#154   jimlos

jimlos

iPH Addict

• 857 μηνύματα
  • GameCenter:jimlost

Δημοσίευση 08/06/2011 - 23:58

to θεμα ειναι πολυ απλο...η αγορα εχει γεμησει με iphone killlers αλλα παντα για τα προηγουμενα iphone.....
συγκρινουμε το S2 με το 4αρι......ενος χρονου συσκευη.........
........μεχρι στιγμης αυτα μας εχει δειξει η προιστορια......καμια συσκευη δεν παει στα ισια κανενα καινουργιο iphone την περιοδο της κυκλοφοριας του.....και δεν ειμαι κολημενος πουθενα......απλα μεχρι στιγμης αυτο ειναι γεγονος.....
και σιγουρα η apple ολο και κατι κρυφο θα εχει στο μανικι της για την επομενη συσκευη.....
μεχρι τοτε......αναμονη

#155   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 09/06/2011 - 02:05

morganito ενα τοσο απλο προγραμματακι ειναι δεν ειπα κατι για αυτο ειπα ομως οτι σ δινει τη δυνατοτητα να το κανεις κ εκει που θα χρειαστεις το 1,5 μετα απο καποια χρονια που θα εχουν βγει 16 πυρινα οπως λες θα δεις διαφορα απο το 1,2 κ ουσιαστικη στο λειτουργικο που θα του βαλεις...αυτο το απλο προγραμματακι στο iPhone δεν το εχεις κ δε θα το εχεις και οταν θα το χρειαστεις απλα θα αλλαξεις συσκευη ;) ...
Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι οχι δεν θα δεις καμια διαφορα με το oc μετα απο τοσα χρονια και στα 5,000 να το κλοκαρεις και θα στο ξαναπω ασε τους πυρινες μιλαω να εχει και μετα απο 5 χρονια διπυρηνους παλι το oc σου θα ειναι αχρηστο. Ειναι τοσα πολλα που αλαζουν οσο περναει ο καιρος και η τεχνολογια εχει ξεφυγει τοσο πολυ που καθε 6 μηνες κανουν τον επεξεργαστη σου να φαινετε αρχαιος οποτε αυτο που δεν καταλαβαινεις με τιποτα ειναι οτι το oc σου θα ειναι αχρηστο. Αντιθετος με το ios που το προσαρμοζουν ετσι να δουλευει σωστα σε ολες τις συσκευες της.. Μην μου μιλας για oc σε παρακαλω και ποια ειναι η χρηστικοτητα του ειδικα που εγω ασχολουμαι στον συγκεκριμενο τομεα και σκαω καθε 2 χρονια περιπου 3000 με 3500 χιλιαρικα για να εχω ενα αξιολογο μηχανημα! Αυτην την στιγμη εχω 2 pc και τα 2 χρονισμενα στα 4.2 το ενα σε socket 775 και το αλλο σε 1366 σε bench ο 1366 ειναι πολυ ποιο μπροστα και σε αυτο βοηθαει και οι μνημες που απο ddr2 σε ddr3 τα sataii σε sataiii δηλαδη την διαφορα δεν την κανει μονο ο επεξεργαστης αλλα το συνολο... Αυτο κανει ενα προγραμμα πχ βιντεο να το τελειωνω τωρα απο 2 ωρες σε 1 κατι το οποιο για αλλους ειναι ασημαντο αλλα για μενα ο χρονος ειναι χρημα
Επισης το angry birds το εδωσα σαν παραδειγμα για τις free εφαρμογες κ προσωπικα το θεωρω αδικο να το πληρωνω στο iPhone/iPad μου ενω στο αλλο λειτουργικο ειναι δωρεαν καταλαβες τωρα???Και σημαια ειναι γιατι 1 χρονο ολο με αυτο ασχολουνταν κ ειχε βγει κ παιχνιδι της χρονιας οταν πρωτοβγηκε!!!(P.S. : Παντου υπαρχει αυτο το παιχνιδι μεχρι και στο ps3 k psp το θεμα ειναι απο που εγινε γνωστο)
Εγω καταλαβα!! Αλλα αυτος που δεν θελει να καταλαβει μαλλον εισαι εσυ! Μην ξεχνας οτι υπαρχει τεραστιος ανταγωνισμος ΟΧΙ μονο απο την samsung αλλα και απο την google και προσπαθουν να χτυπησουν οπως μπορουν τον αντιπαλο τους εστω και αυτο αν τους στοιχιζει ακριβα!!! Οποτε αυτο το θεμα το αφηνω γιατι δεν με απασχολει κι ολας γιατι δεν ασχολουμαι καν με το συγκεκριμενο παιχνιδι οπως δεν ασχολουμαι και ιδιαιτερα γενικως με τα game στο τηλεφωνο
Επισης εγω δεν ανεφερα κατι για διπυρηνο και αν μ χρειαζεται κ αν υπερτερει του iPhone και αν τον χρειαστω κ ποτε ;) ...Δεν εχω συγκρινει απολυτως τπτ απο θεμα hardware αναμεσα σε iPhone 4 και SGS 2 γιατι θα ηταν αδικια να το κανω μολις βγει το iPhone 5 βλεπουμε!

Και να συγκρινεις 2 συσκευες παλι βλακεια ειναι γιατι οπως το εχω πει και σε προηγουμενο ποστ μου ο καθενας παιρνει αυτο που τον καλυπτει πχ αν το επομενο μηλοτηλεφωνο το βγαλει στο μεγεθος του galaxy εγω δεν θα το παρω ποτε.. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα το παρουν αλλοι. Αν το βγαλει ομως με 4αρα οθονη αλλα στο ιδιο μεγεθος και μισο επεξεργαστη να εχει θα το παρω γιατι εμπιστευομαι πολυ το ios και ξερω οτι η συσκευη μου δεν θα με προδωσει ποτε ;)

#156   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/06/2011 - 08:24

Χμμμ...η συσκευη μου δεν θα με.προδωσει ποτε?μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα..γι'αυτο στο φορουμ εχουμε μια τεραστια λιστα με προβληματα χρηστων,τα οποια+σαφως γινονται ως επι το πλειστον απο jailbreak και αυτο που εχω δει ειναι οτι η επαναφορα δεν ειναι παντα ευκολη υποθεση,εκτος και αν εισαι καθαρα "εργοστασιακος" χρηστης,πραγμα λιγο δυσκολο μιας και το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων θελει να εχει j/b (και καλα κανει) για να μπορεσει επιτελους να απολαυσει την συσκευη του και παλι μεχρι καποιο βαθμο..
Ποσα iphone κατα καιρους εγιναν bricks?ποσες φορες εχει τυχει να μην σου αναγνωριζει το pc το iphone και να πρεπει να αλλαξεις pc's μεχρι να βρεθει το τυχερο?πολλες..
Το συμπερασμα ειναι οτι ολες οι συσκευες και τα λειτουργικα τους εχουν υπερ και κατα,απλα εμεις επιλεγουμε αν θα τα δουμε η οχι!!

#157   nosgr

nosgr

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Twitter:@nosgr
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 09/06/2011 - 18:15

Το να πειραζεις το κινητο σου και αυτο να σε αφησει ( που δεν σε αφηνει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ, αλλα λεμε ΑΝ) ειναι καθαρα δικο σου φταιξιμο. Εκτος αν ξεκινησε να υποστηριζει το JB η Apple και δεν το εχω παθει γραμμη.

Και αμα διαβασεις αυτα τα προβλημταα που λες, συνηθως ειναι μερικα errors του iTunes επειδη εχουνε ξεχασει καποια hosts, ή εχουνε χαλασμενα/αδυναμα USBs ή δεν ξερουνε να κανουνε το JB σωστα. Πραγματικα δεν υπαρχει κατι αλλο που να μην λυνεται σε θεμα software. Αν μπαινει στην μεση το hardware ισως, που hardware ειναι, πεσιματα, νερα, μπουνιες, κλοτσιες, καποτε θα σε αφησει! Αν και δεν συνηθιζεται.

#158   kalliatakis

kalliatakis

iPH User

• 177 μηνύματα
  • Twitter:@kalliatakis
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:ai giorgis

Δημοσίευση 19/06/2011 - 21:40

ρε παιδια μην ξεχνατε κ την αναλυση 680χ960 δεν εχει να κανει η πολυ μεγαλητερη οθονη αλλα πρεπει να εισαι κ μπασκεμπολιστας ωστε να εχεις χερι να πιασεις το galaxy

#159   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 19/06/2011 - 21:48

ρε παιδια μην ξεχνατε κ την αναλυση 680χ960 δεν εχει να κανει η πολυ μεγαλητερη οθονη αλλα πρεπει να εισαι κ μπασκεμπολιστας ωστε να εχεις χερι να πιασεις το galaxy

το galaxy θα ηταν πολυ ευτηχισμενο αν εχει την αναλυση που λες . εχει Super AMOLED Plus capacitive touchscreen, 16M colors
Size 480 x 800 pixels, 4.3 inches το iphone εχει 640 x 960 pixels, 3.5 inches

#160   kalliatakis

kalliatakis

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2011 - 21:53

το galaxy θα ηταν πολυ ευτηχισμενο αν εχει την αναλυση που λες . εχει Super AMOLED Plus capacitive touchscreen, 16M colors
Size 480 x 800 pixels, 4.3 inches το iphone εχει 640 x 960 pixels, 3.5 inches

αυτο λεω κ εγω μπορει να το εθεσα λαθος.

#161   MariosArv

MariosArv

iPH User

• 134 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 19/06/2011 - 22:44

να σας πω και εγω την αποψη μου....
Δεν ειμαι καθολου κολλημενος με το iphone!!!
ειναι θεμα αποκλειστικα του τι θες απο το κινητο σου....

θυμαμαι ειχα το 3gs και βγηκε το desire ....
Λεω για αλλαγη ρε γαματο ας το παρω.
Δινω το 3gs και το παιρνω.
Σε μια βδομαδα ηθελα να πουλησω το desire και να ξαναπαρω ιφονι...
Απο τοτε το μονο που εκανα αλλαξα το 3gs και πηρα το 4αρι.
Πηγα και ειδα το τωρα το galaxy.Ναι καλα χαρακτηριστικα αλλα ειναι πολυ παντοφλα.
Και η αληθεια ειναι οτι το ιφονι τα κανει ολα και τα κανει πολυ απλα...
Και στο μεγεθος τελειο!!!
Και φυσικα ειναι και γαμω τις παιχνιδομηχανες...Θυμαμαι ποσο παιδευομουν να βρω παιχνιδια για το desire(οχι οτι δεν εχει αλλα δεν ειναι iphone)
Το μονο που θα ηθελα θα ηταν να ειχε και ραδιο....τιποτα αλλο δεν μου λειπει απο το κινητο αυτο.(για την προσωπικη χρηση που κανω)

#162   kalliatakis

kalliatakis

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 13:35

φιλε μου εχεις δικιο σε αυτο π λες το τι χρειαζεσαι ειναι..οσο για το ραδιο π λες εχεις ενα μεγαλο δικιο αλλα κακα τα ψεματα το ipod nano γιαυτο το εβγαλε η apple εχει κ ραδιο κ μικρο κ οπως κ να το κανουμε δεν ειναι το ιδιο να κουβαλας ενα τηλ με 3,5 οθονη κ το ιδιο το ipod....

#163   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2011 - 05:47

Nα διευκρινίσω κάτι όσον αφορά το δωρεάν Angry Birds (και πολλές άλλες δωρεάν εφαρμογές) στο Android. Το App Store συνήθως προσφέρει lite και full εκδόσεις των εφαρμογών. Από την άλλη, το Android AppMarket προσφέρει συνήθως δωρεάν πλήρεις εφαρμογές, αλλά με διαφημίσεις. Μάλλιστα, δεν σου δίνει την δυνατότητα (εφόσον το επιθυμείς) να πληρώσεις για να φύγουν οι διαφημίσεις. Και άλλο να έχει διαφήμιση ένα παιχνίδι που παίζω μια στο τόσο, και άλλο να έχει π.χ. το Quick Office που το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου συνέχεια (είναι εκνευριστικό στην ήδη μικρή οθόνη ενός τηλεφώνου να σου τρώνε χώρο οι διαφημίσεις, οι οποίες σου καταναλώνουν και Megabytes). Και πριν από μερικούς μήνες που δοκίμασα, το Ελληνικό Android Market δεν υποστήριζε πληρωμένες εφαρμογές (δηλαδή, αν μια εφαρμογή δεν είναι free, δεν έχω την δυνατότητα να πληρώσω και να την αγοράσω!). Και το θέμα με τις διαφημίσεις στο Android θα γίνει πιό ενοχλητικό, με την τεχνολογία AirPush, οι οποία επιτρέπει σε εφαρμογές να σου στέλνουν διαφημίσεις, ακόμα και όταν δεν είναι ανοιχτές, σε μορφή Notification, όποια ώρα θέλει και όσες φορές την μέρα θέλει (το ορίζει ο προγραμματιστής αυτό). Με συγχωρείτε, αλλά με 350 εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες στο iPhone, οι μισές να μου στείλουν από 1 notification την μέρα, όλη την ώρα θα πρέπει να πατάω (ΟΚ) και (Χ)!
Τώρα το θέμα των εφαρμογών είναι μεγάλο ζήτημα, αλλά αφού έδωσα 780 Ευρώ για μια συσκευή, θα δώσω άλλα 70 για να είμαι νόμιμος και να έχω τα πάντα, με πλήρη υποστήριξη και updates. Δεν το θεωρώ τόσο τραγικό.

Και κάτι τελευταίο, όσον αφορά το "openness" του Android. Όσοι έχουμε ασχοληθεί με λογισμικό ανοιχτού κώδικα, γνωρίζουμε ότι άλλο πράγμα είναι κάποιο κομμάτι software να έχει δημοσιευθεί με κάποια άδεια ανοιχτού κώδικα (Apache, GPL,κτλ.) και άλλο να έχει δημιουργηθεί με φιλοσοφία ανοιχτού κώδικα (δηλαδή ο καθένας να συνεισφέρει με κώδικα, και να επιλέγεται ο κώδικας που θα ενσωματωθεί από εκλεγμένη επιτροπή κοινής αποδοχής, η οποία θα κρίνει με μόνο κριτήρια την ποιότητα του κώδικα). Έτσι λοιπόν, αν και το μεγαλύτερο μέρος του Android (και αναφέρομαι στο Core System, και όχι στο λειτουργικό που έρχεται μαζί με τα κινητά και στο οποίο επεμβαίνουν οι κατασκευαστές) είναι ανοιχτού κώδικα, ο τρόπος με τον οποίο η Google ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ποιος κώδικας (λειτουργίες, κτλ.) θα ενσωματωθεί στο Android, δεν είναι καθόλου μα καθόλου "ανοιχτός" και διαφανής. Δηλαδή, είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θές (μιλάω για τους developers), αρκεί η Google να συμφωνεί!
Και σχετικά με αυτό, για όσους χρήστες λένε ότι προτιμούν το Android λόγω της φιλοσοφίας ανοιχτού κώδικα (την οποία υποστηρίζω με χίλια!), ρωτήστε τους τι λειτουργικό έχουν στον υπολογιστή. Διότι δεν γίνεται να παίρνεις κινητό με Androis επειδή υποστηρίζεις το Open Source (άσε που το κινητό που παίρνεις δεν βασίζεται μόνο σε open source, καθώς οι κατασκευαστές προσθέτουν στοιχεία κλειστού κώδικα, π.χ. το Sense UI της HTC) και από την άλλη να έχεις Windows ή να χρησιμοποιείς πειρατικό software (είτε στον υπολογιστή είτε στο κινητό).

#164   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 27/06/2011 - 22:14

Χμμμ...η συσκευη μου δεν θα με.προδωσει ποτε?μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα..γι'αυτο στο φορουμ εχουμε μια τεραστια λιστα με προβληματα χρηστων,τα οποια+σαφως γινονται ως επι το πλειστον απο jailbreak και αυτο που εχω δει ειναι οτι η επαναφορα δεν ειναι παντα ευκολη υποθεση,εκτος και αν εισαι καθαρα "εργοστασιακος" χρηστης,πραγμα λιγο δυσκολο μιας και το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων θελει να εχει j/b (και καλα κανει) για να μπορεσει επιτελους να απολαυσει την συσκευη του και παλι μεχρι καποιο βαθμο..
Ποσα iphone κατα καιρους εγιναν bricks?ποσες φορες εχει τυχει να μην σου αναγνωριζει το pc το iphone και να πρεπει να αλλαξεις pc's μεχρι να βρεθει το τυχερο?πολλες..
Το συμπερασμα ειναι οτι ολες οι συσκευες και τα λειτουργικα τους εχουν υπερ και κατα,απλα εμεις επιλεγουμε αν θα τα δουμε η οχι!!

Well said...
Καθε πλατφορμα εχει τα δυνατα και τα αδυνατα σημεια της. Τα ζυγιζεις, λαμβανοντας υποψη τις αναγκες-προτιμησεις σου και επιλεγεις, μακρια απο φανατισμους.

#165   vezyro

vezyro

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/06/2011 - 22:55

Ας πω και εγώ την γνώμη μου σαν κάτοχος και των 2 συσκευών.Αντικειμενικά το hardware του γαλαξία είναι μακράν καλύτερο απο το αιφον 4 και αυτό φαίνεται απο τα πρωτα λεπτα χρήσης της κάμερας,του browser,gps καθως και των υπόλοιπων λειτουργιών του κινητού.Ολα γίνονται γρηγορα χωρίς κομπιάσματα και καθυστερήσεις,οχι οτι κομπιάζει το αιφον αλλα ο γαλαξιας τα κανει πιο γρηγορα.Το smooth που εχει το αιφον στα μενου και στο σερφνιγκ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατάφερε και η samsung να το κανει ολόιδιο σε αίσθηση και καλυτερο σε ταχύτητα με πλήρες υποστήριξη flash!!!Η ποιότητα του αιφον φυσικά δεν συγκρίνετε με τα πλαστικά του γαλαξία,αλλο το γυαλί και αλλο το πλαστικό αλλα και ο γαλαξίας έχει καλή συναρμογή και δέσιμο των πλαστικών του που δεν σου δίνει την αίσθηση οτι ειναι κάτι φτηνιάρικο .Το μέγεθος της οθόνης και τα ζωηρά χρώματα του γαλαξία ειναι πιο εντυπωσιακά απο του αιφον και η σύγκριση με τα ίδια app and games ανοιχτα στης οθόνες και των 2 κάνουν το αιφον να δείχνει οτι έχει ξεπλυμένη οθόνη περασμένης τεχνολογίας χωρίς αυτο να υφίσταται.Σαν μέγεθος ο γαλαξίας ειναι πλατύ αλλα ειναι υπερβολικά λεπτό που δεν πρόκειται να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην μεταφορά η στην χρήση.Το μόνο πραγματικό σημείο που υστερεί ο γαλαξίας ειναι το market του οποίου οι εφαρμογές δεν είναι τοσο ποιοτικές οσο του appstore.Oι πιο πολλες και γνωστες εφαρμογες υπάρχουν και στης 2 πλατφόρμες αλλα αυτος που θέλει να έχει πολύ software και games στο κινητό του αναγκαστικά θα πάει προς apple μεριά.Οσοι εχουν λιγότερες απαιτήσεις και θέλουν δυνατό κινητό σε σερφάρισμα,καμερα,multimedia και gps λογο οθονης,σκαλίσματα στο λειτουργικό κ.τ.λ. είναι μονόδρομος ο γαλαξίας.Τελικό συμπέρασμα??Εγω θα προτιμήσω τον γαλαξια μεχρι να βγει το 5αρι.......και εις γνώση μου το appstore που θα το αφήσω για λίγο.........

Τελευταία επεξεργασία από: vezyro, 27/06/2011 - 22:56

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8